Witajcie!!!Moim nickiem w grze jest indianajones1899 (tak samo jak na forum). W rzeczywistości jednak mam na imię Nikifor . Lat mam 13 (miesiąc został do 14). Mieszkam w Gdańsku, i chodzę aktualnie do pierwszej gimnazjum (za kilka miesięcy, dokładnie za 6,5 się to zmieni :]). I teraz mogę przejść z surowego początku, do trochę bardziej niezobowiązujących rzeczy. Jestem osobą o sporym poczuciu humoru (niestety, ten humor jest dość specyficzny, mieszanka czarnego, sytuacyjnego i czasami głupawego, przez co nie wszyscy go rozumieją, po za tym nie zawsze go używam). Jak widać po tytule oglądam czasem youtube, ale kto z nas tego nie robi? Moje hobby to czytanie książek, aktualnie na liście przeczytanych mam serię ,,Felix, Net i Nika", wszystkie książki z serii ,,Metro" (uniwersum nie liczę), HP, 6 tomów ,,Zwiadowców" (ma ktoś ,,Okup za Eraka"?) i generalnie nie będę tym przynudzał. Po za czytaniem książek uprawiam wspinaczkę, pływam, i chodzę na zbiórki, a czasem wyjeżdżam na obozy harcerskie (jestem aktualnie młodzikiem z otwartym wywiadowcą, oraz podzastępowym ,,Xaloku") Generalnie jako dziecko byłem fanem Indiany Jonesa, ale teraz jest on na równi z pewnym złym charakterem... Operuję angielskim na poziomie wystarczającym do porozumienia się. Generalnie zacząłem grę od wersji 1.4.5 (epoka bez komperatora, command blocka, kwarcu, koni, drzwi innych niż dębowe, tego typu klimaty). Z gier bardzo lubię te z typu ,,stare ale jare", czyli DN3D, Heroes of Might and Magic, gry z serii The Elder Scrolls no i Minecraft. Ąkej, jak macie pytania, to od tego są komentarze. Dozoba w grze :]