MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Skarga] CSWWOLFPL i multikonta.

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika Rectuz, 31 Grudzień 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1) Nick w grze: Goldmythman
    2) Nick oskarżonego: CSWWOLFPL i multikonta.
    3) Serwer: Creative.
    4) Przybliżona data: 31 grudnia 2015 roku w godzinach 21:00-22:00.
    5) Wniosek: Proszę o ban dla tego użytkownika na IP komutera za reklamę filmów. Pamiętajmy, że młodsi użytkownicy (którzy w większości grają na Creative) mogli kliknąć w ten link.
    Oprócz reklamy składam wniosek o spam, który cały czas w tych godzinach występował.
    6) Dowody: Link do ScreenShotu https://i.imgur.com/8lQ90Vu.png

Reklama
  2. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    @Goldmythman, Proszę dostosowywać się, do poprawnego wzoru.
    Zmiana wzoru niema większego sensu, to nie podanie.
    Owszem, w podaniu było by to bardzo ciekawe dodanie punktu do wzoru, ale no sorry, w skardze to nie zbyt.
    Ale co do samej treści skargi i jej "przekazania":
    Oczywiście, jest to naruszenie/złamanie regulaminu.
    Pozdrawiam.
    I co ty masz za czat? :D

3. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    @pat277
    Drogi osobniku, jeśli ci coś przeszkadza to już nie mój problem. Dodałem ten punkt, gdyż dla mnie punkt "Dowody" służy dla pokazania dowódów a nie pisania w nim celu skargi itp. - dlatego dodałem punkt "Wniosek".

Myślę jednak, że lepsza skarga bardziej dokładna niż skarga w ogóle bez opisu. Jeśli kiedyś zauważyłeś niektóre osoby robią w następujący sposób: Wszystkie pola dobrze wypełniają, a w polu "dowody" podają tylko link i tyle. Nie piszą o co chodzi i dlaczego napisali skargę - nie jest to obowiązkowe, ale na pewno nie pomaga ekipie lub administracji. ;)

A czat mam magiczny, tak od - tajemniczy... ;]

~ Wiesz, to co tutaj w zastosowanym zdaniu użyłeś nazywa się minimoding'iem. Minimoding jest to udawanie, że tak powiem kogoś z administracji. Za takie coś na pewnym forum o minecraftcie, na którym jestem JuniorModeratorem wystawiłbym ci z miłą chęcią warna za udawanie kogoś kim nie jesteś.

POZDRAWIAM!
    Gold x)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę