Imię: Jakub Dokładny nick w grze: SMAV serwerachIle czasu dziennie przebywasz w grze, oraz na których najchętniej: Serwerowi mogę poświecić ok. 4-7 godz i oczywiście na survivalu Data urodzenia:14.01.1997 Przybliżona data rozpoczęcia gry w Minecraft i wersja: We wrześniu 2010 roku. Wersja 1.1.2 Przybliżona data rozpoczęcia gry na Craftapple: 2013 rok 15 lipca oczywiście na innym nick'u Czy kiedykolwiek byłeś/aś karany/a na serwerze gry lub forum: Oczywiście, że nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje poza Craftapple, na serwerach o ruchu min. 30 graczy online w szczycie: Tak ViceAdmina Co chciałbyś/chciałabyś zmienić na Craftapple: Najbardziej chciałbym zmienić kulturę do ludzi. Szukać Bugów Jakie uprawnienia i obowiązki posiada pomocnik: [size=medium]OBOWIĄZKI POMOCNIKA: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum. Komendy Pomocnika: /kick nick - Wyrzuca gracza z serwera /mute nick Dlaczego chciałbyś/chciałabyś zostać pomocnikiem: Bardzo lubię pomagać innym. Pomagać w błędach serwera. Udzielać pomocy wyższym rangom W jaki sposób załagodzisz powstałe konflikty: Spokojną rozmową bez kłótni Czy posiadasz umiejętność współpracy z ludźmi: Tak przynajmniej uważam, że tak bardzo lubię mieć współpracę z innymi ludźmi i poznawać ich. Opisz swoją osobę: Tutaj min. 5 rozbudowanych zdań.Jestem Jakub. Chodzę do 3 liceum w Warszawie. Uwielbiam sport i chodzę na treningi. Lubię muzykę lub po rapować. Interesują mnie Gry konsolowe i PC'etowe. Określ swoją dyspozycyjność: Zawsze będę gotowy do podjęcia każdej decyzji. Umotywowanie podania: Poproszę o bardzo mądre decyzje zanim napiszesz komentarz i rozpatrzenie na podanie[/size]
No dobra, w grze jesteś, udzielasz się, ale czy aby na pewno rozumiesz umotywowanie podania? Jedźmy dalej, widać gdzie niegdzie błedy i fragmenty BBCODE, oraz brak prefixu. No i punkt Opisz swoją osobę, tam też się nie postarałeś. Na nie, ale życzę ci powodzenia
Z wymienionych niżej przyczyn jestem na nie. ||Samo Podanie|| Podanie bardzo ubogie, nie rozpisałeś się zbytnio. Jak na taki wiek podanie bardzo słabe. ||Dodatkowe Uwagi|| * Coś mi się wydaję, ze kłamiesz z wiekiem, ale na ten temat nie będę się więcej wypowiadać. * Obowiązki pomocnika skopiowane z poradnika. * Brak odpowiedniego prefixu. ||Aktywność na forum|| Odkąd tutaj jestem, nie widziałam żebyś się jakoś szczególnie wypowiadał na forum, nie masz za dużo sensownych postow. Aktywność prawie, że zerowa. ||Serwer|| Jeszcze nigdy nie widziałam Cię na serwerze, oczywiście nie twierdzę, że kłamiesz z czasem gry, możliwe, że się mijamy. ||Opinia końcowa|| Moim zdaniem powinieneś złożyć podanie za miesiąc, przez ten czas zacząć bardziej pomagać, poprawić swoją aktywność oraz "Układanie przyzwoitych zdań" jeżeli to poprawisz w następnym podaniu będę na tak. Pozdrawiam Weeby =%=Edit=%= OSOBA URODZONA W 1996 ROKU, MA TERAZ ROCZNIKOWO 20 LAT. A TY W SWOiM PIERWSZYM PODANIU NAPISANYM 28 MARCA 2015 ROKU TWIERDZISZ, ŻE MASZ 17 LAT A ZA MIESIĄC BĘDZIESZ MIAŁ 18 TAK, TAK POMYŁKA, PO PROSTU ZŁAPAŁAM CIE NA KŁAMSTWIE. ABSOLUTNE NIE, GDY WYTKĘŁAM CI BŁĄD ZMIENIŁEŚ DATĘ URODZENIA Z ROKU 1996 DO 1997
Cześć. Podam "+" oraz "-". + 1. Odpowiedni wiek 2. Doświadczenie z minecraft 3. Długo grasz na serwerze. - 1. Trochę ubogie :/ 2. Nie za bardzo podoba mi się podanie ;/ 3. No wiesz... tutaj chodziło o dyspozycyjność ;/// 4. Umotywowanie takie troszkę... 5. Tak jak Weeby pisał : jest bardzo prawdopodobne Ode mnie NEUTRAL
Jestem na NIE! POWODY: > Nie widzę jak pomagasz. > Podanie jest napisane na szybko, krótkie i w dodatku WIĘKSZA CZCIONKA NIE SPRAWI, ŻE LUDZIE POMYŚLĄ, IŻ JEST DUŻO NAPISANE. Każdy punkt ma tylko jedno zdanie z odpowiedzią. Oczywiście można powiększyć sobie czcionkę, ale tylko wtedy, kiedy, mamy naprawdę dużo napisane i nie chcemy oszukać odbiorców. > Podanie edytowane. Moim zdaniem jest to wielki minus, chyba, że napisze się w jakim celu się edytowało. Bo możliwe, że każdy błąd, który wytykamy edytujesz. > Wydaje mi się, że oszukałeś i miałeś bana za cheaty. Mimo, że jestem na NIE, życzę powodzenia!
^ Jeśli dobrze przeczytałbyś zdanie, zrozumiałbyś, że to tylko przypuszczenie. EDIT: Przepraszam bardzo?! A czy ja coś ukrywam? Przecież każdy to wie i nie jest to żadną tajemnicą. Chyba nikt nie jest święty... Poza tym to nie moje podanie, tylko twoje, więc powinieneś troszkę ładniej odnosić się do osób wystawiających opinie, możliwe, że zdobyłbyś wtedy chociaż jedną odpowiedź pozytywną. <mam_pomysl>
NA WSTĘPIE: JAK WIDZĘ POSTANOWIŁEŚ ZŁOŻYĆ TO PODANIE, WIĘC ZABIERAM SIĘ ZA SPRAWDZANIE. + PLUSY + - Doświadczenie z minecraft - Nie miałeś bana - Pełniłeś podobną funkcję na innym serwerze - Pomagasz graczom - Znajomość komend i obowiązków pomocnika - Znajomość ortografii i interpunkcji - Często jesteś na serwerze = NEUTRALNE = - Wiek odpowiedni, ale to nie ma znaczenia, dlatego jest to w neutral. - MINUSY - - Mało o sobie napisałeś - Mało napisałeś w "Dlaczego chciałbyś zostać pomocnikiem?" - Podanie niestety Ci nie wyszło [Jest brzydkie przez to pogrubienie i widoczne elementy BBCODE] [align=center]|| PODSUMOWANIE || [/align] Ech... No muszę Ci wystawić jakąś ocenę. Podoba mi się to, że pomagasz i jesteś aktywny na serwerze. Powinieneś nauczyć się jeszcze posługiwać forum i będzie wtedy super. JESTEM SKŁONNY DAĆ CI MAŁE TAK NA ZACHĘTĘ To jest wyłącznie moje zdanie. EDIT~ Miałem Cię jeszcze zapytać jaki miałeś poprzedni nick, chyba że to jakaś tajemnica i coś przed nami ukrywasz... .