Witajcie! Czy mieliście kiedyś nerw eqwipunku zaśmieconego? Chyba każdy grający go doświadczył, a nie zawsze chce się podejść do śmietnika z lawą i spalać nasze zbędności. Wpadłem więc na pomysł dodania dla VIPów i SVIPów komendy: /czysc - po której wywołaniu nasze EQ znikło by i problem by nie był już problemem. Oczywiście komenda ta nie jest jakąś koniecznością, ale zawsze to jakiś dodatek i zachęta, by kupić VIPa lub SVIPa. Samego pluginu na nią nie znam, ale wydaje mi się, że jest na nią jakiś prosty skrypt. EDIT: Znalazłem skrypt, po krótkim przerobieniu jest gotów do działania. Z góry pozdrawiam! Gold x)
Pomysł ciekawy i przydatny. Na creativie z tego co pamietam była ta komenda, i chyba nadal jest. Jest to ciekawe ułatwienie, i fajnie że znalazłes pomoc do zrealizowania, ale z drugiej strony... Już i tak jest wystarczająca ilość ułatwień- a to ma być survival. Jestem neutralny w tej sprawie... Pozdrawiam.
pat277 ułatwieniem to nie jest, to ma tylko pomóc, by gracze się nie wkurzali. Poza tym na CANetwork istnieje tryb o nazwie: Vanilla - czysty bez pluginów i pomocy. I on jest tym o czym mówisz. A Survival jest jego przeciwnością.