MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

indianajones1899

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika indianajones1899, 16 Listopad 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Nikifor

Dokładny nick w grze: indianajones1899

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Mniej więcej 2 godziny, najchętniej na survivalu, ale czasami pobuduję coś na creative

Data urodzenia: 31.1.2001

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Zacząłem grać w grudniu 2013 gdy wypuścili wersję 1.4.5

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Około Sierpnia 2015, choć lata temu, gdy xXSoniaXx i ThreeEyedMaster nie byli jeszcze w Administracji wszedłem raz na serwer, ale wtedy nie przypadł mi do gustu, bo byłem maniakiem creativa (na szczęście już mi przeszło)

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Ani razu, na szczęście :)

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Niestety, jeszcze nie miałem okazji, ale dlatego też chcę być pomocnikiem, by zdobyć doświadczenie

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Jak dla mnie na razie nic nie trzeba zmieniać B)

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Uprawnienia ma takie, jak reszta graczy czyli stosować się do regulaminu, nie przeszkadzać innym w rozgrywce, jego dodatkową komendą jest /kick, która pozwala na wyrzucenie z serwera graczy, którzy za bardzo przeszkadzają, lub nie stosują się do regulaminu. Natomiast jego zakres obowiązków jest trochę większy niż zwykłego gracza, musi on pomagać innym w ich problemach, uspokajać tych co zbyt podskakują, zgłaszać wszelkie błędy i bugi do administracji, lub moderatorów i wykonywać zadanie zlecone przez moderatorów, lub administrację. Poza tym musi jeszcze być aktywnym na forum.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Gdyż zrobiłem już dużo rzeczy na serwerze (Diaxowy set itp.) więc postanowiłem pomagać graczom. Poza tym lubię pomagać, i nienawidzę ludzi, którzy zaśmiecają czat, i piszą bezsensowne rzeczy i obrażają innych.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Spróbuję odnaleźć tego, który konflikt rozpoczął. Jeśli mi się to uda, poproszę go o zaprzestanie, jeśli mnie zignoruje, lub co gorsza obrazi, spokojnie poproszę go drugi raz. Jeśli i to nie poskutkuje, to wtedy dałbym mu kicka. Natomiast jeśli sytuacja będzie się powtarzać, to zgłoszę sprawę do swoich przełożonych (moderatorów i administracji). Natomiast, jeśli nie dojdę do tego, kto konflikt rozpoczął, ostrzegę wszystkich biorących w nim udział.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, jestem podzastępowym, i nigdy nie miałem ze swoimi ludźmi problemu przy rozwiązywaniu zadań

Opisz swoją osobę: Dobra, czas na esej :) . Jestem osobą z poczuciem humoru, cierpliwością, i dużą dawką dystansu do wszystkiego. Lubię pomagać innym i z nimi pracować. Mieszkam w Gdańsku, chodzę do gimnazjum, i mam młodszego brata (między innymi dzięki niemu mam tak dużą cierpliwość) Najbardziej lubię czytać książki, ostatnio skończyłem serię ,,Felix, Net i Nika'', a teraz czytuję zwiadowców. Niestety, nie ma człowieka bez wad. Baaaardzo ciężko mnie zdenerwować, ale jeśli komuś cię to uda, to potrzebuję czasu, żeby się uspokoić (to u nas rodzinne). W szkole uczę się dobrze, ale bez przesady: 3, 4, 5, czasem jakaś 6. Mam wielu kolegów, w szkole. Jestem młodzikiem (prawie wywiadowcą) i podzastępowym zastępu ,,Xalok'' w 62 GDH ,,Orkan''. Najbardziej ze wszystkich kolorów lubię zielony

Określ swoją dyspozycyjność: Jestem do waszej dyspozycji 2 godzinki wieczorem, od 20 do 22, w weekend trochę więcej, z 4.

Umotywowanie podania: Umiem szybko i poprawnie po polsku pisać na klawiaturze, co na pewno będzie przydatne. Poza tym pomagałem już wielu ludziom na serwerze i wiem jak to jest. Do tego umiem z nimi współpracować, więc na pewno będę dobrym wsparciem dla ekipy ;)

Reklama
  2. Marcinek7

Marcinek7 Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    61
    Jestem na TAK. Podanie ładnie napisane, czytelne i treściwe. Życzę Ci, żebyś swój pierwszy raz przeżył na Craftapple jako Pomocnik. Powodzenia ;)

3. Abyssuss

Abyssuss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    A więc wypiszę tu plusy i minusy z mojej perspektywy

MINUSY:

- Czy podołasz presji pomocy 10-30 graczy na raz?
    - Twój wiek (Wiadomym jest to, iż Pomocnik powinien kalkulować sprawy z zimną krwią)​

PLUSY:

- Czytelne podanie
    - Dobry staż na serwerze
    - Jakaś tam aktywność jest
    - Pomagasz graczom​

Moje zdanie, jak i decyzja jest wobec Ciebie pozytywna - mam nadzieję, iż funkcja Pomocnika po możliwym wręczeniu będzie Ci sprzyjać;)

4. indianajones1899

Docenione treści:
    0
    Dzięki marcinek :)
    Abyssuss, jak sam pisałeś w swoim podaniu, grasz dopiero 2 dni, a już widziałeś, że staram się pomagać innym, twoje nastawienie zmienia się z dnia na dzień, tyle dobrze, że na lepsze ;) , co do pytania, myślę, że dam radę, zresztą wieczorem pewnie nie będę sam, poza tym potrafię zachować zimną krew. ;)

5. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Ja jestem Neutralny.
    -Znam Cię, widzę Cię i kojarzę Cię.
    -Nie widziałem chyba, żebyś pomagał co nie musi znaczyć, że tego nie robisz.
    -Dosyć mało lat, inaczej wiek
    -Hmm czas na serwerze ok, czas od kiedy jesteś na CA też
    Zmieniam zdanie, przeczytałeś całą serię "Felix, Net i Nika"

Jestem na TAK
    [hr]
    Teraz czytasz Zwiadowców, kolejny +
    [hr]
    Tylko tak dalej ^^
    [hr]
    Nie żeby coś ale pierwszy raz spotkałem osobę o imieniu Nikifor 0.0

6. indianajones1899

Docenione treści:
    0
    Nie dziwota, tylko 30 Nikiforów w polsce jest :D

7. Marcin_

Marcin_ Użytkownik

Docenione treści:
    3
    witam jestem na TAK bo:
    podanie bardzo ładne i czytelne+.
    masz zamało lat-.
    Długo znasz serwer+.
    wydajerz się bardzo przyjazny i miły+.

EWIDĘTNIE jestem na tak dla mnie więcej plusów.
    trzymaj tak dalej!

Reklama
  8. indianajones1899

Docenione treści:
    0
    Moim zdaniem nie wiek się liczy, a to czy i jak pomagasz innym :) , ale dzięki

9. Borys1988

Borys1988 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na tak
    -widze jak pomagasz (siedze obok ciebie)
    -sporo grasz na craft aple
    -pomaganie ludziom sprawia tobie pżyjemność (wiem to bo przecież znam cię 12 lat)
    -jesteś ogarnięty potrafił byś pomagać 10 osobą naraz (dlatego jesteś podzastępowym w charcerstwie)
    -myślę że nadajesz się na pomocnika

10. Puma_Poland

Puma_Poland Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Rozumiem, iż jeśli twoje podanie jest tyle trzymane to wynik będzie pozytywny :) Więc moja wypowiedź jest zbędna :)

11. indianajones1899

Docenione treści:
    0
    Dziękuję za okazane wsparcie puma, na pewno się przyda :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę