MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Skarga] Administracja

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika Imperituro, 9 Styczeń 2016.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Imperituro

Imperituro Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1. Nick w grze: Imperituro
    2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Administracja.
    3. Serwer: Survival
    4. Przybliżona data: 8 stycznia godziny 20:00-00:00.
    5. Dowody:
    LINK: Tak wyglądało to przed nieuczciwością: http://i.imgur.com/MNMvuQ2.png
    INFO: http://craftapple.pl/forum/thread-5498-post-41605.html#pid41605
    Wiem, że w 80% nic tutaj nie wywalczane, ale z tego co zauważyłem Administracja usunęła tylko działki tych co do administracji lub ekipy, nie należą. Zostawiała też działki byłej Administracji i ekipy.
    Jaka to uczciwość? Po co robiliście te konkursy, po co się starało tyle osób.
    Po to, że jak zobaczyliście, że działkę zajął już inny nie wasz kolega to wykombinowaliście jakieś złe "ze względu na nachodzenie się"?
    Czy to są jakieś żarty, przecież dobrze wiecie, że 99,9% ludzi używa losowego teleportu.

Chciałbym powiedzieć, że mi tej historyjki nie wciśniecie, gdyż jeszcze tamtego dnia DejVoo i _V_Bot_V_ prosili mnie, abym przesunął swoje działki, ja się nie zgodziłem to teraz administracja oddała je za free dla swoich kolegów.

Powoli tracę chęć na grę, gdyż Infi dał wszystkim zasadę: "Kto pierwszy ten lepszy", a te tereny i tak się zapełnią kiedyś cuboidami i wiemy, że znowu będzie: usuwanie działek nie kolegów pod pretekstem: "ze względu na nachodzenie się".

Tylko nie liczni, też lubiani przez administrację mają swoje działki.

Proszę, też, aby tą skargę rozpatrzył sam XInfiniterX.

Mam nadzieję, że odzyskam swoje działki i zwykli gracze też lub serwer cofnie się do dnia wczorajszego. :(
    POZDRO!

Reklama
  2. lucklucky10

lucklucky10 Były ViceAdmiηistrator. STUDENT PRAWA
    Zasłużony

Docenione treści:
    309
    Aby tego typu skarga mogła być poważnie brana pod uwagę, prosiłbym Cię abyś przeczytał jeszcze raz to co napisałeś i poprawił błędy.

Pozdrawiam Serdecznie,
    Lucklucky10

Jeśli poczułeś się niesprawiedliwie, oczywiście masz prawo do złożenia tego typu skargi ale lepszy wydźwięk by miała gdyby była napisana stylem urzędowym a nie potocznym.

3. Aℓвєя¢ιк◦Tђє◦Łєgєηđ

Docenione treści:
    0
    nie chcę być nie miły ale nie ma sensu walczyć tutaj o co kol wiek ,tutaj jest taka zasada "jesteś to bądź,nie podoba się to wypierdzielaj"
    Ja z swojego przykładu grając tu wiem że nawet jak chcesz pomóc czy być miłym dla kogoś to w regulaminie wszystko jest przeciwko tobie a jak nie ma to i tak znajdzie się punkt w którym pisze ze jak nie ma czegoś w regulaminie to administracja samowolnie podejmuje decyzję,wracając do tematu infi nie cofnie całego serwera do startu wczorajszej edycji tylko dla jednej osoby ,nawet jak by było ich więcej to też nie cofnie bo nie,ja wczoraj przez lagi nie mogłem nic zrobić i straciłem całe eq bo fk mnie zabił,pech :)

4. indianajones1899

indianajones1899 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    W regulaminie jest punkt: Administracja zawsze ma rację. Jeżeli nie akceptujesz regulaminu, to nie graj tu. Poza tym, skąd wiesz, że oni nie postawili tych działek zaraz po komunikacie? A poza tym, co za różnica, czy masz działkę przy spawnie czy gdzie indsiej?

5. Imperituro

Imperituro Użytkownik

Docenione treści:
    0
    @indianajones1899 - Akceptuje wszystkie punkty.
    @Aℓвєя¢ιк◦Tђє◦Łєgєηđ - Tylko, że nie tylko ja jestem poszkodowany, ale połowa serwera, którym działki odebrano, łatwo ci tak powiedzieć, gdyż nic pewnie nie zająłeś przy spawnie.
    Twój przykład, który podałeś jest całkiem inny. Wiadomo, straciłeś ity w grze. Ja chcę tylko sprawiedliwości, bo dlaczego działkę, którą sobie zająłem DejVoo przejął?

A jak poza spawnem gdzieś dalej postawię cuboida i ktoś z adminów powie, ja chcę tutaj mieszkać lub mój kolega to znowu mi działkę zabiorą?

Chociaż po kawałku niech oddadzą to, co zabrali innym.

6. ThreeEyedMaster

ThreeEyedMaster Well-Known Member
    Zasłużony

Docenione treści:
    1 372
    Hmmm...
    Przez Twoje emocjonalne zabarwienie skargi nie wiem jak na nią odpowiedzieć w sposób taki abyś zrozumiał. Postaram się.

Po pierwsze zgadzam się, że sUabo się stało, iż trzeba było działki stawiać od nowa. Sam musiałem biegać i stawiać swoje. Na szczęście miałem ich tylko 9 (3x3), więc nie zajęło mi to długo. Mogłem lecieć łapać cziterów. Niestety tutaj jest miejsce, w którym kończy się to w czym się z Tobą zgadzam.

Wbrew temu co sugerujesz to XInfiniterX nie jest jakimś 13 letnim niezrównoważonym psychicznie trolem, który podejmuje decyzje kierując się emocjami i by komuś udowodnić, że jest lepszy od niego. Nie jest też samotną dziewczynką, żeby musiał sobie kupować znajomych prezentami.

Wspominasz o nachodzących się działkach z Dejvoo i _V_Bot_V_ i to dokładnie z tego powodu działki musiały zostać usunięte. Jeśli nie zostałyby to jak już byś się wybudował na niej to przyszedłby inny Gracz postawił na Twojej działce swój Blok Dźwiękowy okradł Twoje skrzynie i poszedł dalej zabierając swój Blok Dźwiękowy. Na to właśnie początkowo pozwalały postawione wczoraj działki. Masz dowód w postaci współdzielenia działek z ww. sąsiadami.

Dlatego jedynym rozwiązaniem było usunięcie wszystkich działek i zwrócenie się do Graczy aby postawili nowe działki. Co zostało zrobione wszystkimi dostępnymi kanałami, no może poza em@ilem.

Ba! Jeśli gdzieś na Survivalu, ktoś ma działkę która w jakiś magiczny sposób przeżyła czyszczenie z godziny ~21:40 to zachęcam go do skasowania jej i ustawienia ponownego, by mieć 100% pewność, iż jest ona odpowiednio skonfigurowana.

Nowe działki zostały zajęte przez kolejne osoby w sposób zgodny z realiami serwera Survival. Którego główną cechą jest walka o przetrwanie.

Wkleiłbym tutaj jeden z kawałków Eminem'a, ale zawiera przekleństwa więc musi wystarczyć ten obrazek. o8]

7. Imperituro

Imperituro Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Sprawy z tej strony nie znalem Three.
    Przepraszam calą administrację, Inif mogł bardziej opisać ją to by tego zachodu nie było.
    //Możesz zamknąć. ;)

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę