MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Stary Gracz

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika SnIks, 22 Listopad 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SnIks

SnIks Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam, 2 lata temu grałem na tym serwerze, teraz po 2 latach próbowałem sie zalogować ponownie gdyż chciałem kontynuować moją przygodę z minecraftem na craftapple, jednak całkowicie zapomniałem hasła do moje konta. nie chce zaczynać gry od nowa gdyż na starym koncie mam wykupionego supervipa :)
    Czy jest szansa na odzyskanie hasła?

Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Witaj.

Przykro mi, ale w takim przypadku nie ma możliwości odzyskania hasła. Nie jesteś w stanie udowodnić bezsprzecznie, iż te konto należy do Ciebie.

W tej chwili pozostaje Ci jedynie założenie nowe konta i wykupienie na nim SViP.

Gdy założysz nowe konto dodaj do niego m@il, w ten sposób gdy zapomnisz hasła będziesz mógł je sobie zresetować.

Kod:
    /email add twój@adres.email.pl twój@adres.email.pl

3. SnIks

SnIks Użytkownik

Docenione treści:
    0
    To jest konto premium, nikt nie używał go od 2 lat i teraz zachciało mi sie znów grać :) To jest moje konto premium, tylko ja znam/znałem pasy do tego konta :0

4. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    To, że jest to nick związany z kontem premium nie oznacza, iż to Ty założyłeś te konto. Wybacz, ale tak jak wspominałem, nie jesteś w stanie jednoznacznie udowodnić, iż jest to konto założone przez Ciebie.
    Pozostaje Ci w tej chwili jedynie to co pisałem wyżej.

5. Puma_Poland

Puma_Poland Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Zgadzam się z Three - Administracja nie odpowiada za utracone hasła :) więc kup nowe konto premium w ItemShopie Craftapple i ciesz się grą :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę