Mam pewien pomyśl A może dało by się dodać komendę /wyloguj . Nie wiem, może taka komenda istnieje, ale tylko proponuje po wpisaniu /wyloguj zostali byśmy "przerzuceni" na spawn, gdzie pisało by znowu /l <haslo> . Wtedy było by o wiele bezpieczniej. A dodatkowo moja siostra nie mogła by wchodzić na moje konto Pozdrawiam
Nie wiem, czy można wyrazić jakiekolwiek zdanie tutaj, gdyż komenda już istnieje. Jest to komenda: /logout. PS: Jeśli nie jest się pewnym, sprawdza się, czy dana sytuacja już istnieje, pyta się kogoś z ekipy lub administracji, albo szuka się w necie przecież każdy umie napisać w wyszukiwarkę: "komenda do wylogowania się w MC". ~ jak dla mnie jest to nabijanie postów, celowe udawanie nieświadomego. ~ Nie wiem, czy jest to jakaś wymówka do nabicia posta, ale ja też mógłbym wedle twojej teorii napisać propozycje o treści: "Proponuję dodać diaxy na serwerze nie wiem, czy takie coś jest, ale ja tylko proponuję" ~ jest to wniosek, który mówi, nam, że propozycję pisze się wtedy, kiedy jesteśmy pewni, że dany plugin, dodatek, komenda, sytuacja nie istnieją. <mam_pomysl>
Empi sam jesteś ciołkiem, komenda działa w lobby bo korzystam codziennie, by mój brat nie wbił mi przypadkiem na konto. <mam_pomysl>