MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Propozycja na wszystkie serwery i LOBBY

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika lusia, 7 Styczeń 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. lusia

lusia Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Mam pewien pomyśl

A może dało by się dodać komendę /wyloguj .
    Nie wiem, może taka komenda istnieje, ale tylko proponuje :D
    po wpisaniu /wyloguj zostali byśmy "przerzuceni" na spawn, gdzie pisało by znowu /l <haslo> .
    Wtedy było by o wiele bezpieczniej. A dodatkowo moja siostra nie mogła by wchodzić na moje konto :D

Pozdrawiam :D

Reklama
  2. mati1x1

mati1x1 Użytkownik

Docenione treści:
    2
    Na Nie Przecież Na Spawnie Jest Teleport do Lobby ;)

3. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie wiem, czy można wyrazić jakiekolwiek zdanie tutaj, gdyż komenda już istnieje.

Jest to komenda: /logout.

PS: Jeśli nie jest się pewnym, sprawdza się, czy dana sytuacja już istnieje, pyta się kogoś z ekipy lub administracji, albo szuka się w necie przecież każdy umie napisać w wyszukiwarkę: "komenda do wylogowania się w MC". ~ jak dla mnie jest to nabijanie postów, celowe udawanie nieświadomego. :(

~ Nie wiem, czy jest to jakaś wymówka do nabicia posta, ale ja też mógłbym wedle twojej teorii napisać propozycje o treści: "Proponuję dodać diaxy na serwerze nie wiem, czy takie coś jest, ale ja tylko proponuję" ~ jest to wniosek, który mówi, nam, że propozycję pisze się wtedy, kiedy jesteśmy pewni, że dany plugin, dodatek, komenda, sytuacja nie istnieją. <mam_pomysl>

4. Empi

Empi Użytkownik

Docenione treści:
    0
    gold ciołku ta komenda nie dziala..

5. Rectuz

Rectuz Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Empi sam jesteś ciołkiem, komenda działa w lobby bo korzystam codziennie, by mój brat nie wbił mi przypadkiem na konto. <mam_pomysl>

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę