Nick z gry:MinecraftZoczok Data otrzymania bana:11/19/2015 Sytuacja oraz powód otrzymania bana:ban na ip za obrażanie. Dlaczego miałbyś dostać UB ?:Zaczne od tego żę muj brat grał kiedy weszłęm do pokoju.Około 25 m pózniej mówi mi że nie może wbić wtedy zaczołem się martwić.2 dni pózniej zobaczyłem że mam bana na IP i teraz zrozumiałem swój błąd mianowicie zostawiłem jego grać na moim koncie.Myślę że już zrozumiał swój błąd. Proszę o UB chciałbym jeszcze zagrać na tym fantastycznym serwerze Pozdrawiam <3 MinecraftZoczok
Wiesz co, nawet bym ci uwierzył, ale jest jeden problem. Końcówka jest trochę zbyt, jakby to powiedzieć... Zbyt prosząca. Tak jakbyś wiedział, że to twoja wina. Ale ja nie wiem jak było. Mam propozycję. Załóż nowe konto, pograj tydzień lub dwa by administracja (lub moderatorzy) przekonali się, że to nie byłeś ty. Powodzenia
Trzeba było się wylogować. Jak udowodnisz, że to brat siedział na twoim koncie? Z twojego konta zostało to napisane, to twoje konto zostało ukarane.
Właśnie wpadłem na pewien pomysł. Każ bratu zapłacić za UB. Skoro on tak zrobił, to on powinien zapłacić.
A jak brat nie ma kasy? Pomyśl może ma z 10 lat albo mniej [hr] Aha i jestem za UB. Minecraftzoczok to dobry gracz znam go i jest to człowiek godny zaufania