Witam! Mam na imię Juliusz. Na karku mam już około 248 księżyców. (dla leniwych jest to 19 lat ) Jestem studentem Politechniki Poznańskiej, na WBMiZ (Wydziale Budowy Maszyn i Zarządzania). Studiuję Mechatronikę. W minecraft'a gram od wersji β(Beta) 1,3. Natomiast na tym serwerze za jakiś miesiąc będzie pół roku. (Jak to szybko minęło) Kocham ten serwer z dwóch powodów: Panuje tu przyjemna atmosfera (przynajmniej przez większość czasu) Dzięki niemu poznałem wspaniałą dziewczynę :* Jawię się jako osoba pozytywnie walnięta (przez większość czasu),chociaż jak każdy mam swoją mroczną stronę. Z muzyki lubię praktycznie wszystkie jej typy, nie przepadam jedynie za utworami naszymi ojczystymi (jest kilka naprawdę dobrych, ale giną w natłoku tego chłamu) Ostatnimi czasy "gwałcę" zespół HollyWood Undead Jestem też Otaku i nie kryję się z tym Jeżeli chcesz się dowiedzieć czegoś więcej to pytaj w tym wątku Takie tam naruszenie netykiety, pierwsza i ostatnia wybaczanka. Three
Witej, Kiedy się urodziłeś ? Jaki masz znak Zodiaku ? Ile centymetrów mierzysz ? Jesteś prawo czy lewo ręczny ? Czego najbardziej nie lubisz jeść ? W jakim stylu się ubierasz ? Wolisz brunetki czy blondynki ? Lubisz zwierzęta ? Masz rodzeństwo ? Jakie jest Twoje ulubione drzewo ? Czy lubisz tańczyć ? Jaki jest Twój ulubiony sport ? Kim chciałbyś zostać jak dorośniesz ? Co byś zrobił gdybyś wygrał 1 000 000 000 000 PLN ? Czy wygrałeś kiedyś BigMilka ? Co zabrałbyś na bezludną wyspę (4 rzeczy) Lubisz chodzić do kina ? O czym marzysz ? Wymień swoją największą wadę.
-Urodziłem się 25 sierpnia 1996 Roku -Widać z tego iż jestem spod znaku panny ( ) -Nie jestem jakiś wysoki mam 176 cm wzrostu -Jestem tak zwanym Mańkutem -Chyba najbardziej to nie lubię starego chleba -Ubieram się jak mi jest wygodnie (zazwyczaj jeansy i jakaś koszulka) -Wole Rude -Lubię zwierzęta -Mam dwójkę tego tak zwanego rodzeństwa -Moje ulubione drzewo to Brzoza -Lubię choć nie umiem XD -Ulubiony sport hmmmm.... to chyba .....ten no ......szachy -"chciałbym zostać super bohaterem" (Fajnym Ojcem) -Waliłbym to wszystko i wyjechałbym w Bieszczady -Już kilka razy wygrałem -Nie co tylko kogo Oczywiście że Sonie, razem z nią dżina w lampie, maczetę i miękkie łóżko -Nie, nie przepadam za filmami -O wygraniu 1 000 000 000 000 PLN -Jestem dziwny -Ladavi a co do buta to 46 ps: dzięki three akurat fluttershy lubię
Interesujesz się astronomią ? Jaka jest twoja ulubiona książka ? Jakie jest twoje ulubione anime ? (Ja Lucky Star xD) Jaka jest twoja ulubiona manga ? (Moja exitus letails ^^) Jaką wolisz porę roku ? Czego nie lubisz robić ? Lubisz disco polo ;p;? Jesteś ścisłowcem czy humanistą ? Pijesz alkohol ? Jaka jest twoja ulubiona faza księżyca ? Księżyc czy Słońce ? Deszcz czy śnieg ? Wieś czy miasto ? Anioły czy demony ? Moe czy shonen ? (Moe takie słit
-Nie -Nie czytam -Jak na razie to DeathNote,Strike Witches, albo jeden z tasiemców -Przeczytałem tylko 3 mangi więc z nich to Nisekoi Unlimited -Zima 4 evaaaaaa -Nie lubię biegać -Ujdzie w tłoku -MatFiz'y to Nad Ludzie !!!! -Tak (Alkohol pity z umiarem nie szkodzi nawet w dużych ilościach) -Nów (bo nic nie widać) -Księżyc -Deszcz -Wieś -Why not both ??!! -Ecchi ^^
Mam na imię Leon , jestem ambitnym 20latkiem. Uwielbiam sport, typowo dla Naszego kraju gram w siatkę , uwielbiam to. Moją pasją są też wszelakiego rodzaju gry komputerowe.