Imię: Kacper Dokładny nick w grze: BUBU_EUROPE Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: W grze przebywam do 8 godzin. Większość czasu spędzałem na serwerze creative, ale teraz chcę spróbować moich sił z survival. Na serwerze jestem w godzinach 19.00- 23.00 [W weekendy dochodzą godziny poranne 8.00-11.00] Data urodzenia: 31 XII 2002 r. Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Pierwszy raz usłyszałem o minecraft we wrześniu 2010 roku. Zafascynowałem się tą grą. Wtedy nie była tak popularna jak teraz. Była to wersja 1.1.2 Wtedy bardzo szybko wychodziły nowe aktualizacje. Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: Nie jestem w stanie stwierdzić kiedy to było. Pamiętam tylko, że na początku 2014 roku. O istnieniu tego serwera dowiedziałem się od kolegi z klasy. Czy kiedykolwiek byłeś karany na serwerze gry lub forum: Niestety tak. Z wielkim bólem muszę to przyznać, że faktycznie naruszyłem zasady serwera i wyrzuciłem miecz z reklamą [Miecz nie był mój znalazłem go na arenie i dałem innemu graczowi (Dla Beki)]. Bardzo żałuję tego co zrobiłem i liczę, że zostanie mi to wybaczone. Czy pełniłeś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak pełniłem jako viceadmin. Mogę tylko zdradzić, że miał 100 slotów. Co chciałbyś zmienić na Craftapple: Chciałbym, żeby gracze mieli miłą i przyjazną atmosferę (na razie uważam, że taką mają, dlatego na razie nie będę interweniował). Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: POMOCNIK MUSI: -Ogarniać Czat -Zgłaszać Niedopatrzenia/Usterki -Pomagać Graczom -Uczestniczyć w życiu serwera -I być gotowym w każdej chwili do podjęcia działania UPRAWNIENIA POMOCNIKA: -Gdy gracz spamuje, przeklina lub wykonuje czynność nie zgodną z regulaminem należy użyć komendy /kick [nick] -Gdy to nie poskutkuje i gracz nadal będzie to robił należy użyć komendy /mute [nick] [czas] Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Chciałbym zostać pomocnikiem, ponieważ lubię pomagać ludziom, jestem szczęśliwy i czuję satysfakcję kiedy ludzie czerpią radość z gry i nikt im nie przeszkadza. Poza tym inni pomocnicy nie musieliby już tak długo siedzieć na serwerze. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Powstałe konflikty postaram się załagodzić SPOKOJNĄ rozmową. Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Uważam, że posiadam taką umiejętność. Lubię pracować z ludźmi i ich poznawać. Zależmy mi na tym, żeby gracz wiedział, że ZAWSZE może zgłosić się do mnie z prośbą o pomoc. Opisz swoją osobę: Mam na imię Kacper, chodzę do pierwszej klasy gimnazjum [KLASA MATEMATYCZNA]. Jestem przeciętnym, koleżeńskim, otwartym dla ludzi chłopakiem. Jestem kulturalny i staram się opanować gniew. Moje zainteresowania wiążą się z komputerami i kodem HTML. Obecnie uczę się dwóch języków obcych: Niemiecki i Angielski. Jestem pewnym siebie nastolatkiem, który spróbuje wszystkiemu stawić czoła (nawet tak odpowiedzialnej funkcji jaką jest pomocnik). Określ swoją dyspozycyjność: Będę starać się być zawsze gotowy do podjęcia działania. Umotywowanie podania: Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania, ponieważ zależy mi na tej posadzie. Mimo iż wiem, że mało osób widziało mnie na survival [ponieważ zwykle byłem na creative] i nie zdążyło mnie jeszcze poznać to proszę o szansę. Z góry dziękuję za każdą odpowiedź nawet tą negatywną.
Hmmmm.... Jak na razie to NEUTRAL. + Podanie ładne + Widuję cię na serverze +- co prawda nie zawsze pomagasz, aczkolwiek starasz się - Byłeś karany
Tak więc... Podanie napisane nawet ładnie, ale i tak znajdzie się kilka niedociągnięć. - Więc przy podaniu jestem Neutralny. (na przyszłość w podaniach ogranicz słownictwo potoczne "dla beki" etc) I na pierwszy rzut oka ukazuje się jeden wielki MINUS! Nie zapoznałeś się z regulaminem. 6. Członkiem Ekipy nie może zostać osoba, która dopuściła się kiedykolwiek naruszeń netykiety, dobrego wychowania oraz złamała niniejszy regulamin. Więc to już uniemożliwia Ci pełnienie tej funkcji. Dziękuje za te słowa.. Aczkolwiek to nasze zadanie i możemy siedzieć ile chcemy. Jestem na NIE.
Jestem na nie. Opis twojej osoby nie zgadza się z tym, co udało mi się zaobserwować podczas gry na Creative. Poza tym twoja przeszłość i tak już powinna uniemożliwić ci zostanie pomocnikiem.
Chciałbym stanąć trochę w obronie Bubu, wobec głosów krytycznych w związku z łamaniem zasad, o tą nieumyślną reklamę. Owszem, regulamin mówi tak, jak przytoczył zNormal, co nie znaczy, że nie można zrobić wyjątków, o których decyduje administracja. Tu jednak chciałbym się na chwilę zatrzymać i zwrócić do zNormala. Z tego co pamiętam sam naruszałeś regulamin, nawet już jako pomocnik, masz na koncie ostrzeżenie, zatem wypominając coś komuś, nie zapominaj o sobie. Porównując te dwie sprawy, przy twoim nadużyciu, nieumyślna reklama Bubu jest błahostką. Bierz to pod uwagę, kiedy wytykasz innym nieprzestrzeganie regulaminu. Chciałbym również pochwalić Bubu za postępy, które niewątpliwie czyni w zachowaniu oraz w merytoryce wypowiedzi, co od początku kulało. Istnieje jednak, jak sądzę, uzasadniona wątpliwość co do autentyczności ocen pod jego profilem. Generalnie rzecz biorąc, mimo wszystko jest chyba jeszcze za wcześnie, abyś dołączył w szranki ekipy. Nie wyróżniasz się jakoś znacząco na tle innych graczy. Masz jeszcze dużo ciężkiej pracy przed sobą, nie mniej trzymam kciuki, i życzę powodzenia.
§ 9. Ekipa i Administracja,6. Członkiem Ekipy nie może zostać osoba, która dopuściła się kiedykolwiek naruszeń netykiety, dobrego wychowania oraz złamała niniejszy regulamin. Możesz już się pożegnać z pomocnikiem na zawsze "chyba że ktoś z administracji dał by sobie rękę uciąć że będziesz pomocny" etc
Jestem na NIE! Byłeś karany, nigdy nie pomagasz, kiedyś obrzucałeś moją działkę na creatvie itemami (co jest typowo dziecinne) tylko dla tego, że dałem ci deny, gdyż przeszkadzałeś... -_-
Na początek można powiedzieć, że podanie ładnie napisane i wygląda estetycznie. Jak widać wyżej, pojawiło się kilka uwag co do karalności. Moim zdaniem nie skreśla to całkowicie tej osoby, gdyż każdy z nas popełnia błędy i może się na nich wiele nauczyć. Przy okazji zdobyć doświadczenie. Ten minus można "zakryć" pomagając graczom, dobrym zachowaniem itp. Lecz Ty Bubu chyba nie jesteś w stanie tego zrobić bo nigdy nie widziałam jak pomagałeś. Czytając powyższe wypowiedzi można zauważyć, że Twoje zachowanie też nie jest dobre. Na dzień dzisiejszy NEUTRAL, ale myślę, że w przyszłości sobie poradzisz
W sumie mógłbym powiedzieć, że zgadzam się z Gabi48 w 90% i na tym zakończyć swoją wypowiedź, ale to by było pójście na łatwiznę. Spróbuję swoimi słowami. Podanie: Ładne, estetyczne. Widać, że miałeś czas nad nim posiedzieć i dobrze go wykorzystałeś. Nie wcisnąłeś "wyśrodkuj", które z niezrozumiałych dla mnie względów jest ostatnio popularne. o.0 Forum: Pomimo długiej obecności na CraftApple Twoja aktywność na forum jest znikoma. Nie mówię, że nieudzielanie się na forum powinno przekreślać kandydaturę. Ale dla mnie jest ona swego rodzaju wyznacznikiem zaangażowania się w życie społeczności CraftApple. Serwer: Nie widuję Cie często, a gdy już Cie widzę to nie widzę abyś pomagał na czacie. Możliwe, że to robisz na Creative, na którym ja bywam tylko gdy coś projektuję. Nie widziałem też abyś kiedykolwiek był niekulturalny wobec innych. Reasumując: Byłbym wielce zaskoczony gdybyś został w tej chwili przyjęty do Ekipy. Jeśli faktycznie zależy Ci na pomaganiu innym i chciałbyś aby ludzie mogli czerpać radość z gry gdy im nikt nie przeszkadza. To zwiększ swoją aktywność, daj się poznać z dobrej strony. I dopiero wtedy napisz podanie. Wiem, że grasz w co innego gdzie indziej. Czy na pewno będziesz miał czas na sprawowanie funkcji Pomocnika na CraftApple ? Kolejna nieaktywna osoba w Ekipie jest niepotrzebna (#prztyczek). #Podanie #Neutral #BUBU_EUROPE #Pomocnik
WSZYSCY PODZIĘKOWANIA BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA WASZE KOMENTARZE, SZCZEGÓLNIE TE NEGATYWNE. DZIĘKI NIM WIEM CO MAM ZMIENIĆ I JAK MAM SIĘ ZACHOWYWAĆ. ZDAJĘ SOBIE SPRAWĘ, ŻE W NIEKTÓRYCH PRZYPADKACH MOJE ZACHOWANIE BYŁO WRĘCZ DZIECINNE ZA CO WAS PRZEPRASZAM I SZCZERZE ŻAŁUJĘ TEGO CO ZROBIŁEM. OBIECUJĘ, ŻE SIĘ POPRAWIĘ. JESZCZE RAZ WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ! P.S THREE SPOKOJNIE JUŻ WRÓCIŁEM I BĘDĘ TERAZ ZNOWU GRAŁ NA TYM SERWERZE :]
Podanie ładnie napisane i sformatowane, jednak dojrzałam w nim kilka błędów słownych m.in teraz chcę spróbować moich sił z survival (powinno być na survival / survivalu) , Tak pełniłem jako viceadmin. (powinno być funkcję ViceAdministratora , kilka źle złożonych zdań (np. w podpunkcie Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: - zamiast tworzyć kilkaset krótkich i lekko mówiąc bezsensownych zdań mogłeś stworzyć jedno dłuższe ale porządniejsze zdanie, czytałoby się to wiele lepiej a wygląd i estetyka podania też by wzrosła) oraz dużą ilość potocznych słów, których w podaniu być raczej nie powinno, gdyż jest to niejako pismo oficjalne.
Przyszła pora, abym to Ja się też wypowiedział w tym Podaniu. Więc tak, jestem na Nie, dlatego, że: -> Nie pomagasz na serwerze, -> Udajesz miłego, a z tego co sobie przypominam twoje zachowanie na serwerze w trybie Creative było karygodne, -> Nie udzielasz się zbytnio często na serwerze jak i na forum serwera, -> Byłeś często wyrzucany z serwera jak i miałeś bana co daje Ci słabe szanse, abyś otrzymał taki przywilej na serwerze, -> Podanie ładne z wyglądu, lecz jego treść i sposób wypowiedzi nie zaskakuje mnie, jest wręcz trochę ubogie, -> Często próbujesz być zauważony na serwerze, lecz jak coś nie idzie po twojej myśli twoje zachowanie zmienia się od razu,