Witam, dzisiaj przychodze na serwer a tu pufff ... wszystkie moje działki zostały usunięte przez któregoś z Adminów.Po czym to rozpoznałem: Jesli admin usunie działke komendą /ps delete nick o wtedy znikną wszystkie noteblocki i zostaną tylko noteblocki jaka item który lezy na ziemi.Nie wiem czy ty XInfiniterX albo Waldemar chcieliście to zrobić dla zabawy czy się w jakis sposob na mnie odgryść.Jesli sprawa się nie wyjasni do dzisiaj to pozostanie mi tylko 1 wyjście:Zakończenie gry na tym serwerze.Wszystko to co zrobiłem przez te 5 miesięcy znikneło. adamnik
Mi tez cuboid zniknoł z tydzien temu czemu? Nie wiem Koncze gre ale nie dzisiaj,moze na nowej edycji pogram.
Na pewno nie mam z tym nic wspólnego. Od piątku nie było mnie na serwerze. Komenda /ps delete nick kasuje wszystko, ale, gdy gracz nie loguje się przez 17 dni, to także wszystko znika jak po w/w komendzie. Plugin od działek jest trochę zbugowany, bo czasami usuwa bez powodu. Możesz też zapytać Waldemara może on skasował, jeśli zobaczył nachodzące się cuby.
ale ktoś mi usunoł WSZYSTKIE cuboidy które miałem nie tylko te w mojej bazie tez te cuboidy obok spawnu.Nie było mnie na serwerze 1 dzień.Albo to byles ty,Waldemar albo Bobikowski nie wiem ,ale chce miec moje wszystkie rzeczy spowrotem !Juz nie będe wnikał kto to był mi tylko zalezy na itemach.
Plugin jest na CB 1.7.2-R0.3 i nie jest aktualizowany od stycznia. W komentarzach na bukkit można przeczytać, że support do tego pluginu jest "praktycznie martwy" i występują różne bugi.