Imię: Mam Na Imię Mateusz Dokładny nick w grze: Mój Nick To mati1x1 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Creative ok. 4-5godzin Data urodzenia:2001, 07, 05 (14 Lat) Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:w Kwietniu 1.5.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Czerwiec Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Kickiem Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: TAK Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Dodać Range YouTube Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomagać Adminom Oraz Moderatorom z Ogarnięciem Czatu Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ Lubię Dużo Lubię Grać Oraz Pomogać ale Nie Którzy odrzucają mnie :/ W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: żeby Na serwerze nie Przeklinali na serwerze Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, Współ Pracuje z Panią Z MBP Jestem Fotografem moją też Fanpage Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Lubię Być Pomocny Jak Zawsze. Jestem Uczniem Takim Sobie nie Jestem Wzorowym. Lubię dużo Grać Z Kolegami/Koleżankami Oraz z ni,i Pogadać Określ swoją dyspozycyjność: Zawsze Otwieram Drzwi dla Wszystkich Umotywowanie podania: Moim Zdaniem Umotywowanie Podania Jest Bardzo Dobre Pozdrawiam mati1x1 PS: Jesli Będzie Trzeba co dopisać Mogę z Uprzejmoscią
No cóż, zacznę od tego, że bywa, że masz skłonności do spamu. Nie za wiele dużych liter w tym podaniu ("Tak Jak Mówiłem Jestem Spokojnym Chłopakiem")? Ortografia też nie jest najlepsza. Poza tym 5 rozbudowanych zdań raczej inaczej powinno wyglądać. "W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Wszystko Jest w Porządku." To już w ogóle mnie zamordowało. ;p Chwali się natomiast to, że nie próbujesz udawać znawcy "Określ swoją dyspozycyjność: Tak Jak Mówiłem Jestem Spokojnym Chłopakiem." Nie chcę oczywiście nikogo zniechęcać, praktycznie tylko jedna osoba na cały Creative to trochę mało, pomoc by się jakaś przydała, ale jestem raczej na nie.
Nie gram na Creative, aczkolwiek Twoje podanie nie zachęca mnie do pozytywnego głosu na Twoje podanie