Ponieważ lobby zostało zmienione na świąteczne, proponuję, by na survivalu i innych serwerach również je zamienić
Z tego co słyszałem, to będzie zmienione, ale naprawdę chcecie być tacy szybcy jak Coca-Cola? Dajcie spokój, dopiero jest 24 listopada
Osobiście wolałbym, aby pozostały w niezmienionym kształcie. A jeśli już mają być uświątecznione to proponowałbym w tradycyjnym stopniu je ozdobić. Nie tak kompleksowo/całościowo jak Lobby. Marcinek, ale to sezon się już zaczyna. Przecież niedługo Mikołajki.
Jestem za mogę zdradzić, iż wiem jaki będzie mniej więcej projekt będzie naprawdę mega! Oczekujcie Choinki wjadą do CraftApple jak ciężarówki Coca-Coli
Ale w te święta T-Mobile było pierwsze ;-) Ale sądzę że spawny powinny zostać nie zmienione. Co za dużo to nie zdrowo. Choinkę można postawić jedną dwie
Ech... Na lobby nikt jeszcze nie narzekał, a poza tym, to serwer infinitera, może robićna nim co chce
Między innymi dlatego uważam, iż powinno być w tradycyjnym stopniu zmienione. Jak co roku do tej pory
Co powinno być w tradycyjnym stopniu zmienione? Chyba choinka jeszcze nikomu nie przeszkadzała, to nie krzyż. Ludzie swoich domów też mają nie dekorować, bo ktoś innego wyznania może przejść obok? Osobiście też uważam, że nie powinno się obnosić z elementami wiary (np. krzyże na ścianach w szkołach itd.), ale choinka to zdecydowanie coś innego.