Siema dawno mnie nie było na serwerze bo byłem na wakacjach w Hiszpanii, ale teraz będę na serwerze . Imię: Nazywam się zbyszek. Dokładny nick w grze: zbyszek. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najczęściej: Gdy wróciłem z wakacji kilka dni temu to nie grałem bo byłem zmęczony. Teraz nawet mogę poświęcić po kilka godzin dziennie (od 3 do 4) Data urodzenia: Urodziłem się 11 sierpnia 1998 roku. Przybliżona data rozpoczęcia gry minecraft i wersja: 19 maja 2009 roku. Przybliżona data rozpoczęcia gry na craftapple: Rozpoczołem grę ok. 5 lipca, z tego co pamiętam xd. Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze lub forum: Nie, nie byłem karany. Czy pełniłeś podobną funkcję na serwerach poza craftapple , na serwerach min. 30 graczy online w szczycie: Tak, pełniłem funkcję admina na którym najwięcej było ok. 80 graczy. Co chciałbyś zmienić coś na craftapple: Ja bym nic nie zmienił ponieważ wszystko jest dopracowane do ostatniego szczegółu . Jakie uprawnienia i obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik powinien pomagać graczom, oraz nie prowokować ich do przeklinania. Karać ich za poszczególne wykroczenia. Nie wyzywać graczy oraz nie dać wciągnąć się w wulgarne zabawy. Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem: Dlatego, że umiem ogarnąć graczy, również jestem dość ogarnięty. Jestem kulturalny oraz staram się nie przeklinać. Według mnie nadaję się chociaż na próbę, ale i tak decyzje podejmuje admin. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Przede wszystkim nie będę pokazywał swojego zdenerwowania ponieważ to prowokuje graczy do dalszego działania. Również należy ich ostrzec lecz jeśli nie poskutkuje użyć komendy /kick. Czy posiadasz umiejętności współpracy z ludźmi: Tak, według właścicieli innych serwerów na których posiadałem funkcję posiadałem wiele umiejętności, lecz przyznam się, nie zawsze skutecznych. Opisz swoją osobę: Jestem dużym oraz chudym chłopakiem. Jestem miły dla innych ludzi. Lubię grać w piłkę nożną oraz siatkówkę. Mieszkam w Gdyni. Jestem dyspozycyjny oraz zawsze wykonam nadany mi obowiązek. Nie lubię kłamać, jestem otwarty do ludzi. W wolnym czasie gram w minecrafta, LS15 oraz CS:GO. Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dla dyspozycji od Poniedziałku do niedzieli. Lecz nie zawsze mogę wejść na serwer. Umontowanie Podania: Według mnie podanie wyszło mi dobre
Hmm... 5 rozbudowanych zdań... Zdań jest 6, ale takie mocno rozbudowane to one nie są. "Umontowanie Podania: Według mnie podanie wyszło mi dobre". Świetne dostosowanie wzoru do potrzeb. Plusik za odwagę. Jestem na nie.
Zbyszku, zbyszku... Jestem na nie z JEDNEGO powodu. Okłamujesz nas. Domyśl się sam o co chodzi. Powodzenia @edit Cofam to o kłamstwie, teraz sprawdziłem, i to ja się pomyliłem. Ale i tak pomocnik powinien pomagać. A tego nie robisz.
Gram częstą na seablocku . [hr] indianojones a grasz na sea? [hr] Aha i mówiłem wróciłem kilka dni temu z wakacji