Witam, 2 lata temu grałem na tym serwerze, teraz po 2 latach próbowałem sie zalogować ponownie gdyż chciałem kontynuować moją przygodę z minecraftem na craftapple, jednak całkowicie zapomniałem hasła do moje konta. nie chce zaczynać gry od nowa gdyż na starym koncie mam wykupionego supervipa Czy jest szansa na odzyskanie hasła?
Witaj. Przykro mi, ale w takim przypadku nie ma możliwości odzyskania hasła. Nie jesteś w stanie udowodnić bezsprzecznie, iż te konto należy do Ciebie. W tej chwili pozostaje Ci jedynie założenie nowe konta i wykupienie na nim SViP. Gdy założysz nowe konto dodaj do niego m@il, w ten sposób gdy zapomnisz hasła będziesz mógł je sobie zresetować. Kod: /email add twój@adres.email.pl twój@adres.email.pl
To jest konto premium, nikt nie używał go od 2 lat i teraz zachciało mi sie znów grać To jest moje konto premium, tylko ja znam/znałem pasy do tego konta :0
To, że jest to nick związany z kontem premium nie oznacza, iż to Ty założyłeś te konto. Wybacz, ale tak jak wspominałem, nie jesteś w stanie jednoznacznie udowodnić, iż jest to konto założone przez Ciebie. Pozostaje Ci w tej chwili jedynie to co pisałem wyżej.
Zgadzam się z Three - Administracja nie odpowiada za utracone hasła więc kup nowe konto premium w ItemShopie Craftapple i ciesz się grą