No to tak Mam taką propozycje/sugestię, iż, aby dodać do sklepu internetowego Craftapple Wykupienie BAN-A Chodzi tutaj (nie tylko na serwer Hardcore, ale również na inne) aby wykupić bana. Myślę, że dodatkowe kilka złotych może wpaść Ekipie ale także gracze będą zadowoleni z wykupieniem bana . Propozycja: Wykupienie bana, kosztuje 1zł-dzień Pozdrawiam
Według mnie głupi pomysł. Dlaczego? Dlatego, że gracz który został zbanowany za coś poważnego np. cheaty, reklama lub inne, zaraz po otrzymaniu kary wykupi sobie tego UB i będzie dalej to samo czynił co przed otrzymaniem kary. Osobiście uważam, iż dobrze zrobił Administrator, że usunął UB ze sklepu internetowego. Pozdrawiam
Chciałbym też dodać, że takie coś jest nie wykonalne, by 1 złotówka odblokowywała nam jeden dzień, gdyż konsola w połączeniu z sklepem działa krótko: /pardon <nick> i tyle. Nie da się zrobić tak, że konsola po 24h pisałaby sama /ban <nick>. Chyba, że ktoś wpłacił by kolejną złotówkę tym razem na ban dla danej osoby. <mam_pomysl> Z góry pozdrawiam! Gold