Imię: Dominika Dokładny nick w grze: NataliaPolskax.D Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Creative, spędzam ok.3-4 godzin Data urodzenia: 18.01.2003 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Ok. 5 lat temu, a wersja nie jestem pewna ale chyba 1.3.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 6 miesięcy temu, ale dużo się już nauczyłam Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie nigdy nie byłam karana ani upominana Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak, byłam kiedyś moderatorem. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Dużo osób przeklina i obraża oraz łamie regulamin. Chciałabym temu zapobiec i zapobiec konfliktom. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: /kick <nick> <powód> /mute <24h> <10min> <7dni>. Pomocnik musi być szybki i odpowiedzialny a przede wszystkim lojalny Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Bardzo lubię pomagać i jestem ogarnięta. Nie jestem złośliwa. Chciałabym być pomocnikiem, dlatego, że uważam, że jest to fajne zajęcie W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Porozmawiam z osobami,które się kłócą, jeśli dojdzie do łamania regulaminu albo dam /kick albo upomnienie. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak... jestem bardzo otwarta. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Jak już pisałam jestem bardzo otwarta na pracę z ludźmi. Nie lubię wpadać w konflikty z innymi użytkownikami. W realu chodzę do schroniska dla zwierząt i tak od 2 lat jestem wolontariuszką. Lubię poznawać świat i uczę się na błędach Określ swoją dyspozycyjność: Jestem bardzo do dyspozycji w godzinach ok.12:30 do 19:35 Umotywowanie podania: Chce, aby ten serwer był jeszcze lepszym niż jest (choć jest na bardzo wysokim poziomie) Dzięki
RE: Podanie Zastosuj sie do odpowiedniego prefixu, poza tym jestem na nie, nie udzielasz sie na forum i nie pomagasz. Podanie nie ładne i krótkie.
RE: Podanie Podanie brzydkie, mało czytelne, nie udzielasz się, konto na forum założone w tym miesiącu. Jestem na NIE. Nie sądzę by to podanie mogło zostać zaakceptowane tak więc proszę o jak najszybsze zamknięcie go. Powodzenia za miesiąc Pozdrawiam Serdecznie, Lucklucky10
Konto mam założone w tym miesiącu, ponieważ przez ostatnie 6 miesięcy albo wyłączyłam chat (i nie widziałam "reklamy" forum) albo nie potrafiłam założyć konta. A konto założyłam dzisiaj więc nie zdążyłam wszystkiego ogarnąć ;P