Dokładny nick w grze: _ZamaskwaneP_ Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Serwerowi moge poświęcić 1 godz.30 min. Ile masz lat:Mam lat 10-11 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Gram najwięcej na Survival Jak długo grasz w Minecraft: Gram w miencraft od 2 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Gram na nim 10 miesieńcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie ale chciał bym by to był mój pierwszy Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick Dlaczego Ty: Nie rozumiem tego pytania Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam naimie Piotrek.Mam 10-11 lat.Interesuje się informatykom,i nieco jom umiem.Bardzo lubię grac w minecraft.I lubię ten serwer i jest on dla mnie najlepszym serwerem survival na świecie. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Nie wiem czy to bug ale jak chodze po świecie to jest bardzo mało mobów Wymień kilku członków ekipyuma_Poland,Marcinek7,Marcinek7,shoga,Yumisiek,lucklucky10,Ladavi,LukDub,WildBitc,CharmingFlame. Jakie obowiązki ma Pomocnikomagać moderatorom . Zgłaszaćblendy bugi administracji i viceadministaracji. Ogarniać chat.Pomagać graczom.Uczestniczyć w życiu serwera i pisac na forum.
Nie widzę cię na serwerze - Opisz siebie i Dlaczego Ty mało rozpisane - Nie widzę abyś pomagał - 1,5 h to nie aż tak dużo - Jestem na...Nie