Dzisiaj opowiem swój pierwszy problem. A więc pewni gracze (za pewne cheaterzy) zaczęli używać mikstur niewidzialności. Spytałam się pomocnika "Czy wolno" "Jak oni to robią" ale w końcu mikstury są zabronione ! A ci gracze używają mikstur niewidzialności i nie można namierzyć ich nicku ;/ Po za tym jest to bardzo denerwujące ;// Następnym razem, postaram się zrobić screeny ekranu jak kogoś na tym przyłapie :/ Najgorsze jest to, że Ci gracze później strzelają w działki innych ;/ Prosiłam bym coś zrobić ;-( Sama nie wiem, jak oni to robią :O Pozdrawiam
Właśnie, kiedy chce użyć mikstury "Ten przedmiot jest zablokowany" ale by można było coś z tym zrobic ;/ W końcu to oszukiwanie
To nie cheaterzy ~ cheat to coś co wspomaga rozgrywkę np.: kill-aura, flight itp. Cheater to ktoś korzystający z cheatu lub zbioru cheatów ***** ****** Odkąd ProtectionZ napisał prośbę o zablokowaniu mikstur, gdyż na serwerze istniały KILL-POTIONy z ****, które zabijały nawet na trybie kreatywnym - sam XInfiniterX wypowiedział się, że zablokował wszystkie miksturki na dobre. Od tamtej chwili miksturki nie działają już nawet na spawnie Creative - regionie zabezpieczonym przez WorldGuard bez flagi na potion deny. Wnioskując: Albo zmyślasz, albo był to chwilowy bug serwera, lub ktoś wysoko nad twoją działkę poleciał tak, że jego postaci widać nie było i strzelał z nieba w ciebie. To tyle w sprawie. Wątek raczej można zamknąć bo administracja nic nie może zrobić, bugi występują i występować będą nawet na najlepszej maszynie. Z góry pozdrawiam! Gold Nie da się więcej czitów zareklamować ?? - Three
Da się używac mikstur na CV. Jest to bug, który kilka miesięcy temu zgłosiłem. Ale trzeba znać sposób by go użyć
@CSaar i @MsKornel w takim razie wniosek z bugiem jest prawidłowy. [hr] @lusia skoro nie widziałaś jak określić mogłaś nie używać określenia, którego dobrze nie znasz, jeśli nie byłaś pewna mogłaś zawsze sprawdzić w internetach... <mam_pomysl>
Lady w dupie to mamy przestań nabijać te posty bo to żałosne Pisałem Soni o tym bugu ale nie wiem czy da się cos z nim zrobić Chciał bym dodać jeszcze jedno od ostatniego czasu na Survivalu na działkach graczy jak i MrMychy są dziwne dziury co wyglądają jak po wybuchu TnT pisałem już do soni na pw ale narazię nie odpisuje tyle ode mnie Pozdrawiam __GaNgStAr__ Chciał bym jeszcze dodać że LukDub widział na własne oczy jak wybuchło na jego działce TnT
@mati1x1: Gratuluję! Osiągnąłeś kolejny poziom idiotyzmu. Administracja i kilka graczy zna ten bug (choć nie powinni) a dzięki tobie pozna go cały serwer (y)
Przykro mi, że spotkała Cie taka sytuacja. Dzięki za zgłoszenie tego problemu. Zajmiemy się nim. @mati1x1: Łapiesz ostrzeżenie za opisywanie w jaki sposób używać bugów na serwerze. @Goldmythman: Łapiesz ostrzeżenie za wypisywanie nazw pakietów czitów. @LadyGirl: Postaraj się nie nabijać postów.