Czesc. Gram u was oddawnana roznych nickach a na forum wchodze regularnie jednak konto nei bylo mni nigdy potrzebne dodzis zobaczylam nowy wzor podania bardziej skomplikowany i pomyslalam ze to troche nei fair zemynowi ktorzy probujemy dostac sie do ekipy musimy sei meczyc ztym wzorem a starsza ekipa i administracja pisali na latwiznie i pomyslalam zeby chociaz ekipa tylko napisala podania ze wzorem tym nowym zeby bylo fair i zeby dali sie bardziej poznac czy cos no nei tyel zeby ich zwalniac tylko zeby podanie napisalii ztym nowymn wzoren takei zadanei dodadkowe mam tez jeszcze jedna uwage czy propozycje jak zwal tak zwal a chodzi mi o modow jest ich bardzo malo z czego wchodzi tylko dwoch pomocnikow jest mnostwo i moze chyba pora awansowac jakiegos a kilku zwolnic bo nie wchodza i wgl
Wzór się zmienił, ale czy to coś zmienia w starej administracji? Czy jak składasz CV do pracy i nagle po roku coś zmieniłaś, zmieniasz pracę albo piszesz nowe podanie? Pomysł mówiąc wprost jest do dupy. Jesteśmy ludźmi a nie robotami. To ma być przyjemność a nie obowiązek. Sonia lub Infiniter, dobrze wiedzą kiedy mają dać awans, więc nie musisz zwracać uwagi. Jakim prawem twierdzisz, iż nowe wzór jest trudny i skomplikowany? Jest po prostu dokładniejszy, dodatkowo stwierdzę, że trzeba się przynajmniej rozpisać, a w zeszłym wzorze, niektórzy robili to na odwał byle by mieć "admina".
Trolu zaskoczył mnie piękna i w 100% trafna uwaga z do lepszego poznania to porozmawiaj sobie z ekipą żeby ich poznać.