MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Podanie na pomocnika

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika WilczycaPL, 3 Styczeń 2016.

?

Jak to wygląda ?

1. Liczę na to że ankieta jest dobra

0 głos(ów)
    0,0%
  2. Bardzo się starałam

0 głos(ów)
    0,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. WilczycaPL

WilczycaPL Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Basia
    Dokładny nick w grze: WilczycaPL
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej:Dziennie ok. 4 godzin Najczęściej jestem obecna na Creative ale można mnie też zobaczyć na skyblocku i na survivalu.
    Data urodzenia: 5.11.2001
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W minecrafta zaczęłam grać w 2009 roku gdy była dostępna wersja 1.4.7 jak dobrze pamiętam.
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Na CraftApple gram od ok 2013 roku.
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nigdy nie byłam karana na serwerze chyba, że liczy się to że zostałam kicknięta przez CharmingFlame ale to tylko raz.
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Na serwerze kolegi byłam Adminką.
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałabym pomóc tutejszej administracji z niektórymi graczami gdy gram bardzo często napotykam różnego typu reklamy i spamy ale wtedy w okolicy niema nikogo do pomocy.
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik ma obowiązek pomagać w grze i ją umilać i pokazywać że niektóre zachowania nie powinny się zdarzać pośród graczy.
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałabym jakoś pomóc poza tym jestem Pomocna i chce się tym podzielić z innymi.
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Najszybciej zaczęłabym rozmawiając z osobą wywołującą konflikt by zrozumieć dlaczego to robi i przekonać ją, żeby przestała a gdyby to nie podziałało zaczęłabym myśleć o stosowaniu komend
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Uważam, że tak lubię pracować z innymi i sprawia mi to przyjemność, nigdy dotąd nikt się nie skarżył na to bym była nieuprzejma lub źle pomagała.
    Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.
    Określ swoją dyspozycyjność: no to tak: Jestem osobą empatyczną. Lubie bardzo pracować z innymi ludźmi Z czego wielu z tego mnie pamięta. Lubie bardzo pomagać i zawsze angażuję się w różnego typu sprawy w których inni mają trudności. Potrafię rozmawiać z ludźmi zmienić ich nastawienie do danej sytuacji. Staram się bardzo mocno być aktywna na czacie w sposób dobry: pomagam, podpowiadam jak i co, udzielam porad.

Uważam, że nadawałabym się na pomocnika nie dlatego że chcę by ludzie mnie widzieli czy coś w tym stylu chcę bardzo móc pomagać jeszcze bardziej niż dotąd chcę mieć większe możliwości do pomocy graczom którzy tego potrzebują. Liczę na przemyślenie tego wątku. I bardzo serdecznie pozdrawiam Administrację <3

Reklama
  2. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Podanie niezgodne ze wzorem.

3. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Podanie mało czytelne i bez udogodnień dla czytelników.
    Poza tym bardzo krótkie i banalne składniowo.

Jestem na NIE.

2009 rok to całkowity początek Mc więc nie było żadnych wersji w stylu 1.4.7 ale mogłaś nie wiedzieć/ pomylić się.

Nie widzę jak się udzielasz i pomagasz

EDIT: Po co ta ankieta tak w ogóle xd?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę