Witajcie, tutaj pat Może większość was mnie nie zna, więc: Mam na imię Marcin, mam 14 lat, mieszkam w Nowym Tomyślu (okolice Poznania) Interesuję się językiem Angielskim. Gram na tym serwerze bardzo długo. Obecnie jestem Pomocnikiem TS3, ale kiedyś byłem moderatorem serwera MC CraftApple, lecz niestety, zostałem zdegradowany że tak powiem z własnej głupoty. A teraz to co interesuje Three =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- Jak masz na drugie imię? Łukasz Twoja ksywka ? Biały/Pat Ile centymetrów mierzysz? 1,65 Jaki masz numer buta? 42 Jaki masz znak zodiaku? Lew Wierzysz w horoskopy? Oczywiści, że nie Wklej zdjęcie! Ok, na samym dole Jesteś praworęczny czy leworęczny? Praworęczny Czego nie lubisz robić? Sprzątać Co lubisz najbardziej jeść? Fast-Food'y Czego najbardziej nie lubisz jeść? Zielonki Jaki jest twój ulubiony owoc? Kocham każdy owoc, ale najbardziej granat <3 Jakiego warzywa nie lubisz? Lubie każde Jakiej czekolady nie lubisz? Gorzkiej Co najczęściej jesz na śniadanie? Płatki z jogurtem Co najczęściej jesz na kolację? Płatki z jogurtem Kiedy ostatnio widziałeś się ze swoimi przyjaciółmi ? Dzisiaj W jakim stylu się ubierasz? Przeciętnym jak na mój wiek. Jaki masz kolor włosów? Brązowe (trochę blond) Jakiej długości są twoje włosy? Normalnej (Co to za pytanie) Twoje włosy są kręcone, proste czy falowane? Proste... Wolisz brunetki czy blondynki? Brunetki Jakiego koloru są twoje oczy? Niebieskiego Lubisz zwierzęta? Kochaaam Masz zwierze? Tak Masz chłopaka/dziewczynę? Lubisz mnie? Znamy się? Tak Dlaczego? Byłeś moim ulubionym pomocnikiem Jaką najgłupszą rzecz ode mnie usłyszałeś? Zarywaj do Bencome Co byś mi teraz powiedział? Właź na TS! Jakie pytanie byśmy teraz zadał? Czemu dalej Cie nie ma na TS? Kiedy masz imieniny? 11 listopada Masz telefon domowy? Tak :'D Masz rodzeństwo? Niestety TAK. Jakie imię żeńskie ci się najbardziej podoba? Sylwia, Wanesa Jakie imię męskie ci się najbardziej podoba? Wojtek Jakiego aktora polskiego najbardziej lubisz? EEE... nie mam takiego, wybacz Three... to nie jesteś ty Jaką aktorkę polską najbardziej lubisz? Nikogo Jakiego aktora zagranicznego najbardziej lubisz? Nikogo Jaką aktorkę zagraniczną najbardziej lubisz? A IDŹZ TYMI PYTANIAMI Jaki zespół polski najbardziej lubisz? Hmm... musiałbym pomyśleć Jaki zespół zagraniczny najbardziej lubisz? Podaj ulubioną piosenkę/piosenki Ola- Obok mnie Jaką słuchasz muzykę? Tą, co mi wpadnie w ucho Jakie jest twoje ulubione drzewo? Ty a tak serio to Dąb Jaki jest twój ulubiony film? Sala samobójców Jaki jest twój ulubiony serial? Ranczo i Rodzinka.pl Czy lubisz śpiewać? Kocham, ale nie umiem Czy lubisz tańczyć? Zależy kiedy Czy lubisz rysować? Nie Ulubiony gadżet? Telefon Ulubiona strona internetowa? facebook.pl Ulubiony program telewizyjny? Szkoła Jaki jest twój ulubiony sport? Siatkówka, lekkoatletyka Uprawiasz jakiś sport? Tak Ulubione przysłowie? Bóg stworzył tylko cyfry naturalne, a ludzie reszte (Wybacz Sylwia) Czego nigdy byś nie zrobił? Skoczył ze spadochronem Co byś zrobił/zrobiła gdybyś wygrał/wygrała? Miałbym satysfakcje Co byś zmienił/zmieniła na świecie? Usunął nienawiść! Czy wygrałeś/wygrałaś kiedyś Big Milka? Tak 2 razy Na jakich instrumentach umiesz grać? Flażolet, pianino Wierzysz w prawdziwą miłość? Tak Jaka jest twoja ulubiona stacja radiowa? Radio ZET Czy umiesz pływać? Tak Jakie lody najbardziej lubisz? Kaktus Lubisz długo spać? Nie, nie umiem długo spać Jaki jest twój najdziwniejszy sen? Ciąłem się Jaki obcy język znasz? Angielski, Francuski, Niemiecki, Hiszpański Napisz coś w tym języku How are you? arbre, Ich habe keine Zeit, como te jamas? Co to znaczy? Jak się masz, drzewo, nie mam czasu, jak masz nai mię Jeździsz na rowerze? Tak Jeździsz na rolkach? Tak Jeździsz na hulajnodze? Nie Jeździsz na deskorolce? Nie Ulubione miejsce wakacyjne? Portugalia Co zabrałbyś na bezludną wyspę (rzeczy)? Telefon, powerbank, internet Lubisz chodzić do kina? Tak Na jakim filmie byłaś/byłeś ostatnio w kinie? Hmm... Igrzyska Śmierci Czy lubisz czytać książki? Tak Jaka książka jest twoją ulubioną książką? Telemach w dżinsach Jaka jest twoja ulubiona bajka? Listonosz Pat (nie wiem jak to się zwało, nigdy nie oglądałem, ale ulubiona ) Jaka jest twoja ulubiona gazeta? Dzień po dniu Kim chciałbyś/chciałabyś zostać w przyszłości? Weterynarzem Jakie masz hobby? Nie mam O czym marzysz? O.... psie Wymień trzy rzeczy, których utrata byłaby dla ciebie bardzo bolesna. Przyjaciele, Miłość i Telefon Wymień 4 swoje wady. Naiwny, Głupi, nieśmiały, roztrzepany Wymień 4 swoje zalety. Wierny Spokojny, porządny, Umiem współpracować z ludźmi Co cię denerwuje? Dźwięk styropianu Czego się boisz? Węży Jaki jest twój ulubiony dzień tygodnia? Poniedziałek Jakiego dnia tygodnia najbardziej nie lubisz? Niedzieli Jaką porę roku najbardziej lubisz? Wiosne Jakiej pory roku najbardziej nie lubisz? Jesieni Jaki jest twój ulubiony numer? 6 Jakiego numeru najbardziej nie lubisz? 5 Zdjęcie: {CENZURA}