Dokładny nick w grze:Mój nick to _superliwia_ Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:Wchodzę codziennie więc mogę ok. 5-4 h Ile masz lat:Mam 12 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock)Najczęściej survival, ale też często gram na creative Jak długo grasz w Minecraft:W Minecraft gram już 4 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:Na craftapple gram rok Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie miałam Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak, pełnię funkcję admina Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/kick nick (powód) Dlaczego Ty:Chcę mieć pomocnika ponieważ dużo gram na craftapple i często widzę jak inni gracze przeklinają wtedy nie ma żadnych pomocników Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Mam na imię Oliwia. Mieszkam w Katowicach na śląsku. Lubię wilki i kolor niebieski. Chodzę do szóstej klasy szkoły podstawowej. Uwielbiam chodzić do szkoły i dużo się uczyć.Posiadam kilku przyjaciół, z którymi się często spotykam. Czytam dużo książek i kocham grać w piłkę nożną. Serwer craftapple to jedyny mój ulubiony serwer Minecraft Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Wyrzuciło mnie kiedyś za latanie, gdy płynęłam łódką Wymień kilku członków ekipy:WildBitc, Ladavi, LukDub, CharmingFlame Jakie obowiązki ma Pomocnikomocnik ma obowiązek się opiekować serwerem. Musi pilnować graczy, zgłaszać problemy do admina, wykonywać rozkazy ViceAdministratora, pomagać graczom i ogarniać czat z moderatorem
Niski wiek [Minus] Podanie mało rozbudowane [Neutral] Nawet ciekawe podanie [Plus] Podanie neczytelne (chodzi o budowe, powinno [Jak dla mnie] być odstęp [Spacja] miedzy jednym a drugim punktem) [Netral] Nie widzę Cie na serwerze, a jak już to nie jesteś aktywna na czacie. [Minus]