MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

CSaar

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika CSaar, 7 Grudzień 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. CSaar

CSaar Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Zanim przejdziesz do czytania mojego podania, chcę uprzejmie poprosić Panią Admin xXSoniaXx o "nie wtrącanie się", ponieważ przez niektórych graczy może to zostać uznane za "fory" w moją stronę, a chciałbym by to podanie było ocenione obiektywnie przez graczy i dopiero wtedy wydany werdykt.

*Imię*
    Juliusz

*Dokładny nick w grze*
    CSaar

*Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej*
    Conajmniej godzinę dziennie, najczęściej grywam na Survival'u oraz Creative

*Data urodzenia*
    25 sierpnia '96

*Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja*
    Luty 2011 Wersja Beta 1.3

*Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple*
    Czerwiec 2015 dokładnego dnia nie pamiętam.

*Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum*
    W sumie można powiedzieć, iż TAK. :( (za co szczerze przepraszam, każdemu się noga może powinąć)

*Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie*
    Tak, pełniłem jednak były to servery co szybko padały :/

*Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple*
    -usuwanie działek na Creativie jak gracz nie wejdzie ogólnie na server przez co najmniej 2 miesiące

*Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik*
    Pomocnik posiada możliwość używania komendy "/kick" oraz "/mute" (*NOWOŚĆ w Ofercie komend pomocnika na CA*)
    Tak Wielka Moc jest też dużym obowiazkiem, do bronienia chat'u serverowego przed nieodpowiednim językiem, oraz zachowaniem i jego (Chat'u) zaśmiecaniem.

*Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem*
    Mówiąc szczerze, to na samiuśkim początku pomocnikiem chciałem być by wyróżniac się na chat'cie, ale teraz jak czasem siedzę i "Kątem" oka czytam niektóre wypowiedzi, to mam ochotę niektórym graczom walnąć przez monitor....

*W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty*
    Zawsze staram się wysłuchac obu stron konfliktu i po rozważeniu wszystkich plusów i minusów ustalać werdykt. Aczkolwiek czasem ewidentnie widać czyja wina, wiec wystarczy tylko wyegzekwować sprawiedliwość.

*Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi*
    Współpraca to moje drugie imię, bez niej na pewno nie byłbym tu gdzie teraz jestem :D

*Opisz swoją osobę (Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań)*
    Jak już pewnie przeczytaliście mam na imię Juliusz, jestem Studentem Mechatroniki na Politechnice Poznańskiej (Univercity of Technology Poznań).
    Ogólnie nie lubię dużo pisać, więć takie podanie jest dla mnie nie lada wysiłkiem.
    Jeżeli się rozejżycie po forum, to zobaczycie moje hobby, a mianowicie projektowanie w 3D.
    Lubie praktycznie każdy typ muzyki, żadko kiedy mnie ktoś zaskoczy jakimś "innym" typem muzyki, za to ja zaskakuję co rusz.
    Jestem czlowiekiem leniwym jeśli chodzi o pracę, jednak jeżeli coś sprawia mi przyjemność to potrafię się w tym zatracić dokońca.
    Mam wspaniałą i kochającą dziewczynę, którą poznałem dzięki temu serverowi (jest to też jeden z powodów dla których chcę pomóc, aby móc się temu serverkowi odwdzięczyć). (Rzygam tęczą :* )

*Określ swoją dyspozycyjność*
    Jeżeli jestem online to 7/10 razy jestem gotowy do roboty (pozostałe trzy przypadki to pewnie bede robił lekcje lub się uczył), a online jestem praktycznie nonstop.

*Umotywowanie podania*
    Jestem stałym graczem tego servera (nie tak stałym jak niektórzy, ale gracze mnie kojażą) i chcę by był wolny od kłócących się ludzi, a był prawie cały pełen miłości <3

Reklama
  2. Abyssuss

Abyssuss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ja jestem na duże TAK, gracz jest godny tej rangi

3. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Ja napiszę komentarz jutro. Dzisiaj mam już i tak sporo roboty a chciałbym się wypowiedzieć w jakiś sposób na temat tego podania :).

Tak więc choćby nawet koniec świata się stał - nie zamykajcie postu :/

Pozdrawiam Ciepło,
    Lucklucky10

4. _superliwia_

_superliwia_ Użytkownik

Docenione treści:
    4
    jestem na NIE
    Miałeś już pomocnika i go straciłeś, ciekawe dlaczego...

5. MrMycha

MrMycha Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Na razie wstrzymam się od głosu, ponieważ już miałeś rangę, lecz nadużywałeś komend. ​

6. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    Jestem na tak. Znany, poważany, no i ten pomysł z działkami na Creative... Polać mu, ale dopiero jak rangę będzie miał.

7. Craftapple.pl

Craftapple.pl Administrator
    Członek Ekipy Administrator

Docenione treści:
    589
    http://craftapple.pl/regulaminy/22-08-2015-regulamin.pdf

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę