MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie Na Pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika alpi423, 29 Listopad 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alpi423

alpi423 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Moje imię to Madzia.

| Dokładny nick w grze: Alpi423

| Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Gram jak najwięcej mogę,a najwięcej
    czasu na Creative

| Data urodzenia: Urodziłam się 6 marca 2002, czyli mam 13 lat.

| Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Jakieś 3-4 lata.
    | Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Grać na CA zacząłem około tydzień przed świętami 2014, czyli prawie dwa lata.

| Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze: NIE,NIE BYŁAM KARANA I NIE MAM NA TO OCHOTY.

| Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak,parę razy jako pomocnik.
    | Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Jest dużo graczy omijających regulamin, a ekipa bądź administracja rzadko widywana jest na creative.

| Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Musi być dyspozycyjny. Musi panować nad emocjami, bo osoby która łatwo wpada w konflikt raczej nikt nie chce. Musi pomagać graczom i wyjaśniać do czego służy komenda jeśli padają na czacie takie pytania. I to co jest oczywiste, czyli musi uczestniczyć w życiu serwera. Wszelakie błędy zgłaszać administracji. Komenda pomocnika: /kick [nick] [powód]

| Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Jak już tam wyżej wymieniałam, na creative rzadko widać ekipę bądź administrację więc taka osoba się przyda. Szanuję tren serwer, i przygoda z nim trwa już długi czas, a z racji tego że gram w Minecrafta od dawien dawna, to znam większość jego mechanik.

| W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Będę starała się dojść do tego w czym leży problem, bądź kto go spowodował, a także starała się go eliminować, a graczy łamiących w znaczny sposób regulamin karała w taki sposób jaki się mu należy, czyli zgłoszenie delikwenta w odpowiednim dziale na forum, i kopnięcie go z serwera.

| Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Jeśli ktoś mnie nie wnerwia to jestem przyjacielska,ale mam raczej słabe nerwy :/

| Opisz swoją osobę: Mieszkam w województwie małopolskim w dosyć dużym mieście. Jestem osobą tolerancyjną,ale szybko tracę nerwy i zaczynam się denerwować. Jestem osobą raczej przyjacielską i w dobrym znaczeniu tego słowa szaloną. Lubię Harry'ego Poterra,szkoda,że nie będzie ósmej części. Jestem bardzo sentymentalna. Mój ulubiony kolor to zielony,z przedmiotów szkolnych to WF i matma. Lubię też j. francuski i polski. Jestem posłuszna i szybko się uczę. Kiedy byłam w trzeciej klasie to... O tym mówić nie będę. Potrafię być miła i przyjacielska,ale potrafię się zachowywać jak tygrys szablo-jakiś tam. Chyba szablozębisty. Mam w klasie 5 przyjaciółek,na CA tylko 3. Uwielbiam czytać i grać na kompie.
    Moje ulubione zwierzę to patyczak,miałam kiedyś takiego,ale mi umarł. :/. Mam w planie zakup ryb,konkretnie neonków. Albo kanarka...A może królika? Nie,to byłby u nas w domu drugi. A i jeszcze mam siostrę. Starszą :/.

| Określ swoją dyspozycyjność: Jestem bardzo dyspozycyjna, lecz te 3-4 godziny jestem na serwerze z całą pewnością.

| Umotywowanie podania: Lubię pomagać innym,chodzi mi TYLKO o pomaganie graczom.

|Jeśli moje podanie NIE zostanie przyjęte,życzę szczęścia innym graczom.

=^-^= Koteł! ^.^

Reklama
  2. Bencom

Bencom Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Trochu mało lat. Po co piszesz 2x podania?
    To w końcu zdecyduj jaką płeć sobie wybrałeś/aś.
    Pomocnik ma teraz komendę mute, nie tylko kick. Co oznacza, że nie jesteś na bieżąco z forum.

3. MrMycha

MrMycha Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Czegoś tu nie rozumiem.
    Czy Ty widzisz co Ty piszesz?

Piszesz, że Pomocnik musi panować nad emocjami, ale sam/a piszesz, że trudno Ci nad nimi zapanować.

Piszesz, że jesteś dziewczyną, a w drugim zdaniu piszesz jako chłopak.​

Zastanów się kim Ty jesteś i czy na prawdę chcesz być tym Pomocnikiem i napisz Podanie za miesiąc.​

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę