Dokładny Nick w grze spiring_trap Ile mam lat? 10 lat Ile czasu mogę poświęcić serwerowi 5-7 godzin Na jakim serwerze spędzam najwięcej czasu? Najwięcej czasu spędzam na Creative. Jak Długo Gram W Minecraft? W Minecraft Gram 2 lata. Jak Długo Gram Na Mc.Craftapple.pl 1 i pół roku Czy Miałem tutaj bana? Nie miałem tutaj bana i nie chciałbym go dostać Czy Pełniłem Podobną Funkcję? Jeden Raz na serwerze z pięcioma osobami Czy znam Komendy Pomocnika? /kick (gracz) - wyrzuca gracza z serwera Dlaczego Ja?: Dlatego , ponieważ bym był dobrym pomocnikiem i nie wyrzucał bym graczy za byle co. Wyrzucił bym nawet najlepszego przyjaciela gdyby zaszła taka potrzeba. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Moje Imię to Mateusz.Lubię Animacje robione w programie SFM . W szkole na mnie mówią Mateusz Szpak , Ponieważ czytają Akademie Pana Kleksa. Moja ulubiona gra to Minecraft . Lubię grac z kolegami na serwerze Mc.Craftapple.pl . To mój ulubiony serwer w Minecraft . Kupiłem sobie pół roku temu rangę vip+ i jestem z niego zadowolony . Lubię ten serwer więc chciałbym zostać na nim Pomocnikiem. Czy znam jakieś Błędy/ bugi na serwerze? Bug z łodzią , robisz szklaną kopułę stawiasz łódkę i wylewasz wodę a ona płynie na wszystkie strony przez ściany. Wymień kilku członków Ekipy: CharmingFlame , wildbitch , Ladavi , Yumisiek Jakie obowiązki ma pomocnik?: Pilnowanie porządku na serwerze i pomaganie graczom
Podanie najbrzydsze nie jest. Jest ono fajnie, prosto napisane i jest przejrzyste, ponieważ pytania z odpowiedziami są napisane w przerwach, a nie nawalone razem wszystko. Podanie zostanie zapewne odrzucone, ponieważ: -> Nie widzę, abyś pomagał na serwerze, -> Twoje zachowanie nie jest za najlepsze, -> Mały wiek <- Najważniejszy powód dlaczego to Podanie zostanie odrzucone. Nie składaj więcej Podań dlatego, że zostaną odrzucone. Chyba, że bardzo chcesz to najwyżej za miesiąc, ale ja bym dał sobie spokój.
Więc tak, kilka razy cię widziałem, a to są rzeczy które zauważyłem: + Grasz na CV. - Twoje zachowanie, człowieku, ty ciągle kogoś wyzywasz (Przynajmniej wtedy kiedy cię widuję). - Twój opis wcale długi nie jest, a taki właśnie miał być. - Niby funkcję pełniłeś, ale co to za trudność z 5 osobami? ŻADNA. - Błędy interpunkcyjne. - Obowiązki to nie tylko to co napisałeś, a dużo poważniejsza sprawa, wiem z doświadczenia. NA NIE!
wiek: 10 lat? 10 lat! Pfuu haha to ja jestem starszy od ciebie, i to sporo Jak długo grasz na servie: ja tam nie wiem... grałem na jakiś 6 multikontach, za miesiąć rok mi styknię a jak grałem pierwsze 2 miechy to nie widziałem cie wgl! Czy Pełniłeś Podobną Funkcję? 5 osob? żaden wysiłek Czy znasz Komendy Pomocnika? dobrze Dlaczego ty?: lol musisz go wywalić, inaczej nie zasułgiwałbyś na te rangę Opisz siebie w kilku długich zdaniach: na za długie, ale też nie za krótkie to to nie jest, powiem że neutral Czy znasz jakieś Błędy/ bugi na serwerze? ym... mi się coś takiego nigdy nie przytrafiło Wymień kilku członków Ekipy: nic dodać, nic ująć, wymieniłeś samych pomocników Jakie obowiązki ma pomocnik?: trochę za mało powiedziane, sam sie dzisiaj przekonałem że to nie łatwa robota Rezultat: nie nadajesz się na pomocnika moim zdaniem