Nick: Nienormalek Wiek: 18 Ile spędzasz czasu na serwerze TS3: Od 3 do 8 godzin. Czy grasz na serwerach craftapple.pl: Tak, najczęściej na Survivalu i Vanilli Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3: Od Maja ubiegłego roku. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego: Nigdy nie byłem karany. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: Tak, znam. BBCODE z wielu for, a opcje Administratora ze swojego prywatnego serwera TeamSpeak którego miałem 4fun. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, byłem Administratorem na 2 innych TS'ach. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Kuba, mieszkam w Warszawie. Jestem miłym, kulturalnym, pogodnym i aktywnym graczem. Chętnie pomagam. Uwielbiam sport, a w szczególności sztuki walk, rugby oraz kulturystykę. Dlaczego Ty: Wydaje mi się że nadawałbym się na owe stanowisko, jestem użytkownikiem pomocnym i dyspozycyjnym o każdej porze dnia jak i nocy. Wymień administrację serwera TeamSpeak: XInfiniterX; xXSoniaXx Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: Pomagałbym graczom i użytkownikom wyższych rangą gdy tej pomocy będą potrzebować. Sprawdzałbym formaty i daty kanałów oraz i avatary użytkowników.
Jestem na TAK. Podanie ładne, (+) Miła osoba, (+) Aktywna na serwerze, (+) Ma doświadczenie, (+) Rozgarnięta osoba (+) "Opisz siebie w kilku długich zdaniach:" Najbardziej ubogi punkt w twoim podaniu (Neutral) Jak mówiłem jestem na TAK. Życzę powodzenia. Pozdrawiam pat277
Nie korzystam z TS3, bo ogólnie skupiam się na grze, ale wiem, że nadajesz się świetnie na każde rangi typu: Pomocnik, Mod itp. Jestem na TAK ~ przyjmijcie tego człowieka na pewno nie będziecie żałować!
Szkoda Gold, nie wiesz co tracisz... A co do podania to jestem na tak. Normal siedzi na TS do upadłego, no i zna się na rzeczy. Powodzenia
Moja wypowiedź jest zbędna ale chciałem jedynie podkreślić, że jestem jak najbardziej na TAK. Powodzenia ^^ Pozdrawiam Serdecznie, Lucklucky10 Tak poza tematem; Empi dlaczego ostatnio wszystkich obrażasz ;p?
Jak najbardziej na tak na TS3 spędza więcej czasu niż na serwerze czasami xdd Pomocny, rozmowny, sympatyczny ! ______ LuckyLuck10 Empi ma bół 4 liter bo każdy był na "nie" w jego podaniu ;c xdd