MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Skarga] zNormal

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika Empi, 2 Styczeń 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Empi

Empi Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1. Nick w grze: Empi
    2. Nick oskarżonego/oskarżonych: zNormal
    3. Serwer: Wszystkie serwery
    4. Przybliżona data: 25/26/27/28/29/30.12.2015
    5. Dowody: http://imgur.com/a/tM4mi

Z dniem 02.01.2016 wnoszę o zdegradowanie pomocnika zNormal.

zNormal nie jest odpowiedny na posadę pomocnika, jego zachowanie jest wulgarne, w ogóle nie pomaga, tylko czasami gdy jest ktoś z administracji. Jakub zamiast łagodzić atmosferę na czacie odnosi skutek odwrotny a co z tym idzie, zachowuje się iście wulgarni, oraz nie daje sobie rady na tej posadzie, pomocnik do tego nie zna regulaminu, wyrzuca z serwera graczy za nic, dość często zdarza się sytuacja, że obraża graczy. Jak to napisał Goldmythman w jego podaniu na pomocnika
    Zaznaczony fragment okazał się być prawdą. Gdy ktoś go pokona zaczynają sie wyzwiska, że osoba, która go pokonała, ma cheaty itp. zNormal sobie za dużo pozwala, ponieważ ma dobry kontakt z opiekunką ekipy, i jest przekonany, że żadna kara go nie spotka. Żeby tego było mało pomocnik jest bardzo nie kulturalny, nie uchwyciłem niestety ss, ale poszukam w logach, zawsze gdy mu coś nie pójdzie po jego myśli, zaczyna spamić słowem "ssij". Takie zachowanie jest karygodne, z takiej osoby ma się brać przykład? Taka osoba mi pilnować porządku? TAKA OSOBA MA REPREZENTOWAC SERWER?!

Dodam jeszcze tylko, że pomocnik miał już jedno ostrzeżenie i do tej pory nie zna regulaminu.

Pozdrawiam

Reklama
  2. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Nie wiem czy nie doczytałem czy coś w ten deseń, ale oprócz tego spamu nie widzę powodów aby zdegradować zNormala. Jeśli chodzi o czat PW to wiedz, iż każdemu się zdarza tak napisać. Powiedziałbym więcej, ale nie chcę Ci psuć reputacji. Jednakże powiem tylko tyle, że gadałeś z nim jak z przyjacielem, a w międzyczasie klikałeś F2.

3. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Akurat. SPRZECIWIAM SIĘ TEJ SKARDZE! <mam_pomysl>

Drodzy państwo, panie i panowie! o_O
    Ten oto tutaj osobnik Empi mści się za to, że zNormal i ja daliśmy mu w podaniu odpowiedź negatywną.

Teraz chce nas skłócić. Wydając mój dawny post, który jest już NIEAKTUALNY. Drogi Empi poznałem zNormala trochę bliżej i jest on naprawdę FAJNYM gościem ŚWIETNIE nadaję się na pomocnika i gdybym mógł cofnąć czas DAŁBYM MU WTEDY ODPOWIEDŹ POZYTYWNĄ.

To, że jest pomocnikiem, nie znaczy, że ma kulić ogonek, wtedy gdy PROWOKUJESZ go. Znam twoją osobę bardzo dobrze i domyślam się jak było.

Pozdrawiam!
    Gold x)

4. Empi

Empi Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Goldmythman, za nic sie nie mszcze :) Poznałeś go? Chyba chcesz sie podlizac.
    [hr]
    Czarno na białym widac jak obraża, jest nie kulturany i daje kicki za nic.

5. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Empi nie chcę nic mówić, ale to ty się Soni podlizujesz... -_-

6. BanDolff

BanDolff Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Drogi Empi

NIE popieram twojego Zdanie Zachowales sie jak Zmija ,Gadales z zNormalem jak z przyjacielem (Zartowaliscie itd a ty robiles screeny jak on pisal zebys sie walil w ZARCIE

I napisales ze daje kicki za nic a dales zcreeny jak kickowal za omijanie Blokady CAPS co jest zabronione czyli te kicki byly sluszne

7. Empi

Empi Użytkownik

Docenione treści:
    0
    I kickował za "Cenzura jaka aura" i tego typu rzeczy

Reklama
  8. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Wlasnie o to mi chodzilo w moim poście. Podzielam zdanie BanDolfa

9. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    BanDolff EMPI TO SAMO ZROBIŁ ZE MNĄ. POLECAM PRZECZYTAĆ TEN WĄTEK: http://craftapple.pl/forum/thread-5664-post-41264.html#pid41264 I MOJĄ WYPOWIEDŹ TAM! ~ NAWET MRASTAR JĄ POPIERA! :)

10. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Dobra Empi, przesadziłeś. Najpierw czytaj regulamin, a potem pisz skargi. Kontynuujmy. Masz poczucie humoru? Kuba pisał to żartobliwie. Dalej. Na kilku screenach widać, że jest tam Sonia. gdyby zrobił coś niezgodnie z regulaminem, to by go upomniała. Reasumując, miałem rację. pozbywasz się tych, którzy mogą ci zagrozić, obrażasz ich, przedstawiasz w złym świetle. Skończ z tym.
    P.S Zacytuj punkty regulaminu, które on złamał.
    P.S 2 Wprost nie mogę się doczekać

11. Empi

Empi Użytkownik

Docenione treści:
    0
    indinajones, Ty sie już lepiej zamknij, sonia akurat wtedy była zw, bo ją baaaardzo bolała głowa, nie długo sie dowiesz co tobie mysle i twoim zachowaniu.

12. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Skarga bezpodstawna

W sensie nikt już NIC nie pisze pod nią.

Pozdrawiam,

Lucklucky10

13. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Empi jesteś żałosny, od samego początku widziałem, że jest z tobą coś nie tak jak nagrałeś mnie a przed tym udawałeś przyjaciela.

USUNĄŁEŚ SOBIE GOŚCIU PODANIE BO LUDZIE PISALI CI PRAWDĘ. TYLKO KILKA DZIECI, KTÓRYM ZAPŁACIŁEŚ DALI CI TAK (tylko 2 osoby)

Teraz nie zrób tego z tą skargą 5 osób ma ScreenShoty tej skargi, by wszyscy i całe CraftApple przejrzało na oczy jaki jesteś. ;PP

14. Empi

Empi Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Goldmythman, nie moge uwierzyc że jesteś aż tak dziecinny ;)

15. MsKornel

MsKornel Gość

Dobra Three chodź tu bo spam się robi :_:

16. MrMycha

MrMycha Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Czy tylko mi się zdaje czy on mi przypomina gracza ProtectionZ lub Viran123? Oni mieli ból dupy i ten przyszedł to od razu też ma.. może te 3 nicki to jedna osoba.. :>

17. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Empi mówisz tak o mnie? Spójrz w lustro na siebie.

Ty jesteś dziecinny. Usunąłeś podanie bo napisaliśmy w nim prawdę o tobie. Większość dała ci NIE i dostałeś okresu, bo przeżyć nie mogłeś. ;)

18. MrMycha

MrMycha Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Empi Radzę Ci pakować walizki, bo długo to Ty tu nie zostaniesz :>

19. zNormal

zNormal Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Z tego co widzę większość co o mnie napisałeś to kłamstwa.. Fajny początek.. Hmm.
    Może moja kolej żeby się wypowiedzieć w tym temacie...
    Byłeś moim kolegą, a mścisz się za prawdę pod swoim podaniem. To robisz takie rzeczy, PW w którym pisaliśmy żartobliwie ? Jesteś zwykłym zwykłym pazernym człowiekiem.. Zaufałem Tobie, a tu taki cyrk...
    Podlizywałeś się każdemu z Ekipy myśląc że będzie na tak pod Twoim podaniem? Dzieciaku.. Na jakim Ty świecie żyjesz?

Jest taki pewien cytat którego za bardzo nie pamiętam ale..
    "Wystarczy raz komuś zrobić coś na złość żeby poznać jego prawdziwe ja"

Jesteś żałosny, serio.. Każdemu się podlizywałeś żeby co teraz go zniszczyć ? Brak słów to tego dziecka i mentlera.

20. PolishDevil

PolishDevil Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ja nie moge co za dziecko haha :D
    byłem wtedy na servie i zNormal tylko sobie zartował

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę