1.Nick z gry: RaZZeRGameZ 2.Data otrzymania bana: 06/11/2015 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bananiby) Cheaty PVP 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?OZIEWAZ FILMIK JEST PSZYSPIESZONY. MOZNA GO ZOBACZYC W ZWOLNINOYM TEMIE I WIDAC ZE WALNALEM GO Z 2-3 KLOCKOW. W TYM FILMIKU TO WIDAC: https://youtu.be/XSMaVaGtSkk
Przede wszystkim to nie krzycz i nie spamuj, bo nic tym nie zdziałasz. Na filmiku wyraźnie widać, że nie jest to odległość 2-3 kratki. Bardzo się cieszę, że zostałeś ukarany, przynajmniej na serwerze jest więcej spokoju, bo swoje możliwości ostatnio pokazałeś i dobrze się to dla Ciebie nie skończyło.
WIEM ZE MNIE NIE LUBISZ BO JA CIE TEZ NIE CHAMIE I WYRAZNIE WIDAC ZE Z 2-3 KLOCKOW W ZWOLNIONYM TEMPIE. FILMIK JEST PSZYSPISZONY :]
Więc tak: 1. Klepałem się z tb z 3-4 razy, za każdym razem biłeś mnie koxem. 2. Biłeś mnie z 5-6 kratek. __GaNgStAr__ może potwierdzić. 3. Ogarnij się, bo UB i tak nie dostaniesz.
zamknij sie bo z toba nie pisze tylko z administracja [hr] a poza tym gangster ma aury i miencraftzoczek to nie wiem czmu podaje na mnie kiedy ja nie mam
Gangu i tak codziennie jesteś sprawdzany codziennie się z Tobą klepie i obserwuje twoje klapy co do bana, jest on słuszny nie raz widziałam a nie miałam 100% pewności dlatego ode mnie nie otrzymałeś. Sprawę uważam za zamknięta.