Imię: Krystian Dokładny nick w grze: Krystian981 Ile czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których serwerach najchętniej: Przpywam najwięcej na Survivalu ale czasem wchodzę na Creative Data urodzenia: 01.04.1999 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: Nie pamiętam dokładnie ile to było ale zdaje mi się ,że z 4 lata temu a wersja to 1.3 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: To bardzo dobrze pamiętam było to już prawie 2 lata temu.To jeden z pierwszych serwerów na jakich grałem. Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Karany banem nie byłem ale było pare nie przyjemnych sytuacji w których się niewłaściwie zachowałem. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak pełniłem taką funkcję miałem swój serwer lecz upadł. Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Propozycji z mojej strony trochę było ale żadne nie wypaliły jedyną która może być wprowadzona to może blok zwany stoniarka Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: Komendy Pomocnika: /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick - Zaszywa usta danego gracza Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Od dłuższego czasu nie mam co robić na CraftApple ,a udzielam się na czacie to czemu i nie pomagać. Często są takie sytuacje ,że gracze nie ufają zwykłym rangą. W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Rużnie to u mnie bywa czasem potrafię zignorować a czasem pogorszyć sprawę a jeszcze indziej wyłączyć komputer Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Myślę ,że to nie jest u mnie nic trudnego. Tak posiadam tą umiejętność Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań. Mam na imię Krystian. Mierzę 174 cm wzrostu. Aktualnie mam 16 lat. Jestem spokojnym, cierpliwym człowiekiem. Bardzo dobrze się uczę. Mam wysoką średnią 4,60. Przestrzegam zasad gramatyki i ortografii. Na forum urzęduje już równo 4 miesiące. Słucham muzyki Rockowej i Rapu. Przestrzegam zasad regulaminu, jestem zasadowy. Mam w sobie troszkę czarnego humorku. Zamieszkuję w Krakowie. Znam Angielski na poziomie wyżej rozwiniętym oraz Niemiecki na poziomie poniżej. Jeszcze wracając do zainteresowań to uwielbiam SPORT gdyż kocham go uprawiać a jeszcze bardziej oglądać ciekawostką jest to ,że grając w Fife to komentuje wszystkie mecze. W przyszłości chciałbym zostać komentatorem sportowym albo pilotem myśliwca. I to chyba na tyle Określ swoją dyspozycyjność: Gram na serwerze z 2/3 godziny dziennie wiem że może to mało ale mój grafik jest bardzo napięty Umotywowanie podania: Jestem stałym graczem na serwerze już tutaj bardzo długo gram i chyba jestem kojarzony[/size]
Coś tam nick kojarzę, podanie nie najgorsze (ale jak kiedyś pisał Three, równanie do środka niszczy całą estetykę). Cóż, twój sposób rozwiązywania konfliktów nie przypadł mi do gustu. Ale każdy ma własne metody, ważne, żeby działało. Na razie daję ci małe tak, z zastrzeżeniem, że jest małe, i niepewne
Wśród wypisanych cech ktoś mógłby dostrzec osobę godną tego stanowiska. ALE. Myślę, że w punkcie, gdzie miałeś opisać swoją osobę, skłamałeś. "Przestrzegam zasad gramatyki i ortografii." Gramatyki owszem, ale ortografia? Z interpunkcją też nie jest najlepiej. Punkt opisujący twoje sposoby rozwiązywania konfliktów też wiele dobrego o tobie nie mówi. Co do estetyki- błędy DTB, na które ktoś mógłby nie zwrócić uwagi, wyśrodkowanie, ciut mała czcionka i samotna końcówka BBCode na samym końcu podania... Krótko pisząc- nie za ładnie. Niet, nein, no, no i nie.
Jestem na NIE! > Osobę kojarzę tylko z forum. > Podanie, krótkie i wielokrotnie z tego co zauważyłem edytowane. > Mimo wielu edycji podania, ma ono błędy ortograficzne i interpunkcyjne.
[size=x-small]Jestem na Nie, ponieważ: -> Nie widzę Cię w ogóle na serwerze, a jak już to nie dostrzegam z twojej strony żadnej Pomocy graczom, -> Treść Podania nie jest znacząca brzydka, lecz interpunkcja, ortografia i estetyka dość na małym poziomie, -> Brak jakiegokolwiek zaangażowania w życie forum serwera, [/size]
Jestem na NIE. -> Nie widuje cię na serwerach -> Inne powody wymienił już Gold. Jedyny plus to podanie ładne :/
Z wymienionych niżej przyczyn jestem na nie. ||Samo Podanie|| Podanie ogólnie jest ładne, zdania spójne i przyjemnie się je czyta, lecz ortografia i interpunkcja totalnie leży. ||Aktywność na forum|| Odkąd tutaj jestem, nie widziałam żebyś się jakoś szczególnie wypowiadał na forum, nie masz za dużo sensownych postow. Aktywność prawie, że zerowa. ||Serwer|| Osobiście uważam, że pomocnik i chcący złożyć podanie na daną rangę powinien pomagać każdemu użytkownikowi Ty jednak tego nie robisz, gdy nie dawno po raz pierwszy weszłam na serwer Creative, nie wiedziałam ile zwykły gracz może mieć działek, więc kilkokrotnie zapytałam o to na czacie globalnym, lecz odpowiedzi nie otrzymałam, Ty w tym czasie byłeś online i zamiast mi pomóc spamowaleś ze swoimi rówieśnikami. ||Opinia końcowa|| Moim zdaniem powinieneś złożyć podanie za miesiąc, przez ten czas zacząć bardziej pomagać, poprawić swoją aktywność oraz poćwiczyć ortografię oraz interpunkcje, jeżeli to poprawisz w następnym podaniu będę na tak. Pozdrawiam Weeby
Wstęp - Po dłuższej nieobecności wracam na serwer, chwilowo na nim nie grałem, ponieważ byłem załamany brakiem redstone na creative. Teraz zrozumiałem, że nie chcę myśleć tylko o sobie i postanowiłem też myśleć o innych. Dobra koniec wstępu, przejdźmy do podania :] + PLUSY + - Wiek masz odpowiedni na to stanowisko - Doświadczenie z minecraft - Nie miałeś bana - Pełniłeś podobną funkcję na innym serwerze - Dużo o sobie napisałeś = NEUTRALNE = - Nie widziałem Cię na serwerze [to nie oznacza, że Cię tam nie było] - MINUSY - - Nie radzisz sobie z konfliktami - Błędy ortograficzne [ Różne nie "Rużne" ] - Niewłaściwie się zachowałeś [Też nie jestem świętym i dobrze o tym wiem! Nie musicie mi o tym pisać!] - Mi ludzie ufają [chyba...]. Może robisz coś źle. - Za mało czasu jesteś w stanie nam poświęcić || PODSUMOWANIE || Uważam, że jeszcze powinieneś się jeszcze dużo nauczyć. Ważne w roli pomocnika jest to, żeby mieć dobry kontakt z graczami, umieć rozwiązywać konflikty i spory. Najbardziej obawiam się nad interpunkcją. Na chwilę obecną Neutral na zachętę, ale błagam Cię sprawdzaj 3 razy zanim coś wyślesz, bo jak wiesz internet bywa okrutny. Życzę powodzenia! To jest wyłącznie moje zdanie.