MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

zNormal

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika zNormal, 5 Grudzień 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zNormal

zNormal Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Nazywam się Jakub.
    Dokładny nick w grze: zNormal
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najczęściej przebywam na trybie survival(3-6h zależy od dnia.), rzadziej już na innych. (0,5h-1h)
    Data urodzenia: 1998
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W Minecrafta zacząłem grać w 2011 roku, wersja Alpha 1.2.2
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: W ubiegłym roku, dokładnej daty nie pamiętam.
    Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze gry lub forum: Nigdy nie zdarzyło mi się być karanym.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, pełniłem funkcję na trzech serwerach, jako Moderator, ViceAdministrator oraz pomocnik. Przez ponad siedem miesięcy na każdym z serwerów.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Nic.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik, ma za zadanie pilnować porządku na czacie, łagodzić sprzeczki oraz wykonywać polecenia użytkowników wyższych rangą. Uprawnienia do dwóch komend: Kick; mute.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem ponieważ bardzo lubię pomagać oraz chciałbym pilnować porządku na czacie. Codziennie jestem świadkiem wielu sprzeczek na serwerze kończących się na wulgaryzmami.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Zastałe konflikty bym załagadzał rozmową oraz konsensusem zaszłej sytuacji. Brak porozumienia ze strony gracza ? /Kick lub /mute
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam.
    Opisz swoją osobę: Miły, zabawny, pomocny oraz otwarty na propozycje chłopaczyna. Interesuje się bardzo sportem m.in sztukami walk, poza walkami uwielbiam rugby oraz kulturystykę. Kiedyś interesowałem się grafiką komputerową. Lubie czasami pograć w co nie co ale nie będę wymieniał tych gier ponieważ mi się nie chce.
    W MC lubię bardzo budować, jestem bardzo kreatywny i co chwila mam inny pomysł na stworzenie czegoś nowego.
    Określ swoją dyspozycyjność: Jestem bardzo aktywnym graczem, za dnia jak i w nocy.
    Umotywowanie podania: Zasadniczy, kreatywny, chętny do współpracy oraz pomocy innym.

Reklama
  2. CSaar

CSaar Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na Tak, człowiek ogarnięty oraz ma doświadczenie. Z chęcią zobaczę Cię w ekipie

3. Abyssuss

Abyssuss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na NIE, ponieważ:

1) Podanie napisane w ciągu 15-20 minut
    2) Zerowa pomoc innym graczom

---------------------------------------------

Tak szczerze jestem na Tak, jedno z lepszych podań które widziałem, często bywasz na serwerze, choć pokaż mi że coś pomagasz :)

4. TheGame

TheGame Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na Tak. Miły chłopak, nieraz widziałem jak pomagał innym.

5. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Jestem na TAK.

Moim skromnym zdaniem należysz do jednych z najbardziej ogarniętych graczy CraftApple. Często przebywasz na serwerze, lubisz budować. A jednocześnie zdajesz się być niezwykle stabilnym emocjonalnie facetem.

Skoro chcesz być Pomocnikiem, to ja nie widzę powodu by Ci odmawiać. Tylko wiedz, że Twoja gra się zmieni po przyjęciu nominacji/awansu.

6. medzio_k

medzio_k Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Pewnie że na tak podanie ładne, gracz jest uprzejmy, miły i pomocny. Trzymam kciuki :D

7. PostermovieS

PostermovieS Użytkownik

Docenione treści:
    0
    na nie, nie pomagasz
    [hr]
    do tego masz tylko 3 posty, zarfujesz sobie ?

Reklama
  8. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    No dobra. Z tego co widzę, zapewne jesteś na serwerze. Punkt z grami uznałbym za minus, bo napisałeś tam, że ci się nie chce, co świadczy, o lenistwie. Ja jestem w aktualnej chwili neutralny. Powodzenia

9. zNormal

zNormal Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie chce mi się ponieważ jest ich sporo oraz to jest moje podanie, a nie spis gier komputerowych w które gram.

10. Gabi48

Gabi48 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na TAK. Pomaga, często widać go na serwerze, jest ogarnięty.

11. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Podzielam zdanie ThreeEyedMaster'a, CSaara, medzio_k'a, TheGame'a. Czyli tak jak oni, jestem jak najbardziej na TAK. Ale z kilku innych;podobnych powodów.​

1. Masz odpowiedni wiek co jest ważne patrząc na przykłady ludzi, którzy składają podania na pomocnika by jedynie otrzymać korzyści z tego płynące w postaci dodatkowych komend i święcącego się, wyróżniającego się "Pomocnika".
    2. Nie znam Cię na tyle by powiedzieć, że jesteś ogarnięty jak i nie mogę do końca stwierdzić czy się udzielasz i pomagasz jakoś na serwerze bo po prostu się mijamy albo mnie nie ma (w tym i następnym tygodniu będę miał niemiłosierny *ekhm*; dużo pracy po prostu).
    3. Skoro Three uważa, że jesteś odpowiedni to tak musi być. Każdy się myli ale Three dobrze zna się na ludziach :).
    4. Masz dość długi staż w samej grze jaką jest Minecraft co pewnie też przekłada się na jej znajomość.
    5. Sam tak napisałem ale tak jak u wieloletnich alkoholików, doznałem olśnienia i napisanie, że chciałbyś zmienić "nic" oznacza jednak o Twoim słabym rozpoznaniu, zapoznaniu się z tym co nazywamy CraftApple - moim zdaniem oczywiście :p.
    6.
    Pierwsza część Twojej odpowiedzi jest banalna i powtarzalna. W sensie takim, że dosłownie każdy to pisze i nie wymagało to od ciebie zbyt wielkiego wysiłku. Druga część czyli dokładniej "Codziennie jestem świadkiem wielu sprzeczek na serwerze kończących się na wulgaryzmami" jest lepsza od Twojej odpowiedzi wcześniej ale też widać niedociągnięcia i widać to, że pisałeś to albo późno albo szybko i niestarannie.
    7. I chyba ostatni z punktów, który chciałbym skomentować to punkt 14 (Opisz swoją osobę). Ten punkt stworzony był po to by każdy mógł się czegoś dowiedzieć o Twojej osobie. Potraktowałeś go trochę niedbale ale "nie mi to oceniać" ( i tak wiem, że ktoś przytoczy mi to, że się czepiam ;p).
    Jednym z niewielu plusów jakie znalazłem w tamtej odpowiedzi to to, że jesteś kreatywny.

Podsumowywując, jestem najbardziej wyczekującą osobą jaka chciałaby Cię powitać w Ekipie :)
    Podanie nie było najpiękniejsze, na Forum nie udzielasz się zbytnio ale i tak Cię popieram.

Serdeczne Pozdrowienia z Warszawy,
    Lucklucky10

#TakSięRozpisałem #Wow #Wow #PowodzeniaWEkipie

12. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Jestem na tak. Ogarnięty, dyspozycyjny, "umie ortografię", nie zdarzyło mi się zobaczyć, żeby był jakiś toksyczny. Powodzenia.

13. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Jestem na NIE!
    Powody:
    1. Gram na survivalu (w ułamku) 7h/24h i jakoś niewidziałem, żebyś pomagał ani razu.
    2. Pomocnik musi się udzielać na forum a Ty od takiego czasu masz tylko 4 posty.
    3. Jesteś typem PVPowca, który potrafi wyzwać kogoś jak przegra solóweczkę.
    4. Jedyny plus, który widzę to dobrze napisane podanie.

To tyle.
    Z góry pozdrawiam!
    Gold

14. zNormal

zNormal Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1. Nigdy Cię nie widziałem na serwerze.
    2. Można to zawsze zmienić.
    3. Nie walczę, więc jak mam być typem "PVPowca"? Czasami zdarzyła się potyczka ze znajomym, ale nie dochodziło do wulgaryzmów.

15. MsKornel

MsKornel Gość

Wszystko jest ok ale.. pisze sie mam na imie (imie) a nie nazywam sie (imie), bo "nazywam sie..." uzywa sie gdy wymieniasz imie i nazwisko ;)

Powodzenia ;P

16. xXSoniaXx

xXSoniaXx Użytkownik

Docenione treści:
    8
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę