MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Akt wojny.

Dyskusja w 'Hydepark' rozpoczęta przez użytkownika pat277, 14 Listopad 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Witajcie drodzy gracze CraftApple.
    Jak pewnie dużo z was wie, było akty wojny na Francję.
    Możemy wspierać Francję w tym trudnym dla nich czasie i na FB (FaceBook) możemy sobie bezpłatnie ustawić flagę Francji w tle naszego zdjęcia profilowego
    Zachęcam was do tego.
    Dla nas to jest nic, ale dla nich.... ogromne wsparcie.
    Pomóżmy im.
    [attachment=691]
    Dla zainteresowanych szczegółami
    http://teleexpress.tvp.pl/22336055/14112015-1700

Załączone pliki:

Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Na Facebooku jest już możliwość naniesienia kolorów flagi francuskiej na swoje zdjęcie profilowe.

3. ♥Lejdeczka♥

♥Lejdeczka♥ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ej moment moment... Stawiacie znicze, zmieniacie prof na te jebane kolorki, a za polakow ginacych 80 lat temu? Nic... Oni gineli za honor. A wy czym sie im odwdzieczacie? ****** patrioci sie znalezli...

4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    ♥Lejdeczka♥ to było do mnie ? Do Nas ? Czy do ogółu ludzi, którzy coś takiego jak opisałaś zrobili na FB ?
    Bo nie wiem czy powinienem się odpowiedzieć, czy mogę zostawić bez komentarza.

5. ♥Lejdeczka♥

♥Lejdeczka♥ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Chodzi mi o tych którzy tak to przeżywają, ustawiają profilowe o tym i piszą #prayforparis Czy coś w tym guście, a już ustawić biało Czerwonego profilowe na 11listopada albo 3maja to już zapomnieli? Bo po co? (chodzi mi o tych facebookowych dzieci, co myślą że to pomoże i robią to dla fejmu albo "bo wszyscy ustawiają więc ja też ustawie")

6. MsKornel

MsKornel Gość

Ehh... myślę że mogę się tu wypowiedzieć bo skoro zmarnowałem 2 godziny swojego życia oglądając fakty i fakty po faktach to, to coś znaczy co nie ? ;/

No to od początku.Moim zdaniem pewnie to barbarzyństwo będzie zapisane w podręcznikach od historii we Francji, ale nie oszukujmy się media znalazły temat i nakręciły aferę, i również trzeba mieć na uwadze to że za jakiś czas cały ten temat zniknie tak samo jak było z tymi małżeństwami osób homoseksualnych, był dramat i koniec dramatu jedyne co zostało to nieaktywne konta z tęczową flagą.Oczywiście sama śmierć czy ranne osoby to jest zło w czystej postaci, no ale jeżeli Europa tak chętnie brała imigrantów (czy jak tam wolicie uchodźców) to te skutki są raczej oczywiste i mogły być przewidziane tym bardziej że ten cały przywódca Państwa Islamskiego chce "Walczyć z krzyżowcami" no czyli gównie Francja i Ameryka bo np. Francja nie nazywa Państwa Islamskiego tak jak napisałem poprzednio tylko takim słowem w przetłumaczeniu na polski "przygnieciony pod butem,zdeptany" (czy jakoś tak) i tu jeszcze oczywiste dołączenie się Francji do wojny w Syrii to już oczywisty powód.Z tego co słyszałem w telewizji przypuszcza się że następna będzie Rosja, jak będzie ? nie wiadomo czas pokaże.
    I żebyście nie myśleli że jakoś gardzę tymi ludźmi to nie ! bo taka tragedia jak ta jest straszna no ale zamachów nie da się przewidzieć dokładnie.Tyle z mojej strony, proszę pamiętać że to moje zdanie i jeżeli popełniłem jakiś błąd proszę mnie poprawić i oczywiście nie zapominając o zasadach kulturalnego dialogu proszę podać argumenty.

7. ♥Lejdeczka♥

♥Lejdeczka♥ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Reklama
  8. Othello

Othello Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Napisze brzydko i zlosliwie ale innej rady na to wariactwo nie ma...
    Oby wszystkie te osoby ktore sobie pokolorowaly avatary a ktore zgina w przyszlych atakach terorrystycznych mial rowniez pokolorowana fotke na swoim nagrobku aby kazda przechodzaca obok osoba widziala jak sie koncza takie debilizmy.
    Serio? Serio?!
    Ludzie gina na ulicy, strzela sie do nich jak do kaczek w ich wlasnym kraju przez jakies barbarzynskie ludy a co robi spoleczenstwo? Wychodzi na ulice z butelka benzyny? Blokuje budynki rzadowe? Domaga sie dymisji wladzy ktora do tego doppuscila? Nie.... koloruje sobie avatarki. Przeciez to jest masakra, ludzie juz sa tak odmozdzeni. Do jakiego obledu dotarlismy zeby swoje dzialanie sprowadzac do wylewania irytacji na facebookach i wyrazania tego za pomoca lajkow. To tak jakby za PRL-u gornicy strajkowali przez robienie sobie nawzajem wpisow w pamietniczkach. I wlasnie o to chodzi w tym wariactwie, zeby ludzie nie dzialali a wladza nas bedzie hodowac jak bydlo ktore jedyne co im moze zrobi to pomaluje swoj avatar.

9. MsKornel

MsKornel Gość

No to pojechałeś..
    No cóż ale powiedziałeś prawdę :)

10. QJUT

QJUT Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie pchajcie się w politykę!!!

Nie będę pisał, bo pisałem 3 razy i przeglądarka się zamykała, a ja nie mam czasu na pierdoły. Powiem tyle, sami są sobie winni.

11. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    @Lejdeczka, ale czy ty nie widzisz różnicy?
    Ta sytuacja miała miejsce niedawno, więc ustawiamy te zdjęcia, a jak ty to mówisz Święto Niepodległości było wcześniej.
    Chodzi mi o to, że gdyby to się stało np. dzisiaj to były by też zmieniane zdjęcia, ale nie robimy tego bo to już się stało.
    A druga sprawa to taka, że możemy ich wesprzeć.
    Tyle w temacie.
    Można zamknąć watek.
    Dziękuje.

12. Ladavi

Ladavi Więzień numer #3147

Docenione treści:
    592
    Jak chcesz ich wesprzeć to wyślij pieniądze tym, którzy stracili bliskich zamiast ustawiać sobie śmieszny awatar.

13. ♥Lejdeczka♥

♥Lejdeczka♥ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Tak niedawno, ale co nas obchodzi Francja? My jesteśmy Polakami, pchają nam na siłę emigrantów(czyt. Terrorystów) Za których mamy płacić, a oni będą nam wysadzać ulice, domy i szkoły. We Francji tak było, oni akurat byli otwarci na przyjęcie, a że my jesteśmy chrześcijanami, a oni mają inną religie przymuszają nas do ich Religi, zabijają nas/wysadzają bo nie jesteśmy wierni Allahowi, dziękujemy wszystkim, którzy zaprosili emigrantów do Europy :)
    Tak niby ich wspieracie, a oni zapewnie i tak mają to gdzieś :) Mają napewno ważniejsze sprawy niż zaglądać ciągle na jakieś portale społecznościowe, sprawdzić czy ktoś ustawił sobie kolor flagi Francji na profilowe.
    Im to napewno pomoże, wiesz?
    [hr]
    Tak szczerze mówiąc, Polak, który ustawia flagi Francji na profilowe, nie powinien się nazywać Polakiem..

14. popek713

popek713 Użytkownik

Docenione treści:
    22
    Najbardziej szkoda mi normalnych muzułman
    .

15. ♥Lejdeczka♥

♥Lejdeczka♥ Użytkownik

Docenione treści:
    0
  16. popek713

popek713 Użytkownik