MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

benekziom

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika benekziom, 25 Listopad 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. benekziom

benekziom Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Drodzy Czytelnicy

1. Imię: Piotr
    2. Dokładny nick w grze: benekziom
    3. Ile czasu dziennie spędzam w grze: W grze spędzam Z 2-3 godziny dziennie czasem dłużej.
    4. Data urodzenia: Urodziłem się 1.12.2000
    5. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Gram w Mc od października 2010 roku, wersja 1.8.8
    6. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Marzec 2015 r.
    7. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Tak byłem ukarany w grze ( TYLKO RAZ )
    8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak. :D
    9. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Ja chciałbym na serwie zmienić, żeby gracze byli opanowani i żeby byli uczciwi. :p
    10. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:
    - Pomagać modom w ogarnianiu chatu
    - Zgłaszać problemy serwa do Admina i Vica
    - Pomagać graczom w ich problemach
    - Być aktywny i do dyspozycji dla Modów i Vice Adminów
    - Uczestniczyć w dyskusjach ( na forum )
    11. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:
    Pomocnikiem chce być bo pomocy nigdy za wiele, bardzo lubię pomagać, znam komendy i Kocham ten serwer <3
    12.W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:
    Najpierw dowiem co się stało jakie są powody konfliktu, spróbuje go złagodzić ( pomóc w rozwiązaniu )
    13. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak współpracuje na co dzień z ludźmi ( w szkole, w domu, na świetlicy )
    14. Opisz swoją osobę: Jestem bardzo pamiętliwy. Bardzo lubię pomagać i nie toleruje jak ktoś przeklina. Kłamstwa tez nie toleruje, gdyż jestem uczciwy i można mi zaufać. Jestem prawdomówny i lubię grać w MC ( na serwie mc.craftapple.pl )
    15. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dyspozycyjny dla graczy i ekipy. Moza mi powiezyc rzeczy i inne. jestem często na serwie ( chyba za często ) i ogarniam chat.
    16. Umotywowanie podania: Moją prośbę motywuje tym, że jestem pomocny i chce pomagać graczom w ich problemach. Nie toleruje kłamstwa oraz przeklinania.
    Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby

Reklama
  2. Puma_Poland

Puma_Poland Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Jestem na N_I_E ponieważ:
    - jesteś fałszywą osobą!
    - w podaniu piszesz co innego a na serwerze zachowujesz się zupełnie inaczej.
    - napisałeś, iż będziesz łagodzić konflikty... to dlaczego dokuczasz Wild i innym graczom!
    - wiek... taaa... mówi się, że to tylko liczba ale u Ciebie wyraźnie widać ten rocznik "2000"!
    - twoja ortografia jest po prostu słaba!
    - nie potrafisz spokojnie rozwiązywać pewnych sytuacji, jeśli coś jest nie po twojej myśli od razu zaczynasz się kłócić.
    - dziwie się twojemu stażowi jako gracz na CraftApple, gdyż na przykład ja widuje Cię od jakiegoś miesiąca (ponieważ od miesiąca są z Tobą problemy).
    - oczywiste jest to, że byłeś karany.
    - gracze nie przepadają za Tobą, jestem pewien, że większość poprze moją opinie!

Na koniec chcę podkreślić twoje bardzo negatywne zachowanie i uprzedzenie do innych! Myślę, iż powinieneś popracować nad swoją postawą i dopiero złożyć podanie! Jeszcze raz napiszę: Jestem na N_I_E !!!

3. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Zgadzam się z Pumą, oraz mam parę własnych przemyśleń:
    1. Nie wymieniłeś komend pomocnika, a to jedno z jego uprawnień
    2. Coś taki dziecinny jesteś, jak na prawie 16 lat
    3. Człeku, obowiązkiem pomocnika jest POMAGAĆ, a tego czegoś ci właśnie brakuje. Nigdy cię nie widywałem, a na pewno nie przy ogarnianiu chatu
    4. Poza tym wszystkim, Beta 1.8 nigdy nie doszła do wersji 1.8.8, i została wydana w 2011, nie 2010.
    Niestety, podejrzewam, że z tych właśnie powodów nie będziesz przyjęty, ale ostateczna decyzja należy do Administracji

4. benekziom

benekziom Użytkownik

Docenione treści:
    0
  5. Puma_Poland

Puma_Poland Użytkownik

Docenione treści:
    5
    Zapomniałem dodać najważniejszego :) Nigdy ale to nigdy nie widziałem Cię gdy pomagałeś innemu graczowi... powodzenia...

6. Bencom

Bencom Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Zdawało mi się, że kiedyś pisałeś, że masz chyba 12 czy tam 14 lat. Nie napisałeś, za co zostałeś ukarany, próbowałeś zdobywać punkty reputacji na forum poprzez proszenie o nie "graczy" zamiast zdobyć je uczciwie np. pomagając na forum. Jestem na nie.

7. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    / \
    |
    Trafna uwaga, rzeczywiście prosił o punkty

Reklama
  8. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Nic dodać nic ująć.

9. benekziom

benekziom Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Prosiłem o punkty bo pomogłem na forum i nie dostałem tego punktu nie prosilem graczy tylko 2 graczy -_-

10. Abyssuss

Abyssuss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Co ja mogę powiedzieć o tym graczu?

Widziałem parę razy, jak próbował przerwać kłótnię dwójki graczy, lecz po czasie sam się denerwował.

Ma 14 lat, przez co mam lekkie zwątpienie czy by sobie poradził :(

Jako "wisienka na torcie" mogę dodać te proszenie o pozytywne punkty reputacji - a takie zachowanie nie powinno mieć miejsca.

UP: Pozwolisz, że zacytuję coś z shoutbox'a:

[Wczoraj 16:16:47] benekziom: Mam za tydzień Urodziny :p Dacie mi prezent i punkty do profilu ? :p

Nie dość, że nie wiesz co piszesz, to pokazujesz jaki fałszywy jesteś :)

Wybacz, ale ja Ciebie nie widzę na stanowisku Pomocnika!​

11. benekziom

benekziom Użytkownik

Docenione treści:
    0
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę