1. Nick w grze: MinecraftZoczok 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Aggie 3. Serwer: (np. survival/creative): Survival 4. Przybliżona data:29/12/2015 (20:15) 5. Dowody:http://zapodaj.net/20ee0a421c34b.png.html Widać że Aggie reklamuje bardzo znany serwer PVP i przy okazaji wywaliło tego gracza za Anty-Knocka więc prosze ją sprawdzić. Pozdrawiam <3 MinecraftZoczok
Na przyszłość dawaj między "Dowód:" a linkiem spacje. Co do skargi, widać reklamę, ale nie co wyżej jest, że Aggie został wyrzucony przez serwer. Powód: Cheaty nie są dozwolone. Powód: (AntiKnocback) Proszę o sprawdzenie tego gracza, jak dostanie UB, ponieważ walczyłem z nią/nim i faktycznie nie odrzucało jej/jego. Nie ma sensu, żebym pisał osobną skargę. Pozdrawiam. ~~ I to piękne słownictwo mtx'a D
@Albercik Ile razy trzeba powtarzać -> nie nabijamy postów. ∼Nic nie wniosłeś do sprawy. ∼Co do Aggie, najpewniej trafi na listę otoczonych szczególną uwagą. @MinecraftZoczok Czemu dodałeś to "kółko" na ss ;p?
Lucky ja jestem na liscie "otoczonych szczególną uwagą" Ojj Aggie bedzie banik To ze Aggie ma Huzuni to kazdy wie :-DDD