MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

resroj

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika 2000mati1, 7 Styczeń 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 2000mati1

2000mati1 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Mateusz
    Dokładny nick w grze: resroj
    Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Przybywam na Creative oraz Seablock od około 2 godzin do 5 godzin max (Oczywiście nie o tych samych godzinach ale na pewno będę )
    Data urodzenia: 30.01.2000
    Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Rozpocząłem grę od wersji 1.2.5 ale niestety daty nie pamiętam
    Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Styczeń 2015 roku
    Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie byłem karany
    Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak pełniłem funkcje pomocnika poza Craftapple
    Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym zmniejszyć agresje wśród graczy Craftapple
    Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: - Pomaganie w ogarnianiu czatu.
    - Zgłaszanie wszelkich problemów oraz bugów do Administratora.
    - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać komendy
    - Uczestniczyć w życiu serwera
    Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem : Oczywiście pragnę uspokajać graczy na serwerze
    W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Dwa razy będę prosił o uspokojenie za za trzecim razem wyrzucę z serwera
    Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Nie będę kłamać nie posiadam tych umiejętności .
    Opisz swoją osobę: Jestem ogarniętym , wesołym chłopakiem.Uwielbiam słuchać muzyki oraz spędzać czas ze swoją dziewczyną.Lubię żartować oraz trolować ludzi. W każdej wolnej chwili jestem na serwerze Craftapple który bardzo lubię i szanuje .
    Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dostępny każdego dnia ale nie o tych samych porach .
    Umotywowanie podania:Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam

Reklama
  2. _superliwia_

_superliwia_ Użytkownik

Docenione treści:
    4
    Jestem na TAK

Często widzę Cię na serwerze, dużo pomagasz na czacie, ortografia ogarnięta, wysoki wiek

3. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Punkt opisz swoją osobę jest niezbyt rozbudowany. Umotywowanie niezbyt mnie przekonuje. Nie ma podanych godzin pobytu na serwerze. Neutral.

4. 2000mati1

2000mati1 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Drogi przyjacielu odpowiadam na twoją opinie ponieważ niedokładnie przeczytałeś moje podanie . Jest w nim wyraźnie napisane że jestem dostępny na serwerze i podałem ilość godzin , dziękuje za opinie.

5. Empi

Empi Użytkownik

Docenione treści:
    0
    na nie, brzydkie podanie bue pomagasz i nir ufzielasz sie na forum

6. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Witaj,
    Twoje Podanie:
    - Powody estetyczne
    - Nie posiadasz żadnych zdolności/umiejętności komunikowania się; współpracy z ludźmi
    - Mało napisałeś w każdym z podpunktów, powinieneś się rozpisać - pokazać, że potrafisz i powinieneś bardziej się otworzyć na społeczność, do której masz zamiar się 'dostać'.

Jednoznaczna opinia z mojej strony; NIE - powodzenia za miesiąc ;)

Pozdrawiam Serdecznie,
    Lucklucky10

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę