MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Tomek456

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Tomek456, 16 Listopad 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tomek456

Tomek456 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Tomasz
    Dokładny Nick: Tomek456
    Ile czasu dziennie prze bywasz na mc/ na jakim serwerze najchętniej: 4/5 godzin / Craftapple.pl. Creative
    Data Urodzenia: 17.11.2000r.
    Przybliżona Data rozpoczęcia gry w Mc / wersja: 12.06.2005r. 1.4.6
    Przybliżona Data rozpoczęcia gry na CraftApple: 38.06.2015r.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/na na serwerze lub forum: NIE
    Czy pełniłeś podobną funkcję na innych serwerach: ****** 1.5.2 [survival,Gildie,SG]
    Co chciałbyś zmienić na CraftApple?: Chciałbym aby do serwera dodano MiniGames, Co przywoła więcej graczy.
    Jakie Uprawnienia i Obowiązki ma POMOCNIK: Uprawnienia: /kick [nick] /mute [nick] [Zwracanie uwagi] Obowiązki Reagowanie na Spam na czacie, strzałami i enderperlami. Pomagać Moderatorom , ViceAdminom i Adminom.
    Wszelkie błędy zgłaszać do administracji.
    Dlaczego Chce zostać pomocnikiem: Lubię pomagać innym np. Kiedy ktoś czegoś nie wie np. Crafttingu pomagam :)
    W jaki sposób załagodzisz konflikty
    Przeklinanie i słownictwo: Upomnienie/mute
    Spam Strzałami: Upomnienie/Kick
    Czy masz umiejętności współpracy z ludźmi: TAK nabyłem je podczas pracy pomocnika na ******.
    Opisz swoją osobę w 5 zdaniach: Jestem Pomocny I Pomysłowy. Załagodze wiele konfliktów od Przeklinania aż po Bujki. Często pomagam Ludziom W Realu i w mc. Jestem posłuszny administracji serwera i wykonuje polecenia. Ogólnie Uważam że Podołam zadaniu.
    Określ swoją dyspozycję: Czasami gdy widzę ludzi którzy przeklinają naprawdę Myślę, że mają problemy.
    Umotywowanie podania: Mam Nadzięję, że administracja doceni moje cehcy i przyjmie mnie na [pomucnika].

Reklama
  2. Abyssuss

Abyssuss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Póki co mój głos w Twoim podaniu jest neutralny, podanie na szybko napisane.

3. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Tomek, drugie podanie w ciągu dwóch dni ? o_O
    Nie łudź się, że tego nikt nie zauważył.

Dlaczego tak mocno chcesz zostać Pomocnikiem ?
    Wiesz, że to są głównie obowiązki ?
    Rozumiesz, że będziesz miał mniej czasu dla siebie podczas gry ?
    Przemyśl to jeszcze.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę