1.Nick : Molnar22 2.Data Bana : 28-11-2015 14:02 3.Sytuacja i Powód : Xray 4.Dlaczego miałbym dostać UB? : Powinienem dostać unbana, ponieważ nie złamałem żadnych zasad serwera, kopałem sobie po prostu w kopalni i nagle pojawił się ThreeEyedMaster i mnie zabił po czym dostałem bana. Nie pisałem nic na chacie. Nie mam Cheatów!
Przecież w punkcie 4. trzeba napisać "Dlaczego miałbym dostać UB" więc to chyba proste że się wytłumaczyłem dlaczego moim zdaniem zostałem źle potraktowany.
Abyssuss, nie znasz sie to sie nie odzywaj i nie nabijaj postow zalosny czlowieczku, Molnar, administracja nie daje banow za darmo, three pewnie ma filmik jak kopiesz i widac na nim ze masz xray
tylko że nie może mieć filmiku na którym widać że mam xraya bo go nie mam ;__; Rozumiem że już nie można kopać w kopalni bo od razu jest się oskarżanym o posiadanie xraya.
W regulaminie pisze, iż: Ban który został wydany przez Administrację serwera jest słuszny, ponieważ Bana za X-Ray nie daje się za byle co i byle komu. Musiałeś być obserwowany, a twoje zachowanie i sposób kopania surowców był podejrzany, dlatego otrzymałeś bana który jest tylko na 7 dni. Nic na to nie poradzisz, a pisząc prośby o UB zaraz po otrzymaniu bana nic Ci nie dadzą.