Imię: Nikifor Dokładny nick w grze: indianajones1899 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Mniej więcej 2 godziny, najchętniej na survivalu, ale czasami pobuduję coś na creative Data urodzenia: 31.1.2001 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zacząłem grać w grudniu 2013 gdy wypuścili wersję 1.4.5 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Około Sierpnia 2015, choć lata temu, gdy xXSoniaXx i ThreeEyedMaster nie byli jeszcze w Administracji wszedłem raz na serwer, ale wtedy nie przypadł mi do gustu, bo byłem maniakiem creativa (na szczęście już mi przeszło) Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Ani razu, na szczęście Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Niestety, jeszcze nie miałem okazji, ale dlatego też chcę być pomocnikiem, by zdobyć doświadczenie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Jak dla mnie na razie nic nie trzeba zmieniać B) Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia ma takie, jak reszta graczy czyli stosować się do regulaminu, nie przeszkadzać innym w rozgrywce, jego dodatkową komendą jest /kick, która pozwala na wyrzucenie z serwera graczy, którzy za bardzo przeszkadzają, lub nie stosują się do regulaminu. Natomiast jego zakres obowiązków jest trochę większy niż zwykłego gracza, musi on pomagać innym w ich problemach, uspokajać tych co zbyt podskakują, zgłaszać wszelkie błędy i bugi do administracji, lub moderatorów i wykonywać zadanie zlecone przez moderatorów, lub administrację. Poza tym musi jeszcze być aktywnym na forum. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Gdyż zrobiłem już dużo rzeczy na serwerze (Diaxowy set itp.) więc postanowiłem pomagać graczom. Poza tym lubię pomagać, i nienawidzę ludzi, którzy zaśmiecają czat, i piszą bezsensowne rzeczy i obrażają innych. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Spróbuję odnaleźć tego, który konflikt rozpoczął. Jeśli mi się to uda, poproszę go o zaprzestanie, jeśli mnie zignoruje, lub co gorsza obrazi, spokojnie poproszę go drugi raz. Jeśli i to nie poskutkuje, to wtedy dałbym mu kicka. Natomiast jeśli sytuacja będzie się powtarzać, to zgłoszę sprawę do swoich przełożonych (moderatorów i administracji). Natomiast, jeśli nie dojdę do tego, kto konflikt rozpoczął, ostrzegę wszystkich biorących w nim udział. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, jestem podzastępowym, i nigdy nie miałem ze swoimi ludźmi problemu przy rozwiązywaniu zadań Opisz swoją osobę: Dobra, czas na esej . Jestem osobą z poczuciem humoru, cierpliwością, i dużą dawką dystansu do wszystkiego. Lubię pomagać innym i z nimi pracować. Mieszkam w Gdańsku, chodzę do gimnazjum, i mam młodszego brata (między innymi dzięki niemu mam tak dużą cierpliwość) Najbardziej lubię czytać książki, ostatnio skończyłem serię ,,Felix, Net i Nika'', a teraz czytuję zwiadowców. Niestety, nie ma człowieka bez wad. Baaaardzo ciężko mnie zdenerwować, ale jeśli komuś cię to uda, to potrzebuję czasu, żeby się uspokoić (to u nas rodzinne). W szkole uczę się dobrze, ale bez przesady: 3, 4, 5, czasem jakaś 6. Mam wielu kolegów, w szkole. Jestem młodzikiem (prawie wywiadowcą) i podzastępowym zastępu ,,Xalok'' w 62 GDH ,,Orkan''. Najbardziej ze wszystkich kolorów lubię zielony Określ swoją dyspozycyjność: Jestem do waszej dyspozycji 2 godzinki wieczorem, od 20 do 22, w weekend trochę więcej, z 4. Umotywowanie podania: Umiem szybko i poprawnie po polsku pisać na klawiaturze, co na pewno będzie przydatne. Poza tym pomagałem już wielu ludziom na serwerze i wiem jak to jest. Do tego umiem z nimi współpracować, więc na pewno będę dobrym wsparciem dla ekipy
Jestem na TAK. Podanie ładnie napisane, czytelne i treściwe. Życzę Ci, żebyś swój pierwszy raz przeżył na Craftapple jako Pomocnik. Powodzenia
A więc wypiszę tu plusy i minusy z mojej perspektywy MINUSY: - Czy podołasz presji pomocy 10-30 graczy na raz? - Twój wiek (Wiadomym jest to, iż Pomocnik powinien kalkulować sprawy z zimną krwią) PLUSY: - Czytelne podanie - Dobry staż na serwerze - Jakaś tam aktywność jest - Pomagasz graczom Moje zdanie, jak i decyzja jest wobec Ciebie pozytywna - mam nadzieję, iż funkcja Pomocnika po możliwym wręczeniu będzie Ci sprzyjać
Dzięki marcinek Abyssuss, jak sam pisałeś w swoim podaniu, grasz dopiero 2 dni, a już widziałeś, że staram się pomagać innym, twoje nastawienie zmienia się z dnia na dzień, tyle dobrze, że na lepsze , co do pytania, myślę, że dam radę, zresztą wieczorem pewnie nie będę sam, poza tym potrafię zachować zimną krew.
Ja jestem Neutralny. -Znam Cię, widzę Cię i kojarzę Cię. -Nie widziałem chyba, żebyś pomagał co nie musi znaczyć, że tego nie robisz. -Dosyć mało lat, inaczej wiek -Hmm czas na serwerze ok, czas od kiedy jesteś na CA też Zmieniam zdanie, przeczytałeś całą serię "Felix, Net i Nika" Jestem na TAK [hr] Teraz czytasz Zwiadowców, kolejny + [hr] Tylko tak dalej ^^ [hr] Nie żeby coś ale pierwszy raz spotkałem osobę o imieniu Nikifor 0.0
witam jestem na TAK bo: podanie bardzo ładne i czytelne+. masz zamało lat-. Długo znasz serwer+. wydajerz się bardzo przyjazny i miły+. EWIDĘTNIE jestem na tak dla mnie więcej plusów. trzymaj tak dalej!
Jestem na tak -widze jak pomagasz (siedze obok ciebie) -sporo grasz na craft aple -pomaganie ludziom sprawia tobie pżyjemność (wiem to bo przecież znam cię 12 lat) -jesteś ogarnięty potrafił byś pomagać 10 osobą naraz (dlatego jesteś podzastępowym w charcerstwie) -myślę że nadajesz się na pomocnika
Rozumiem, iż jeśli twoje podanie jest tyle trzymane to wynik będzie pozytywny Więc moja wypowiedź jest zbędna