Imię: Mateusz Dokładny nick w grze: resroj Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Przybywam na Creative oraz Seablock od około 2 godzin do 5 godzin max (Oczywiście nie o tych samych godzinach ale na pewno będę ) Data urodzenia: 30.01.2000 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Rozpocząłem grę od wersji 1.2.5 ale niestety daty nie pamiętam Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Styczeń 2015 roku Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie byłem karany Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak pełniłem funkcje pomocnika poza Craftapple Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Chciałbym zmniejszyć agresje wśród graczy Craftapple Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: - Pomaganie w ogarnianiu czatu. - Zgłaszanie wszelkich problemów oraz bugów do Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać komendy - Uczestniczyć w życiu serwera Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem : Oczywiście pragnę uspokajać graczy na serwerze W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Dwa razy będę prosił o uspokojenie za za trzecim razem wyrzucę z serwera Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Nie będę kłamać nie posiadam tych umiejętności . Opisz swoją osobę: Jestem ogarniętym , wesołym chłopakiem.Uwielbiam słuchać muzyki oraz spędzać czas ze swoją dziewczyną.Lubię żartować oraz trolować ludzi. W każdej wolnej chwili jestem na serwerze Craftapple który bardzo lubię i szanuje . Określ swoją dyspozycyjność: Jestem dostępny każdego dnia ale nie o tych samych porach . Umotywowanie podania:Bardzo proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Pozdrawiam
Jestem na TAK Często widzę Cię na serwerze, dużo pomagasz na czacie, ortografia ogarnięta, wysoki wiek
Punkt opisz swoją osobę jest niezbyt rozbudowany. Umotywowanie niezbyt mnie przekonuje. Nie ma podanych godzin pobytu na serwerze. Neutral.
Drogi przyjacielu odpowiadam na twoją opinie ponieważ niedokładnie przeczytałeś moje podanie . Jest w nim wyraźnie napisane że jestem dostępny na serwerze i podałem ilość godzin , dziękuje za opinie.
Witaj, Twoje Podanie: - Powody estetyczne - Nie posiadasz żadnych zdolności/umiejętności komunikowania się; współpracy z ludźmi - Mało napisałeś w każdym z podpunktów, powinieneś się rozpisać - pokazać, że potrafisz i powinieneś bardziej się otworzyć na społeczność, do której masz zamiar się 'dostać'. Jednoznaczna opinia z mojej strony; NIE - powodzenia za miesiąc Pozdrawiam Serdecznie, Lucklucky10