Imię: Jakub Dokładny nick w grze: sulo123 (dawniej Nidan). Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Przebywam ok 4h najchętniej na survivalu. Data urodzenia: Urodziłem się 26.01.2000 r Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Rozpocząłem gre ok 2012 r Na wersji 1.3. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Zacząłem grać na Craftapple ok. 2 lata temu (2013r). Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłem karany miałem co najwyżej kicka i raz mnie wyciszyli. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Nie nie pełniłem i chciałbym poczuć jak to jest mieć range. Jeśli ją zdobędę to awansować. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym przede wszystkim usuną wszystkie ścinki z serwera Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik:- Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. - Być dyspozycyjnym (Wykonywać dodatkowe czynności, wskazane przez Vice/Administratora, Moderatora) Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, bo lubię pomagać. Jak pisałem powyżej ,,spróbować'' jak to smakuje i zmierzyć się z trudnościami ogarniania serwera. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najpierw uspokoję graczy. Wytłumaczę jak to rozwiązać pokojowo. Doprowadzić do kompromisu. Jak stracę cierpliwość to ich oboje kickne albo wyciszę na 2 min żeby się uspokoili. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak umiem współpracować. Opisz swoją osobę: Jestem miły do czasu aż ktoś przegnie. Mam zdecydowane zdanie a nie może to a może to. Moja cierpliwość ma granice, więc lepiej jej nie nadużywać (oczywiście w stosunku do graczy nie do administracji bo to inna sprawa).Umiem wytłumaczyć, ale też pokierować graczem a nie dawać od razu odpowiedź, bo się gracz niczego nie nauczy jak sam tego nie znajdzie. Określ swoją dyspozycyjność: W tygodniu jestem dyspozycyjny po godz. 16 niestety szkoła. W weekendy jestem do dyspozycji cały dzień (jak coś mi wypadnie to przekaże komuś z administracji). Umotywowanie podania: Nie trzeba mieć rangi żeby pomagać
Podanie napisane, nie za ładnie, w góra 15 minut. Aktywność na forum zerowa. Nie widziałem Cie jeszcze na serwerze, ani też żebyś pomagał. Jestem na nope.
Nie czytałeś uważnie w nicku w grze, jest napisane dawniej Nidan a tym kontem byłem aktywny doputy, dopuki nie zgubiłem hasła.
Ani na jednym, ani na drugim nicku nie widziałem, żebyś pomagał. Zresztą pominąłeś niektóre punkty. Jetem na NIE.