Witam ! Mam na imię Anna (co wiecie po moim nick'u). Mieszkam w woj. Kujawsko-pomorskim a tak dokładnie w Mogilnie.Mam .. lat (nigdy) Nie będę się rozpisywać więc przejdę do pytań Jak masz na drugie imię? Barbara Twoja ksywka ? Maciej (nie wiem dlaczego) Ile centymetrów mierzysz? 157 ? Jaki masz numer buta? 37 Jaki masz znak zodiaku? Baran Wierzysz w horoskopy? Nie Wklej zdjęcie! Nieee Jesteś praworęczny czy leworęczny? Praworęczna Czego nie lubisz robić? Zmywać naczyń ? Co lubisz najbardziej jeść? Mmm sałatka owocowa... Czego najbardziej nie lubisz jeść? Golonka Jaki jest twój ulubiony owoc? Wszystkie Jakiego warzywa nie lubisz? Lubię wszystkie Jakiej czekolady nie lubisz? Gorzkiej i białej Co najczęściej jesz na śniadanie? Tosty Co najczęściej jesz na kolację? Pfff tosty? Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ? Dzisiaj W jakim stylu się ubierasz? Tak jak mi wygodnie Jaki masz kolor włosów? Umm... jestem szatynką byłam blondynką Jakiej długości są twoje włosy? Dłuugie Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? Falowane troszku Wolisz brunetki czy blondynki? um? Jakiego koloru są twoje oczy? Piwne Lubisz zwierzęta? Taak! Masz zwierze? Tak rybki,kota i chomika Masz chłopaka/dziewczynę? Nie... Lubisz mnie? TAAK!! Dlaczego? Bo Cię lubię Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałeś? Jesteś żonaty hshshs Co byś mi teraz powiedział? Tadeusz nie stresuj się bo ci cukier skoczy Jakie pytanie byś mi teraz zadała? hmm Kiedy masz imieniny? Nie pamiętam :'( Masz telefon domowy? Nie Masz rodzeństwo? Tak przybrane ;-; Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? Barbara, Zuzanna i inne Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? Gracjan,Mikołaj i takie tam... Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? Andrzej Grabowski Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? Małgorzata Kożuchowska Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? Will Smith Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? Nie wiem Jaki zespół polski najbardziej lubisz? Video Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? ... Podaj ulubioną piosenkę/piosenki 7 rzeczy,Ktoś nowy Jaką słuchasz muzykę? Klasyczna,pop Jakie jest twoje ulubione drzewo?Brzoza,wierzba Jaki jest twój ulubiony film? Mam duużo ulubionych ale zainteresowałam się tym : "Gwiezdne wojny przebudzenie mocy" Jaki jest twój ulubiony serial? "Świat według kiepskich" Czy lubisz śpiewać? Nie Czy lubisz tańczyć? Nie Czy lubisz rysować? Tak Ulubiony gadżet? Łóżko Ulubiona strona internetowa? Craftapple.pl Ulubiony program telewizyjny? o jezu... Jaki jest twój ulubiony sport? Pływanie,bieganie Uprawiasz jakiś sport? Tak Ulubione przysłowie? "Jedna jaskółka wiosny nie czyni" Czego nigdy byś nie zrobił? Nigdy bun nie pojechała na islam xD Co byś zrobił/zrobiła gdybyś wygrał/wygrała? zależy co Co byś zmienił/zmieniła na świecie? Ludzi (nie wszystkich) Czy wygrałeś/wygrałaś kiedyś Big Milka? Takk mniam Na jakich instrumentach umiesz grać? Żaden Wierzysz w prawdziwą miłość? Tak Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? Radio Z , RMF FM Czy umiesz pływać? Tak Jakie lody najbardziej lubisz? Śmietankowe Lubisz długo spać? Dłuuugo Jaki jest twój najdziwniejszy sen? Lepiej nie mówić xD Jaki obcy język znasz? Angielski (nie cały) i troche Norweskiego Napisz coś w tym języku torsk Co to znaczy? Dorsz Jeździsz na rowerze? Tak Jeździsz na rolkach? Tak Jeździsz na hulajnodze? Kiedyś... Jeździsz na deskorolce? Nie Ulubione miejsce wakacyjne? Góry,Norwegia Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? ...Wszystko najlepiej a tak serio to Woda,jedzenie,leżak :3 Lubisz chodzić do kina? Tak Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? "Gwiezdne wojny przebudzenie mony" Czy lubisz czytać książki? Tak sobie Jaka książka jest twoją ulubioną książką? "Opowieści z Narnii" Wszystkie części Jaka jest twoja ulubiona bajka? Reksio? Jaka jest twoja ulubiona gazeta? "Pałuki" Kim chciałbyś/chciałabyś zostać w przyszłości? Policjantką Jakie masz hobby? Rysowanie,granie O czym marzysz? Uuu o wielu rzeczach Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. Rodzina,Życie,Śmierć mojego kota ;-; Wymień 4swoje wady. pff Wymień 4 swoje zalety. Miła,pogodna.... Co cię denerwuje? Gdy ktoś mlaska Czego się boisz? Pająki Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? Sobota Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? Poniedziałek Jaką porę roku najbardziej lubisz? Wiosna Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? Lubię wszystkie! Jaki jest twój ulubiony numer? 20,1,3 Jakiego numeru najbardziej nie lubisz? 13,24 I to koniec trochę mało się rozpisałam na początku bo chciałam uzupełnić pytania