~~Imię:Adrian ~~Dokładny nick w grze: kosa1999 lecz gram narazie na nick'u KoSaOsa ale Podanie składam na kosa1999 ~~Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Survival najczęściej i Sea... Jestem Licealistą więc jak lekcje się kończą mniej więcej od 18 do 22/23 ~~Data urodzenia:26.09.1999 ~~Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:To juz chyba jest z 3/4 lata. od 1.2.1 chyba nawet starsze ~~Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Nie Pamiętam Daty dokładnej ale jakoś w Lutym tego roku ~~Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze gry lub forum:Bez bicia przyznaje się że dostałem Bana za X-Rey'a nie wiem czy słusznego myślę że nie ale jak trzeba napisać to pisze ! ~~Czy pełniłeś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Oczywiście jako Admin na [*****] przy 400 graczach. ~~Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: chciał bym zmienić to żeby wszyscy byli równi a nie jak ktoś ma cheaty lub jakieś inne wspomagacze... a tak to nie chce nic zmieniać serwer mi się podoba takim jakim jest <3 ~~Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:/kick nick powód /mute nick czas . Obowiązek Pomocnika taki aby pomagał innym osobą z Ekipy i Administracji z AppleCraft pomagał ogarniać chat pomagać graczom wyjaśniać dostępne komendy dla graczy itp. ~~Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem: Nie podobają mi się Gracze którzy spamują na chacie. używają nie kulturalnych słów i wulgaryzmów. oraz chciał bym jak najbardziej przy moich siłach pomagać wszystkim którzy potrzebują pomocy na serwerze. i chciał bym w końcu grać spokojnie ~~W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Jeżeli Gracz zrobi coś jednorazowo to dostał by upomnienie jeżeli jest nachalny i dalej powtarza swoje błędy zostanie pouczony a jak sytuacja się nie zmieni sprawa dojdzie do Administracji. ~~Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak, oczywiście lecz nie jestem zbytnio znany na serwerze chociaż może ktoś mnie tam z pewnością kojarzy ~~Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. A więc jeżeli chodzi o mnie to jestem Licealista jak wspomniałem wcześniej. jestem Miły dla innych graczy pomagam współpracuje z innymi. Pochodzę z Gdyni. Interesuję się m.in naszym Wojskiem polskim. Gnębię chiterów i osoby które nie są uczciwe... chciał bym pomóc całej Ekipie i Administracji ogarniać serwer aby był w jak najlepszym stanie.. może jak się uda to wykaże się jako Mod a jak czas by pokazał to możliwe jako Admin No to chyba na tyle ~~Określ swoją dyspozycyjność: Zrobię wszystko co chcecie, pomogę każdemu w potrzebie! te 4/5 Godzinek na serwerze to większość graczy będzie w stanie mnie poprosić o pomoc Umotywowanie podania:Napisać mogę tyle że osoby które potrzebują pomocy z pewnością dostaną jak najszybszą pomoc lub odpowiepą przestrzegać regulaminu będą skierowane do Administracji.
[*] - Tam była nazwa serwera. To, że ją tam napisałeś świadczy o tym, iż nie znasz Regulaminu CraftApple. Przykro mi. Tym razem obejdzie się bez Bana, ale następnym razem 7 dni za nieumyślną Reklamę.