MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[UB] Molnar22

Dyskusja w 'Odwołania od banów.' rozpoczęta przez użytkownika Molnar22, 28 Listopad 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Molnar22

Molnar22 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1.Nick : Molnar22
    2.Data Bana : 28-11-2015 14:02
    3.Sytuacja i Powód : Xray
    4.Dlaczego miałbym dostać UB? : Powinienem dostać unbana, ponieważ nie złamałem żadnych zasad serwera, kopałem sobie po prostu w kopalni i nagle pojawił się ThreeEyedMaster i mnie zabił po czym dostałem bana. Nie pisałem nic na chacie. Nie mam Cheatów!

Reklama
  2. Abyssuss

Abyssuss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Winny zawsze się tłumaczy :)

3. Molnar22

Molnar22 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Przecież w punkcie 4. trzeba napisać "Dlaczego miałbym dostać UB" więc to chyba proste że się wytłumaczyłem dlaczego moim zdaniem zostałem źle potraktowany.

4. PostermovieS

PostermovieS Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Abyssuss, nie znasz sie to sie nie odzywaj i nie nabijaj postow zalosny czlowieczku, Molnar, administracja nie daje banow za darmo, three pewnie ma filmik jak kopiesz i widac na nim ze masz xray

5. Molnar22

Molnar22 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    tylko że nie może mieć filmiku na którym widać że mam xraya bo go nie mam ;__; Rozumiem że już nie można kopać w kopalni bo od razu jest się oskarżanym o posiadanie xraya.

6. MrMycha

MrMycha Użytkownik

Docenione treści:
    0
    W regulaminie pisze, iż:
    Ban który został wydany przez Administrację serwera jest słuszny, ponieważ Bana za X-Ray nie daje się za byle co i byle komu. Musiałeś być obserwowany, a twoje zachowanie i sposób kopania surowców był podejrzany, dlatego otrzymałeś bana który jest tylko na 7 dni.

Nic na to nie poradzisz, a pisząc prośby o UB zaraz po otrzymaniu bana nic Ci nie dadzą.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę