MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Rekrutacja na Pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika _ZamaskowaneP_, 7 Listopad 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Dokładny nick w grze: _ZamaskwaneP_
    Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Serwerowi moge poświęcić 1 godz.30 min.
    Ile masz lat:Mam lat 10-11
    Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Gram najwięcej na Survival
    Jak długo grasz w Minecraft: Gram w miencraft od 2 lat
    Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Gram na nim 10 miesieńcy
    Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie ale chciał bym by to był mój pierwszy
    Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick
    Dlaczego Ty: Nie rozumiem tego pytania
    Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam naimie Piotrek.Mam 10-11 lat.Interesuje się informatykom,i nieco jom umiem.Bardzo lubię grac w minecraft.I lubię ten serwer i jest on dla mnie najlepszym serwerem survival na świecie.
    Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Nie wiem czy to bug ale jak chodze po świecie to jest bardzo mało mobów
    Wymień kilku członków ekipy:puma_Poland,Marcinek7,Marcinek7,shoga,Yumisiek,lucklucky10,Ladavi,LukDub,WildBitc,CharmingFlame.
    Jakie obowiązki ma Pomocnik:pomagać moderatorom . Zgłaszaćblendy bugi administracji i viceadministaracji. Ogarniać chat.Pomagać graczom.Uczestniczyć w życiu serwera i pisac na forum.

Reklama
  2. PiesLusia12

PiesLusia12 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie widzę cię na serwerze -
    Opisz siebie i Dlaczego Ty mało rozpisane -
    Nie widzę abyś pomagał -
    1,5 h to nie aż tak dużo -
    Jestem na...Nie

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.