MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Pomocnik

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Klonidas, 11 Grudzień 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Klonidas

Klonidas Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Michał
    Dokładny nick w grze: KlonidaSkoX
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Najbardziej przebywam na tym serwerze, a przebywam 4-5 godz. dziennie.
    Data urodzenia: 24.07.1999
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: 12.11.2009 Premium
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 18.11.2012
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Nie
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym żeby na lobby nie było tyle zacinania i bez cheaterów, spamerów i obraz. I tryb SkyWars na mapy.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Zgłaszanie moderatorom cheaterów itp.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ sama administracja sobie nie radzi.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Jednego i drugiego zmutuje.
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Tak
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jestem trochę nerwową osobą jak zobaczę cheaterów, więc to już wiecie. Znam swoje komendy. Jestem kulturalną osobą. Jestem licealistą. Posiadam wszystkie funkcje, które pomagały mi w różnych sprawach.
    Określ swoją dyspozycyjność:No tak na 9-10.
    Umotywowanie podania: Chcę, mi się to robić, będę siedział przed tym serwerem nawet cały dzień, żeby strzec tego serwera.

Reklama
  2. Abyssuss

Abyssuss Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Bardzo kiepskie podanie, jestem na NIE!

Tak jeszcze "nawiasem" pisząc, grasz tu długo i dopiero teraz zrobiłeś konto forum?

A i jeszcze coś: [​IMG], dziwi mnie że grasz tu od Listopada 2012

3. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    To jest... Po prostu beznadzieja. Wstawiasz fragment ,,tutaj minimum 5 rozbudowanych zdań'', a są rozbudowane? Myślę, że 16-latek trochę uważniej czyta takie rzeczy

4. FaLoPlayGames

FaLoPlayGames Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Bardzo słabe podanie.
    Rzadko cię widuje.
    Jestem na Nie

5. RaZZeRGameZ

RaZZeRGameZ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nigdy ciebie nie widzialem na servie

6. Inevara

Inevara Użytkownik
    Zasłużony

Docenione treści:
    322
    To na pewno ten sam rocznik? :0
    Tak czy inaczej, podanie słabe, kiepsko rozbudowane te 5 zdań, podanie złożone raczej po to, żeby było, niż żeby rangę dostać. Jeśli rzeczywiście tak długo na tym serwerze grasz, to o naprawdę dziwnych godzinach, bo jakoś ani razu nie udało mi się ciebie zobaczyć. Jestem na nie

7. Yumi

Yumi Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Jako że koleżanka uciekła z lekcji Polskiego musiała to jakoś odpracować... miała do wyboru kilka rzeczy w szkole, wybrała pomoc maluchom w pisaniu wypracowań, listów itp. a jako że ja miałam wolną godzinę postanowiłam jej pomóc.
    Dlaczego to piszę? Chciałabym uświadomić Ci w miły i zrozumiały sposób iż podanie to jest napisane gorzej niż list do Mikołaja 6-letniego dziecka :/

Zacznijmy od podstawy - formatowanie. Poprawia ono wygląd podania oraz sprawia iż przyjemnie je się czyta, u Ciebie niestety ślad po nim zaginął...
    Następnie składnia zdań, ortografia i interpunkcja. I tutaj nie można zrobić nic więcej niż tylko załamać ręce... Masz 16 lat a składnię zdań oraz interpunkcję na poziomie przedszkolaka, z ortografią na szczęście jest lepiej.
    Treści podpunktów nie będę komentować gdyż po prostu brakuje słów... Chciałabym odnieść się tylko do jednego, a mianowicie "Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple". Napisałeś w nim iż grasz na serwerze od 2012 roku z czego sam serwer istnieje od 2013 roku. Piszę to gdyż moim skromnym zdaniem osoba która dopuściła się w podaniu chociażby najmniejszego kłamstwa powinna być natychmiastowo zdyskwalifikowana z kandydatury gdyż podanie jest niejako pismem oficjalnym.

Na serwerze nie widziałam Cię ani razu, nawet na /list co świadczy o tym iż po prostu nie grasz bądź wchodzisz raz na kilka tygodni... Gdyby jednak rzeczywiście zdarzyło się tak iż ty regularnie grasz na CraftApple jednak ze złośliwości losu zawsze wchodzisz w innych godzinach niż ja wiele w mojej opinii by to nie zmieniło gdyż nadal nie mogłabym stwierdzić czy potrafisz pomóc, czy potrafisz nawiązać kontakt z graczem, czy nie jesteś zbyt nerwowy itp.

W skrócie podanie napisane dla kpiny.
    Kategoryczne NIE.

Reklama
  8. stolenlegacy

stolenlegacy Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Yumi,

nie wiem czy kojarzysz pewne zdanie, mam nadzieję, że było, jako jedno z zadań domowych, na tych Twoich religiach: "źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz"...

Tym, chciałabym Cię uświadomić, w miły i zrozumiały sposób, iż Twoje komentarze odrobinę zalatują hipokryzmem. Nie wyszłaś jeszcze ze szkoły podstawowej, a starasz się zachowywać jak profesor akademicki. Zaznaczam: "starasz". Bo zupełnie Ci nie wychodzi. Zaczynając od tego, że brak Ci wiedzy (owszem, elementarną posiadasz, brawo), jednak zauważ, jak zabawnie wygląda lwiątko, które udaje lwa (i przy okazji robi mnóstwo błędów). Zwłaszcza, że Twoja składnia, ewidentnie, wskazuje na Twój poziom wykształcenia. Bawienie się w "dorosłe" wyrazy i zarozumiały ton, nie przyniesie Ci sympatii o którą udajesz, że nie zabiegasz.

Trochę pokory. Kiedyś, ktoś zabierze się za analizowanie Twoich działań. I wtedy Cię zaboli, bo spadniesz z dużo wyższego pułapu, niż ten osobnik, którego podanie skomentowałaś. Zawsze znajdzie się ktoś, kto Ci wytknie błędy i Cię, dosłownie, zmiażdży. Nie bądź takim człowiekiem.

Sięgaj gwiazd, ale nie na pokaz. I nie po to, by innym wypominać tylko oglądanie ich - patrz na siebie.

Pozdrawiam.

Ps. Kolega ma zły powód do wstąpienia w szeregi ekipy - jestem na nie.

9. Nazilord24

Nazilord24 Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Podoba mi się punkt "dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem" :D

Jestem na TAK :D

10. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Ciekawy komentarz Nazilord ;p

Oczywiście jestem na Nie. Nie wierzę w to, że to podanie zostanie zaakceptowane więc proszę o jak najszybsze zamknięcie tego wątku. Dziękuje.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę