Imię: Dawid Dokładny nick w grze: Dada10 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 3-4h Data urodzenia: 2006 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 4 lata temu, wersji nie pamiętam Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 4-5 miesiący Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, kilka razy kick... Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: /kick, /mute Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Lubię pomagać, chciałbym pełnić jakąś funkcje. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wytłumaczenie, jak ktoś nie zrozumie /kick, /mute Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jak wyżej, mam na imię Dawid, mam prawie 10 lat, ale jestem raczej ogarnięty. Lubię grać w mc, zwłaszcza na CA. W Minecraftcie lubię pvp, ale sprawia przyjemność mi też kopanie. Poza tą grą lubię szkołę. Jestem prawie zawsze sympatyczny ;D Określ swoją dyspozycyjność: Gram dużo. Postaram się być aktywny. Umotywowanie podania: Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ sporo tu już gram i mam wielu przyjaciół.
Dla mnie jesteś zbyt młody! Ale w sumie to nie wiek oznacza, że sobie nie poradzisz... Obecnie moje zdanie wobec Ciebie jest NEUTRALNE, bowiem nie widziałem jakiejkolwiek pomocy obojętnemu graczowi.
Jak sam kiedyś pisałem: Dla mnie wiek nie jest ważny. Ale już podanie jest trochę ważniejsze. A tu się nie postarałeś. No i nigdy nie widziałem ciebie pomagającego komuś, a to główne zadanie pomocnika. Więc niestety jestem na nie.
Pragnę zwrócić uwagę, iż w niektórych miejscach podanie jest niezgodne ze wzorem, np. "Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: 3-4h". Poza tym ludzie młodzi są podatni na wpływy, więc trudno byłoby być pomocnikiem. Ode mnie idzie takie małe "nie".