Witajcie! Temat ten powstał do przedstawienia mej osoby, a więc zaczynajmy: Na imię mi Mateusz, mam 20 lat i jestem Absolwentem Technikum Mechatronicznego. Zamieszkuję teren województwa lubuskiego, a dokładniej miasto Gorzów Wielkopolski. Na serwer ściągnęła mnie chęć znalezienia fajnej rozgrywki po półrocznym urlopie od tej gry, w tymże społeczeństwie jestem aktywny od zaledwie 4 dni. Serwer zainteresował mnie jedynie Survivalem, gdyż Creative i SeaBlock to nie moja bajka. W Minecrafcie zajmuję się budowaniem, tworzeniem pułapek. To chyba na tyle, jeśli chcecie cośo mnie więcej wiedzieć, to zapraszam do składania pytań pod tym postem.
Witaj na CraftApple x) Jak masz na drugie imię? Twoja ksywka ? Ile centymetrów mierzysz? Jaki masz numer buta? Jaki masz znak zodiaku? Wierzysz w horoskopy? Wklej zdjęcie! Jesteś praworęczny czy leworęczny? Czego nie lubisz robić? Co lubisz najbardziej jeść? Czego najbardziej nie lubisz jeść? Jaki jest twój ulubiony owoc? Jakiego warzywa nie lubisz? Jakiej czekolady nie lubisz? Co najczęściej jesz na śniadanie? Co najczęściej jesz na kolację? Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ? W jakim stylu się ubierasz? Jaki masz kolor włosów? Jakiej długości są twoje włosy? Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? Wolisz brunetki czy blondynki? Jakiego koloru są twoje oczy? Lubisz zwierzęta? Masz zwierze? Masz chłopaka/dziewczynę? Lubisz mnie? Dlaczego? Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałeś? Co byś mi teraz powiedział? Jakie pytanie byśmy teraz zadał? Kiedy masz imieniny? Masz telefon domowy? Masz rodzeństwo? Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? Jaki zespół polski najbardziej lubisz? Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? Podaj ulubioną piosenkę/piosenki Jaką słuchasz muzykę? Jakie jest twoje ulubione drzewo? Jaki jest twój ulubiony film? Jaki jest twój ulubiony serial? Czy lubisz śpiewać? Czy lubisz tańczyć? Czy lubisz rysować? Ulubiony gadżet? Ulubiona strona internetowa? Ulubiony program telewizyjny? Jaki jest twój ulubiony sport? Uprawiasz jakiś sport? Ulubione przysłowie? Czego nigdy byś nie zrobił? Co byś zrobił/zrobiła gdybyś wygrał/wygrała? Co byś zmienił/zmieniła na świecie? Czy wygrałeś/wygrałaś kiedyś Big Milka? Na jakich instrumentach umiesz grać? Wierzysz w prawdziwą miłość? Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? Czy umiesz pływać? Jakie lody najbardziej lubisz? Lubisz długo spać? Jaki jest twój najdziwniejszy sen? Jaki obcy język znasz? Napisz coś w tym języku Co to znaczy? Jeździsz na rowerze? Jeździsz na rolkach? Jeździsz na hulajnodze? Jeździsz na deskorolce? Ulubione miejsce wakacyjne? Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? Lubisz chodzić do kina? Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? Czy lubisz czytać książki? Jaka książka jest twoją ulubioną książką? Jaka jest twoja ulubiona bajka? Jaka jest twoja ulubiona gazeta? Kim chciałbyś/chciałabyś zostać w przyszłości? Jakie masz hobby? O czym marzysz? Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. Wymień 4swoje wady. Wymień 4 swoje zalety. Co cię denerwuje? Czego się boisz? Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? Jaką porę roku najbardziej lubisz? Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? Jaki jest twój ulubiony numer? Jakiego numeru najbardziej nie lubisz?
Jak masz na drugie imię?: Kacper Twoja ksywka ?: Nie posiadam ksywki Ile centymetrów mierzysz?: 183 cm Jaki masz numer buta?: 46 Jaki masz znak zodiaku?: Koziorożec Wierzysz w horoskopy?: Nie Wklej zdjęcie!: Masz! Jesteś praworęczny czy leworęczny? Leworęczny Czego nie lubisz robić? Obijać się Co lubisz najbardziej jeść? To, co sam sobie przygotuję Czego najbardziej nie lubisz jeść? Szpinak Jaki jest twój ulubiony owoc? Hurma Jakiego warzywa nie lubisz? Szpinak Jakiej czekolady nie lubisz? Nie jadam czekolady Co najczęściej jesz na śniadanie? Zależy, co w lodówce jest Co najczęściej jesz na kolację? Nie jadam kolacji Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi? W ostatnią sobotę W jakim stylu się ubierasz? Raz w garnitur, raz w luźniejsze ubrania Jaki masz kolor włosów? Brązowe Jakiej długości są twoje włosy? Krótkie Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? Obecnie styl "pędzel" Wolisz brunetki czy blondynki? Brunetki Jakiego koloru są twoje oczy? Odcień szarego Lubisz zwierzęta? Tak Masz zwierze? Nie Masz dziewczynę? Tak Lubisz mnie? Takie 50/50 Dlaczego? Bo obecnie zbyt dobrze Cię nie znam Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałeś? Że osoba, która użyła niedozwolonych modów, będzie korzystać z nich cały czas! Co byś mi teraz powiedział? Po co tyle pytań? Jakie pytanie byś mi teraz zadał? J/W Kiedy masz imieniny? 21 września Masz telefon domowy? Nie Masz rodzeństwo? Tak, 3 siostry i 1 brata Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? Alicja Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? Antoni Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? Marek Kondrat Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? Anna Dereszowska Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? Tom Cruise Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? Cameron Diaz Jaki zespół polski najbardziej lubisz? Afromental Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? Modern Talking Podaj ulubioną piosenkę/piosenki Sam Smith - Writing's on the wall Jaką słuchasz muzykę? Prawie każdego gatunku Jakie jest twoje ulubione drzewo? Nie jestem dendrofilem Jaki jest twój ulubiony film? Interstellar Jaki jest twój ulubiony serial? Homeland Czy lubisz śpiewać? Jakieś tam wokale krótkie można zaśpiewać Czy lubisz tańczyć? Można tak powiedzieć Czy lubisz rysować? Nie mam ręki do rysowania Ulubiony gadżet? Mój telefon Ulubiona strona internetowa? craftapple.pl Ulubiony program telewizyjny? Nie oglądam telewizji Jaki jest twój ulubiony sport? Piłka Nożna, Siatkówka, Koszykówka Uprawiasz jakiś sport? Biegam Ulubione przysłowie? "Czego Jaś się nie nauczy, tego Jan nie będzie umiał" Czego nigdy byś nie zrobił? Popełnił samobójstwo Co byś zrobił gdybyś wygrał? Nie myślę o tym Co byś zmienił na świecie? Zapanować pokój w każdym kraju Czy wygrałeś kiedyś Big Milka? Tak Na jakich instrumentach umiesz grać? Gitara, Perkusja, Klarnet, Fortepian Wierzysz w prawdziwą miłość? Możliwe Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? Radio Eska Czy umiesz pływać? Tak Jakie lody najbardziej lubisz? Lody Algida Lubisz długo spać? Zależy, jak późno położę się spać Jaki jest twój najdziwniejszy sen? Nie miałem takiego jeszcze Jaki obcy język znasz? Angielski Napisz coś w tym języku: I don't unterstand, why so many questions? Co to znaczy? Nie rozumiem, po co tyle pytań? Jeździsz na rowerze? Jeździłem Jeździsz na rolkach? Jeździłem Jeździsz na hulajnodze? Jeździłem Jeździsz na deskorolce? Jeździłem Ulubione miejsce wakacyjne? Gdańsk Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? Scyzoryk, Zapalniczkę, Przyjaciół, Jedzenie Lubisz chodzić do kina? Tak Na jakim filmie byłeś ostatnio w kinie? Spectre Czy lubisz czytać książki? Tak Jaka książka jest twoją ulubioną książką? Hobbit Jaka jest twoja ulubiona bajka? Nie oglądam bajek Jaka jest twoja ulubiona gazeta? Nie czytam gazet, od czegoś jest internet Kim chciałbyś zostać w przyszłości? To pytanie mogłem sobie zadawać 10 lat temu Jakie masz hobby? Fotografowanie O czym marzysz? O założeniu własnej rodziny Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. Nie mam takich rzeczy Wymień 4 swoje wady. Złośliwość, Mściwość, Intryga, Obsceniczność Wymień 4 swoje zalety. Punktualność, Obiektywizm, Poczucie Humoru, Dystans do siebie Co cię denerwuje?: Głupie teksty Czego się boisz? Że jednym pstryknięciem palca stracę wszystko Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? Piątek Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? Poniedziałek Jaką porę roku najbardziej lubisz? Lato Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? Zima Jaki jest twój ulubiony numer? 7 Jakiego numeru najbardziej nie lubisz? 18 Pytania zadane - na wszystkie odpowiedziane