Witam Wszystkich. Jak zapewne większość z was wie, byłem pomocnikiem na serwerach mc.craftapple.pl W okresie od 12.09.2015r do 11.12.2015r. byłem na wyjeździe do pracy w Anglii. W pewnym momencie nie miałem całkowitego dostępu do internetu, tak żeby wejść na serwer i spełniać swoje obowiązki. o sytuacji tej zgłaszali moi znajomi na serwerze, z którymi miałem kontakt telefoniczny. Próbowałem również dodzwonić się do Pani Admin xXSONIAXx. Jako iż nie odbierała telefonu poprosiłem aby moi znajomi jej przekazali iż nie mam możliwości napisania zgłoszenia na pomoc@craftapple.pl Kiedy już wróciłem do Polski nie za bardzo miałem czas aby wejść ze względu, że miałem pełno spraw prywatnych do załatwienia. Gdy pierwszy raz wszedłem po przerwie okazało się, że nie posiadam już rangi Pomocnika. Wątek ten pisze aby nie tyle co poinformować dokładnie o moim powrocie, co również aby wnieść o ponowne przywrócenie do rangi. W dniu dzisiejszym wszedłem na serwer pod nickiem Epic_Pixel i prosiłem o pomoc w języku Angielskim. na serwerze była obecna administracja oraz Ekipa i niestety ale pomoc takową uzyskałem od zwykłych graczy m.in. Dyplomata, Anski i Pl_Soczek, którzy choć trochę starali się mi pomóc. Za co Wielki szacunek B) Do powyższego wątku dodaje SS z dnia dzisiejszego. Pozdrawiam i czekam na odpowiedź w związku z tą sprawą Kewin "shoga" Małogoski
Cóż... W regulaminie nie da się nic pod to podpiąć, próbowałeś o tym poinformować, byłeś dobrym pomocnikiem, więc jestem za przywróceniem ciebie na stanowisko. Ale podejrzewam, że każą ci napisać nowe podanie. Mimo wszystko- powodzenia.
Nie zauważyłem jak pisałeś na czacie, a szkoda, bo pomógłbym Ci z racji tego, że lubię pisać po angielsku. Musisz się zastanowić czy warto powrócić. Co jeżeli Twoje wyjazdy i dłuższe nieobecności będą się powtarzać? Przemysł to dobrze! P.S Co ma wejście na serwer i prośba o pomoc po angielsku do utraty rangi?
Lubię cię, nic do ciebie nie mam, ale nie jestem za przywróceniem dla ciebie rangi. Jedno jest pewne: Masz prace, jak nam opisujesz, wyjazdy itp. - to już nie te lata chłopie. Osobą w ekipie może być ktoś w wieku: 11-16 lat. Lub 19-25, ale jak ma się czas i się gra! Z góry pozdrawiam! Gold
Marcinek7 co ma pisanie po angielsku do tego co pisze w wątku? Prosta, szybka prezentacja i sprawdzenie jak zwraca uwagę gwardia na obcojęzycznych... z tego co pamiętam rzadko kto podejmował się pomocy z różnych względów... ja w Anglii dopracowałem swój język... a przyda się raczej każdy kto zna jakiś obcy język na tyle żeby móc pomagać ;-) za swojej kadencji nie raz nie dwa spotkałem się z takowymi osobami. Marcin... do Ciebie nie mam i chyba raczej nigdy nie będę mieć zastrzeżeń tak jak do ThreeEyedMaster... zawsze dobrze nam się grało itp Tłumaczenia Pani Admin w stylu: "bo nie dałeś osobiście znać", "nie mogę odebrać bo jestem w szkole" itp. Nie są zbyt konkretne tym bardziej, że będąc z jednego miasta mając wspólnych znajomych wiem, że nie raz miałaś czas żeby się dogadać... wystarczyło puścić sygnał na numer Angielski to bym oddzwonił... Tak notabene... serwer nie jest miejscem do załatwiania prywatnych porachunków i uraz, a z tego co pamiętam pewna osoba mi powiedziała, że czekasz tylko aż powinie mi się noga, żeby tylko mnie zdegradować... I niestety ale znalazłaś powód, który jest bezpodstawny i bez sensu... Dla informacji ogólnej... Do Anglii póki co nie planuje wracać... sprawy swoje już załatwiłem i aktualnie mam dużo czasu... nie licząc czasu, który musze poświęcić na granie na ulicy i swojej dziewczynie jak zawsze ;-) Tak więc podsumowując... Wnoszę o ponowne przywrócenie mnie do rangi oraz o zwyczajowy uśmiech :-D Pozdrawiam Kewin "shoga"
Co do języka angielskiego to sam raz wszedłem na inne konto i pisałem po angielsku. Niektórzy starali się coś mi napisać kalekim angielskim ale co do konkretnej pomocy to nic
Ja zrozumiałem "co ma angielski do rangi Pomocnika" Nie jestem tak długo jak Ty na CA by się do tego odnieść, ale gdy byłeś na serwerze; panował spokój, porządek. Poza tym jesteś bardzo pozytywną, miłą osobą Jest jednak jedna rzecz, Sonia (Kasia) to człowiek. Mogła mieć jakieś swoje sprawy przez, które nie mogła ani odebrać itp. Bądźmy wyrozumiali dla innych Byłbym pierwszym do tego by przywrócić Ci rangę =D
shoga pomysł co piszesz, to że nie miałam czasu to tylko moja prywatna sprawa, serwer nie jest od załatwiania prywatnych spraw a i owszem tylko powiedz mi kiedy tak zostałeś skrzywdzony przez moją osobę ? Odprowiantuj się ode mnie. Degradacji dostałeś od właściciela. Ja nie mam z nim nic wspólnego .
Nie Kornelu to nie prawda, to nie jest żadna dyskryminacja, tylko wyrażenie swojej opinii. <mam_pomysl> Poza tym nie wiem co tutaj dyskryminacją nazywać... PS-Kornel: Nie rób ze mnie złej osoby, bo nią nie jestem w przeciwieństwie co ciebie ja piszę co jest moim i tylko moim zdaniem racjonalne, a jeśli ty masz z tym jakiś problem to już klapa twoja. Przypomnę ci teraz okres twój na forum w którym wszystkich tylko hejtowałeś i gdzie się tylko dawało - dawałeś opinie negatywe. Ja jestem tego przeciwieństwem, kiedy uważam, że ktoś zasłużył sobie na coś lub mówi szczerze to daje pozytywną opinię lub stoję w obronie tej osoby, a kiedy widzę, że coś mi nie pasuje daję odpowiedź negatywną i zdania nie zmienię.
Powiem tak, Byłeś dobrym Pomocnikiem, lecz powiedz mi po co Ty chcesz znów wrócić na to stanowisko? Miałeś tyle czasu, co chwile byłeś nieobecny, nie było Cię na serwerze, nie mogłeś pomagać i co Ty myślisz wrócisz znowu do ekipy, posiedzisz z 1-2 tygodnie i znowu napiszesz wątek gdzie opiszesz, że przez najbliższe tygodnie Cię nie będzie? Człowieku zastanów się co piszesz, bo chyba za bardzo nie wiesz co.
Thunder... jedno małe stwierdzenie... Owszem miałem częste wyjazdy i zdarzały mi się nieobecności... Nawet próbowałem przekonać młodzież do wyjścia z domu, niż mają siedzieć ciągle przed komputerem... Jak widzę czasami na serwerze jak spamują dzieciaki "szukam dziewczyny/chłopaka" to mam czasami ochotę napisać żeby wyszedł z domu do ludzi... Taka jest prawda... Ja akurat jestem osobą która zwiedza świat i podróżuje dość intensywnie... przepraszam... podróżowała, bo swoje już z jeździłem... nie żałuję żadnego wyjazdu, wręcz przeciwnie... Mam pseudonim, który używa nawet do mnie moja mamuśka. Mianowicie wołają do mnie "Włuczykij"... ale te czasy minęły... teraz mam dużo czasu dla siebie i dla serwera... Do Ciebie Kasiu... Wiemy oboje o tym że masz do mnie żal... Nie moja wina, że nasz wspólny znajomy wybrał jak wybrał... ja mu nie kazałem... Skoro nie potrafisz sobie poradzić z takimi sprawami to proszę... od mnie się odczep... myślałem, że mamy już wszystko załatwione... Don't worry be happy ;-) live is brutal and full of zasadzkas (błąd specjalny) :-D Dla Ciebie życie wirtualne jest ważniejsze od życia realnego... będę wredny... albo w sumie nie... przestałem być wredny... Jak uważasz, że nadal mamy nie wyjaśnione wiele spraw to proszę. Wiesz gdzie mnie znaleźć... numer masz... a jeśli nie to przy najbliższej okazji Ci podam. Chyba tyle co mam w tym temacie co do Ciebie... Czekam na odpowiedź w tym temacie jeszcze jednej osoby... Pozdrawiam Kewin "shoga"
@Goldmythman A teraz ty stawiasz mnie w złym świetle ;-; I wiele razy tłumaczyłem... to nie był hejt ! tylko wyrażenie własnej opinii ;/ A ciebie też nie stawiam w "złym świetle" po prostu oceniam twoje niektóre gorsze zachowania które są ewenementami wśród twojej działalności bo po co komentować te zachowania które są raczej wymagane.Działa to na tej samej zasadzie co obowiązki ucznia, jeżeli dziecko je przestrzega to na koniec roku dostanie "bardzo dobre" z zachowania bo się niczym nie wyróżniło i nie zrobiło nic od siebie więc mam nadzieję że rozumiesz o co mi chodzi I jeszcze raz to nie był "HEJT" !
@MsKornel: Jeśli dobrze przeczytałbyś moją wypowiedź tam wyżej ^^. To przeczytałbyś, że ja też wyraziłem swoją opinię dając NIE i tyle. Nie raz mam wrażenie, że chciałbyś mi i wszystkim zabronić nie popierania i dawania tego dosłownego "NIE" bo jak ktoś już da "NIE" to skaczesz (np.: do mnie). :/ Mam nadzieję, że sprawa została już wyjaśniona.
Przepraszam wszystkich... proszę nie kłócić się w tym wątku bo jednak jest on dość istotny... Kasiu pytanie za sto punktów... jak odpowiesz to wygrasz spokój z mojej strony na zawsze... Rozumiem utratę rangi z powodu Twojego niedopatrzenia, które jest karygodne i nie na miejscu... Hmmm... jak by to stwierdzić i potwierdzić? A no tak... już wiem... wystarczyło by sprawdzić logi z okresu wrzesień-październik no i może połowa listopada gdzie gracz o nicku Super_Stefan czy jakoś tak pisany nick, w każdym bądź razie chodzi o te dwa człony... inną osobą jest koniu, który również Ci przekazywał informacje o tym że nie mam dostępu do internetu... Tak więc Twoje tłumaczenie, że trzeba było napisać wiadomość na pomoc@craftapple.pl jest co najmniej idiotyczna i typowo wskazująca na Twoją chęć pozbycia się mnie... W tym o to poście ukazuje jak bardzo Jesteś zwrócona ku sobie... i jak bardzo dbasz o ciepłą posadkę szkoda tylko , że jeśli dobrze pamiętam to Ty zajmujesz się ekipą więc mamy kolejny absurd Twoich tłumaczeń... Posta zakończę miłym i ciepłym gestem... Obyś nigdy więcej nie trafiła na takich ludzi, którzy potrafią dobitnie i trafnie argumentować swoje stwierdzenia i wypowiedzi... i obyś nie trafiła na takich ludzi jak ja... ludzi, którzy mają ambicje i plany realne, a nie marzenia (które tak notabene są również ważne) i sny... bądźmy realistami , a nie marzycielami ;-) Pozdrawiam Kewin "shoga" [hr] Jeszcze jedno... Wchodzę dzisiaj na ts' a i co widzę? Że obok mojego nicku pojawiło się niebieskie jabłko oznaczające brak weryfikacji... kto jak kto ale Ty powinnaś sama to uzupełnić tym bardziej że znasz mnie baaardzo dobrze... choć nie, przepraszam. .. jak ja to mówię teraz "ups.. pardon"... zakładam , iż stwierdzasz teraz, że mnie nie poznajesz :/ różnica między nami? Ja mam znajomych/kolegów/przyjaciół w życiu realnym, Ty z tegoco zdążyłem zauważyć większość masz w wirtualnym :/ Dobra rada Wyjdź wreszcie z domu! Masz 21 lat! Kobieto nie wiem dlaczego tak się zmieniłaś... co się stało ale może Ty mnie nie poznajesz ale ja tym bardziej nie poznaje Ciebie... to jest przykre ale prawdziwe... Zastanów się nad tym wszystkim... może to wreszcie otworzy Ci oczy na to, że jeśli będziesz dalej tak robić to wreszcie zostaniesz sama... Tym skromnym gestem kończę tego posta... niech teraz wypowiedzą się ludzie o tym wszystkim... Be aware! This is only me Kewin "shoga"
Zgłaszałeś swoją długą nieobecność Sonii, okej, ale to nie Sonia Cię zdegradowała, tylko Infi. To jest gra. Byłeś nieobecny tak długo, że w końcu musiała nastąpić ta chwila i ranga została Ci zabrana. Odpocznij trochę i przemyśl czy oby na pewno chcesz wrócić i czy oby na pewno będziesz miał na to czas, jeśli zdecydujesz, że tak, to złóż podanie po odczekaniu miesiąca czasu. Wykorzystaj dobrze ten okres czasu. Co do Teamspeaka, nikogo nie zmuszamy do rejestracji. Jeśli chcesz być zarejestrowany, to wystarczyło napisać do mnie, Sonii lub Infiego o rejestrację lub wejść na odpowiedni kanał.
Dzięki Marcin Co do podania to uważam że chyba jest to zbędna i bezsensowna rzecz... Tak więc zawracam się do Infiego aby dał mi znać kiedy mógłby ze mną rozmawiać czy to telefonicznie czy też na ts' ie Pozdrawiam Kewin "shoga"