MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie | Szukam Miejsca

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika 0SKILL4REAL, 15 Grudzień 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 0SKILL4REAL

0SKILL4REAL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię:Sebastian
    Dokładny nick w grze:0SKILL4REAL
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Mogę siedzieć ile będzie trzeba, a jeśli chodzi o serwery to wszystkie.
    Data urodzenia:1997.12.19
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja:Nie pamiętam od kiedy ale od 1.3
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple:Ogólnie jakiś tydzień, szukam miejsca by osiąść
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum:Nie
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie:Pełniłem role Administratora na serwerze z 300 slotami, ten serwer isnieje do dziś
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple:Czuje że nie trzeba nic zmieniać, ale czas pokaże
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:Ogólnie daje informacje nowym graczom i pomaga w różnych problemach a także pilnuje porządku
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem:Jak pisałem wyżej, chce gdzieś osiąść ale także myśle że pomoże wam mój wiek
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty:Wpierw pokojowo, jeżeli się nie da to trzeba użyć dostępnych mi komend
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi:Owszem że posiadam. Nie mam z tym problemu.
    Opisz swoją osobę:O czym tu pisać, mam na imię Sebastian, mieszkam w województwie Pomorskim obok Gdańska. Ogólnie uczę się na elektryka już 2 rok. Jeżeli chodzi o moją grę w MC to gram bo nie mam co robić. Gram również w CS'a :p Dalej już nie mam o czym pisać :D
    Określ swoją dyspozycyjność:W Poniedziałek, Środe i Piątek chodze na siłownie więc wątpię żebym wbił, ale dalej mam wolne.
    Umotywowanie podania:Myślę ze pomoże mój wiek, jeżeli trzeba będzie wbic na ts'a żeby potwierdzić wiek, nie ma sprawy :D Ogólnie bawiłem się tez pluginami (posiadałem serwer 50 slotowy :D) Dalej już sami oceniajcie.

Reklama
  2. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Na nie - jesteś zbyt krótko na serwerze. Polecam Ci pobyć trochę z ludźmi na serwerze. (Podanie nie najbrzydsze tak poza tym) Powodzenia za miesiąc :)

3. 0SKILL4REAL

0SKILL4REAL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dzięki :D Niech jeszcze inni się wysłowią :p

4. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Tak szczerze, to podanie jest chyba niezgodne ze wzorem

5. 0SKILL4REAL

0SKILL4REAL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Zobacz wzór, a potem oceniaj ;) Wzór kopiowałem więc nie możliwe żeby nie było zgodne ze wzorem :0

6. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
  7. 0SKILL4REAL

0SKILL4REAL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Up. No i ten wzór użyłem.

Reklama
  8. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie do końca :)
    Poza tym, zadaniem pomocnika jest pomagać graczom, a ciebie przy tym nie widziałem

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę