Drodzy Czytelnicy 1. Imię: Piotr 2. Dokładny nick w grze: benekziom 3. Ile czasu dziennie spędzam w grze: W grze spędzam Z 2-3 godziny dziennie czasem dłużej. 4. Data urodzenia: Urodziłem się 1.12.2000 5. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Gram w Mc od października 2010 roku, wersja 1.8.8 6. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Marzec 2015 r. 7. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Tak byłem ukarany w grze ( TYLKO RAZ ) 8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak. 9. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Ja chciałbym na serwie zmienić, żeby gracze byli opanowani i żeby byli uczciwi. 10. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: - Pomagać modom w ogarnianiu chatu - Zgłaszać problemy serwa do Admina i Vica - Pomagać graczom w ich problemach - Być aktywny i do dyspozycji dla Modów i Vice Adminów - Uczestniczyć w dyskusjach ( na forum ) 11. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Pomocnikiem chce być bo pomocy nigdy za wiele, bardzo lubię pomagać, znam komendy i Kocham ten serwer <3 12.W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw dowiem co się stało jakie są powody konfliktu, spróbuje go złagodzić ( pomóc w rozwiązaniu ) 13. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak współpracuje na co dzień z ludźmi ( w szkole, w domu, na świetlicy ) 14. Opisz swoją osobę: Jestem bardzo pamiętliwy. Bardzo lubię pomagać i nie toleruje jak ktoś przeklina. Kłamstwa tez nie toleruje, gdyż jestem uczciwy i można mi zaufać. Jestem prawdomówny i lubię grać w MC ( na serwie mc.craftapple.pl ) 15. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dyspozycyjny dla graczy i ekipy. Moza mi powiezyc rzeczy i inne. jestem często na serwie ( chyba za często ) i ogarniam chat. 16. Umotywowanie podania: Moją prośbę motywuje tym, że jestem pomocny i chce pomagać graczom w ich problemach. Nie toleruje kłamstwa oraz przeklinania. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby
Jestem na N_I_E ponieważ: - jesteś fałszywą osobą! - w podaniu piszesz co innego a na serwerze zachowujesz się zupełnie inaczej. - napisałeś, iż będziesz łagodzić konflikty... to dlaczego dokuczasz Wild i innym graczom! - wiek... taaa... mówi się, że to tylko liczba ale u Ciebie wyraźnie widać ten rocznik "2000"! - twoja ortografia jest po prostu słaba! - nie potrafisz spokojnie rozwiązywać pewnych sytuacji, jeśli coś jest nie po twojej myśli od razu zaczynasz się kłócić. - dziwie się twojemu stażowi jako gracz na CraftApple, gdyż na przykład ja widuje Cię od jakiegoś miesiąca (ponieważ od miesiąca są z Tobą problemy). - oczywiste jest to, że byłeś karany. - gracze nie przepadają za Tobą, jestem pewien, że większość poprze moją opinie! Na koniec chcę podkreślić twoje bardzo negatywne zachowanie i uprzedzenie do innych! Myślę, iż powinieneś popracować nad swoją postawą i dopiero złożyć podanie! Jeszcze raz napiszę: Jestem na N_I_E !!!
Zgadzam się z Pumą, oraz mam parę własnych przemyśleń: 1. Nie wymieniłeś komend pomocnika, a to jedno z jego uprawnień 2. Coś taki dziecinny jesteś, jak na prawie 16 lat 3. Człeku, obowiązkiem pomocnika jest POMAGAĆ, a tego czegoś ci właśnie brakuje. Nigdy cię nie widywałem, a na pewno nie przy ogarnianiu chatu 4. Poza tym wszystkim, Beta 1.8 nigdy nie doszła do wersji 1.8.8, i została wydana w 2011, nie 2010. Niestety, podejrzewam, że z tych właśnie powodów nie będziesz przyjęty, ale ostateczna decyzja należy do Administracji
Zapomniałem dodać najważniejszego Nigdy ale to nigdy nie widziałem Cię gdy pomagałeś innemu graczowi... powodzenia...
Zdawało mi się, że kiedyś pisałeś, że masz chyba 12 czy tam 14 lat. Nie napisałeś, za co zostałeś ukarany, próbowałeś zdobywać punkty reputacji na forum poprzez proszenie o nie "graczy" zamiast zdobyć je uczciwie np. pomagając na forum. Jestem na nie.
Prosiłem o punkty bo pomogłem na forum i nie dostałem tego punktu nie prosilem graczy tylko 2 graczy -_-
Co ja mogę powiedzieć o tym graczu? Widziałem parę razy, jak próbował przerwać kłótnię dwójki graczy, lecz po czasie sam się denerwował. Ma 14 lat, przez co mam lekkie zwątpienie czy by sobie poradził Jako "wisienka na torcie" mogę dodać te proszenie o pozytywne punkty reputacji - a takie zachowanie nie powinno mieć miejsca. UP: Pozwolisz, że zacytuję coś z shoutbox'a: [Wczoraj 16:16:47] benekziom: Mam za tydzień Urodziny Dacie mi prezent i punkty do profilu ? Nie dość, że nie wiesz co piszesz, to pokazujesz jaki fałszywy jesteś Wybacz, ale ja Ciebie nie widzę na stanowisku Pomocnika!