Siemka, Może mnie ktoś pamięta a może nie XD. Wczoraj sobie pomyślałem: "Pier***e, gram w Minecrafta" Pograłem sobie i przypomniałem sobie na którym serwerze przeje***em tyle godzin w Mc. Wchodzę na stronkę CraftApple i szukam IP do serwera. Przy okazji wszedłem na forum. I zobaczyłem wiele, naprawde wiele nowości. Potem już wbiłem na serwer i znowu wiele nowych rzeczy m.in nowy serwer. Wracając, prosiłbym Was o napisanie takich większych nowości jak i zmian które miały miejsce w 2015 roku. Z góry dzięki Tak by the way to wracam na serwer
Witaj kuba04 mam obok ciebie działeczkę na Creative :33 Wybrałem tamto miejsce, gdyż było ładne i nie zaśmiecone dziecięcymi budowlami. Może i jeszcze wtedy nie grałem na serwerze, ale LordLuxus mi o tobie dużo dobrego opowiedział go za pewne pamiętasz... A więc do rzeczy: > Rangi vipowskie nie są już stałe. > Niedługo nowa edycja Survival. > Na Creative dodali komendę: /slub. > Nowy spawn Survivalu jest zajebi***. > Dodano na Survival jabłka życia ~ polecam jak nie lubisz PVP. > Nie ma już komendy: /dzień na Creative ~ też nad tym ubolewam. > ProtectionZ złożył zasłoną skargę o Kill-Potionach z ToolManyItems i zablokowali miksturki na Creative. > Dodali nową mapę surowcową na Survival'u. > Mamy nowy ItemShop internetowy w którym można płacić już nie tylko PayPal, ale też SMS itp. > Komenda: /skin zmien ~ która edycję przed była za 50 złotych jest teraz DARMOWA! > ThreeEyedMaster został ViceAdminem i jest najlepszym supcio ever i w ogóle. 8)p > SprytnyTroll przesadził i został zdegradowany z TS3-HeadAdmin. > Wiolleta już nie jest PaniąAdmin. > MrAstar najwidoczniej powrócił do gry! 8)p > Dodali Vanillie, która jest również fajnym trybem. > SeaBlock zostanie zmieniony na SkyBlock. > I w ogóle wiele, więcej dobrego... Ale pamiętaj, żeby ogólnie grać na Survivalu jak wystartuje nowa edycja, na razie możesz przenieś się ze mną na Creative i budować model działki, którą potem zbudujesz na Survivalu POZDRO! Gold!
@♥Lejdeczka♥ To może była jakaś promocja, bo jak kiedyś chciałem kupić to mi gałki oczne wywiało jak zobaczyłem 50 zł.