MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Yeahs

Dyskusja w 'Rekrutacja na pomocnika | Ekipa' rozpoczęta przez użytkownika Excellent, 8 Styczeń 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Excellent

Excellent Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Imię: Aleksander

Dokładny nick w grze: Yeahs

Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na serwerze przebywam średnio 2-4h dziennie, zwykle na survival.

Data urodzenia: 27 stycznia 1999

Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Gram od wersji 1.5.2 gdzieś od 24 kwietnia 2013r.

Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Zacząłem grać na CraftApple pod koniec sierpnia (24.08.15)

Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy nie byłem karany na serwerze.

Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Miałem okazję na takim serwerze sprawować przez dwa miesiące funkcję Helpera, jednak serwer upadł.

Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Aktualnie myślę, że nie potrzeba zmian na serwerze.

Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik posiada dwie komendy: /kick nick, wyrzucającą danego gracza z serwera, a także /mute nick, komendę wyciszającą gracza.
    Do obowiązków Pomocnika zalicza się:
    - Pomaganie moderatorom w ogarnianiu czatu.
    - Pomoc graczom w problemach.
    - Zgłaszanie zauważonych problemów/błędów do Administratora lub ViceAdministratora.

Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ chciałbym pomóc serwerowi się rozwijać i wspomóc go w inny sposób niż pieniężny.

W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początku postaram się poznać powód zaistniałego konfliktu, a następnie postaram się doprowadzić do porozumienia jego stron. Jeśli to nie pomoże i osoby dalej będą się np. obrażać na czacie, posunę się do ostateczności tj. wyrzucę je z serwera w ramach ostrzeżenia.

Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam. Nie ma dla mnie problemu, gdy muszę współpracować z ludźmi. Nie prowadzę niepotrzebnych dyskusji z nimi i zawsze staram się przemyśleć racje danej osoby i w razie co pójść na kompromis.

Opisz swoją osobę: Mam na imię Aleksander, mam 16 lat i mieszkam w województwie wielkopolskim. Od kilku lat interesuję się tematyką II wojny światowej. Jestem osobą pogodną, bezkonfliktową i lubiącą wyzwania. W czasie wolnym udzielam korepetycje z Wiedzy o Społeczeństwie, jak również gram w różne gry na komputerze.

Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze mogę spędzić 2-4h dziennie.

Umotywowanie podania: Uprzejmie proszę o pozytywne rozpatrzenie pojego podania.

Reklama
  2. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Generalnie podanie samo jest bez zarzutu, ale jedna rzecz. W jakich godzinach jesteś na serwerze? Możliwe, że się mijamy, bo wogóle cię nie widziałem. No i umotywowanie. Osobiście mam wrażenie, że wiele osób nie rozumie tego punktu. Na razie neutral

3. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    Podanie nawet ok, poza punktem dotyczącym opisania swojej osoby, ten punkt jest o wiele mniej rozpisany niż inne punkty.
    Widuję Cie na survivalu, czasami pomagasz, czasami nie.
    Wydajesz się być miła i ogarniętą osoba.
    Wiesz co, dam Ci TAK.
    Powodzenia.
    PS. Też z Wielkopolski :D

4. zNormal

zNormal Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Więc...
    - Podanie napisane nie za ładnie.
    - Nigdy nie widziałem Cię na serwerze.

Na chwilę obecną jestem na NIE.

Powodzenia.

5. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Podanie napisane nie najgorzej
    Niestety podobnie jak zNormal, raczej do tej pory nie spotkałem Cię na serwerze.

Jestem
    NEUTRALNY

Pozdrawiam Serdecznie,
    Lucklucky10

6. CSaar

CSaar Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie miałbym się do czego przyczepić gdyby nie jeden szkopuł, gram ponad miesiąc dłużej od Ciebie i Cię nie widziałem na serwerze a na serio raz miałem faze że prawie 24/h siedziałem przez ponad tydzień na servie.

A tak to jak najbardziej NEUTRAL

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę