Nick w grze : NataliaPolskaxD Nick oskarżonego/oskarżonych : Hanniexa Serwer (np. Creative,Survival) : Creative Data : 04.01.2016 godzina ok.20:20 Dowody : ZAŁĄCZNIK
Mikstury niewidzialności na Creativie są chyba zepsute, ponieważ mimo, iż są zablokowane dalej działają. Każdy wie już co zrobić, żeby mikstura niewidzialności zadziałała. Według mnie nie powinno być żadnej kary, ponieważ jest to bug. Każdy go wykorzystuję, więc jeżeli ona zastanie ukarana to też połowa graczy grających na Creativie, ponieważ też wiedzą jak tego używać. Pozdrawiam.
Zgadzam się z ThunderBuddys. ^^ Jednakże uprzedzam cię, że odkąd założyłaś profil na forum w większości składasz dużo skarg. Może się to dla ciebie niemile skończyć, przystopuj trochę, jeżeli zależy ci choć trochę na dobrej reputacji graczy! Zauważyłem też, że dosyć szybko nabiłaś 25 postów co jest trochę nie obliczalne, względem twojego profilu 4,5% postów wydajesz dziennie. Przyznam, że nie raz widać, iż celowo nabijasz posty i wątki. Z góry pozdrawiam! Gold
Rozumiem, że dużo postów nabijam. Robię to dlatego, że pod moim podaniem pojawił się komentarz "że mało postów"/ "nie udzielasz się na forum". Dlatego zaczęłam być aktywna, wchodzę codziennie a moja mała główka pracuje nad pomysłami Fakt, może trochę przesadzam (25 postów w ok. 5 dni na forum) Ale dzięki za radę, postaram się ograniczyć posty