Imię: Aleksander Dokładny nick w grze: Yeahs Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Na serwerze przebywam średnio 2-4h dziennie, zwykle na survival. Data urodzenia: 27 stycznia 1999 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Gram od wersji 1.5.2 gdzieś od 24 kwietnia 2013r. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Zacząłem grać na CraftApple pod koniec sierpnia (24.08.15) Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Nie, nigdy nie byłem karany na serwerze. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Miałem okazję na takim serwerze sprawować przez dwa miesiące funkcję Helpera, jednak serwer upadł. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Aktualnie myślę, że nie potrzeba zmian na serwerze. Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Pomocnik posiada dwie komendy: /kick nick, wyrzucającą danego gracza z serwera, a także /mute nick, komendę wyciszającą gracza. Do obowiązków Pomocnika zalicza się: - Pomaganie moderatorom w ogarnianiu czatu. - Pomoc graczom w problemach. - Zgłaszanie zauważonych problemów/błędów do Administratora lub ViceAdministratora. Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Ponieważ chciałbym pomóc serwerowi się rozwijać i wspomóc go w inny sposób niż pieniężny. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Na początku postaram się poznać powód zaistniałego konfliktu, a następnie postaram się doprowadzić do porozumienia jego stron. Jeśli to nie pomoże i osoby dalej będą się np. obrażać na czacie, posunę się do ostateczności tj. wyrzucę je z serwera w ramach ostrzeżenia. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak, posiadam. Nie ma dla mnie problemu, gdy muszę współpracować z ludźmi. Nie prowadzę niepotrzebnych dyskusji z nimi i zawsze staram się przemyśleć racje danej osoby i w razie co pójść na kompromis. Opisz swoją osobę: Mam na imię Aleksander, mam 16 lat i mieszkam w województwie wielkopolskim. Od kilku lat interesuję się tematyką II wojny światowej. Jestem osobą pogodną, bezkonfliktową i lubiącą wyzwania. W czasie wolnym udzielam korepetycje z Wiedzy o Społeczeństwie, jak również gram w różne gry na komputerze. Określ swoją dyspozycyjność: Na serwerze mogę spędzić 2-4h dziennie. Umotywowanie podania: Uprzejmie proszę o pozytywne rozpatrzenie pojego podania.
Generalnie podanie samo jest bez zarzutu, ale jedna rzecz. W jakich godzinach jesteś na serwerze? Możliwe, że się mijamy, bo wogóle cię nie widziałem. No i umotywowanie. Osobiście mam wrażenie, że wiele osób nie rozumie tego punktu. Na razie neutral
Podanie nawet ok, poza punktem dotyczącym opisania swojej osoby, ten punkt jest o wiele mniej rozpisany niż inne punkty. Widuję Cie na survivalu, czasami pomagasz, czasami nie. Wydajesz się być miła i ogarniętą osoba. Wiesz co, dam Ci TAK. Powodzenia. PS. Też z Wielkopolski
Więc... - Podanie napisane nie za ładnie. - Nigdy nie widziałem Cię na serwerze. Na chwilę obecną jestem na NIE. Powodzenia.
Podanie napisane nie najgorzej Niestety podobnie jak zNormal, raczej do tej pory nie spotkałem Cię na serwerze. Jestem NEUTRALNY Pozdrawiam Serdecznie, Lucklucky10
Nie miałbym się do czego przyczepić gdyby nie jeden szkopuł, gram ponad miesiąc dłużej od Ciebie i Cię nie widziałem na serwerze a na serio raz miałem faze że prawie 24/h siedziałem przez ponad tydzień na servie. A tak to jak najbardziej NEUTRAL