Imię: Przemek Gwadera. Dokładny nick w grze: PolishDevil. Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Najchętniej gram na survivalu z 4-5 godzin dziennie a na innych z 30 min-1 godziny. Data urodzenia: 26 maja 2000 roku Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: W 2011 wersja 1.6 Beta. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 20-24 grudnia 2015 roku. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie Nigdy. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak jako ViceAdministrator. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Atmosferę i zachowanie graczy na lepsze. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik posiada d[/align]ostęp do komend /kick nick oraz /mute nick (czas) Obowiązki pomocnika to pilnowanie porządku na czacie, łagodzić kłótnie i wykonywanie poleceń wyższych rang. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Aby pomóc administracji w ogarnięciu servera i graczy którzy nie ogarniają grę. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Porozmawiał bym z Graczami i spróbował się dowiedzieć o co się kłócą a potem bym to spróbował rozwiązać a jeśli by się nie udało to bym im kazał przenieść kłótnie na /msg jeśli nie posłuchali się to bym ich musiał ukarać mutem lub kickiem. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak lubię rozmawiać i pomagać ekipie jak i graczą. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Moje hobbi to granie w gry video typu mmorg i sandbox.Też lubię biegać/Skakać na odległość ale najbardziej kocham pływanie.Oprócz grania i Biegania Tez lubię udzielać się na różnych forum internetowych.Jestem typowym nastolatkiem kochającym fife oraz Facebooka.Chcę się zaprzyjaźnić z każdym na serwerze. Określ swoją dyspozycyjność: W dni szkolne mógł bym grać od godziny 17:00 do 23:00, w weekendy mogę Grać w godzinach pomiędzy 12:00 a 3:00 w nocy (z przerwami oczywiście). Umotywowanie podania: Chciałbym dostać Pomocnika ponieważ kiedy ekipy nie ma na servie a ja próbuje ogarnąć czat(graczy) to mają zero szacunku bo wiedzą że nie zostaną ukarani.
Mimo, iż Cię lubię jestem na Nie. Dlaczego? A no dlatego, że jesteś chamski, ordynarny wobec graczy, nie jesteś kulturalny, miły. Myślisz, że jak kilka razy pomożesz komuś to dostaniesz Pomocnika? No niestety muszę Cię zmartwić, ranga Pomocnik nie jest przyznawana byle komu. Gracz który chce posiadać taką rangę i mieć taki przywilej musi sobie na to ciężko zapracować. Z twojej strony żadnego wysiłku nie widać. Możesz mnie nienawidzić, lecz takie jest moje zdanie na ten temat. Zmień swoje zachowanie, nastawienie do graczy jak i do wszystkich ludzi, a przede wszystkim zastanów się czy chcesz być naprawdę Pomocnikiem. Tyle ode mnie. Pozdrawiam
Witaj, Kilka rzeczy; Po pierwsze jesteś za krótko (okres miesiąca +/- to dość mało) Po drugie niestety prezentujesz niezbyt odpowiednie zachowanie na serwerze i na Forum. Widać, że napisałeś to podanie w 5-10 minut bo nawet sekundy nie poświęciłeś by sprawdzić swoje błędy. Pozdrawiam Chcesz wszystkie ;p? Trochę tego będzie
Pisząc komentarze, nabijając sobie przy tym posty i kłócąc się o to, że ktoś wymienił takie a nie inne zdanie pokazuje jacy tak naprawdę jesteście. Nie pisze nic pod innymi komentarzami, bo zaprzeczacie sami sobie.
Jesteś na serwerze, widzę to. Nie pomagasz, co należy uznać za minus. W punkcie opisz swoją osobę niezbyt się rozpisałeś, a dalej widnieje napis, że zdania mają być rozbudowane. Generalnie nie grasz najdłużej. No i powiedz mi: czemu ty tak naprawdę chcesz zostać pomocnikiem? Po co ci to? Ten punkt Dlaczego chcesz zostać pomocnikiem niezbyt mnie przekonuje. No i ortografia. Raczej niezbyt jak na poziom 15 latka. Już ja z telefonu lepiej piszę. Radzę ci poczekać. Zmienić swoje nastawienie, co do pełnienia tej trudnej funkcji. Na razie jestem na nie, ale pamiętaj, że to zawsze można zmienić.