1. Nick: Mój nick to easy 2. Wiek: Obecnie mam 14 lat 3. Ile spędzasz czasu na serwerze TS3: Na serwerze spędzam znaczną ilość dnia- to jest około 4/5 godziny, w zależności od dnia. 4. Czy grasz na serwerach craftapple.pl: Grałem, ale postanowiłem Sobie zrobić dłuższą przerwę. 5. Jak długo korzystasz z naszego serwera Ts3: Oj, długo, myślę że jak się doda wszystko to około 2-3 miesiące 6. Czy miałeś/łaś tu kiedykolwiek bana/ dlaczego: Nie, nigdy nie byłem karany na serwerze TeamSpeak3 CraftApple 7. Czy znasz się na BBCODE, opcje administrowania TS3: Tak, BBCODE jest używane przeze mnie dosyć często, a funkcję Administrowania znam, miałem z nimi styczność na innych serwerach. 8. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak napisałem w punkcie wyżej, tak, pełniłem funkcję moderatora, oraz zastępcy. 9. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Łukasz mam 14 lat. Jestem w pierwszej klasie o profilu BIO-CHEM (Biologiczno-Chemiczne). Mieszkam w Poznaniu w województwie Wielkopolskim. Interesuję się sztuką oraz informatyką. Jestem osobą opanowaną, cierpliwą. Umiem współpracować z innymi. Jestem uczniem normalnym (przeciętnym) . Jestem otwarty na nowe znajomości, co potwierdza, że jestem zawsze gotowy do współpracy z innymi. 10. Dlaczego Ty: Myślę, że moja odpowiedź nikogo nie zaskoczy, ale chciałbym pomagać i mieć jakieś obowiązki, i tyle 11. Wymień administrację serwera TeamSpeak: Od niedawno Administratorem TeamSpeak3 CraftApple jest Marcinek7, Administratorem (Właścicielem serwera TS3 CraftApple) jest XInfiniterX a Administratorką Techniczną TS3 CraftApple jest Pani Admin na serwerze MC xXSoniaXx 12. Jakie obowiązki spełniał byś jako Pomocnik TS3: Wypisane w wątku o obowiązkach: tj.: -Pomoc graczom (wyjaśnianie działania TeamSpeak3 ) - Kontrola dat w kanałach, nazwy kanałów, oraz zdjęcia, - Zgłaszanie wszelkich błędów, awarii do Administracji - Być dostępnym dla wyższych rang i nie tylko do pomocy 13. Czy Przeczytałeś regulamin?: Tak, uważnie przeczytałem/am cały regulamin, zrozumiałem/am go i akceptuję jego postanowienia.
A więc... - Dosyć długo gadam z Tobą na TeamSpeak3, widzę zaangażowanie (tj. Kontrolujesz avatary, zgłaszasz mi wszelkie problemy) - Jesteś często na serwerze TS3. - Twoje zachowanie jest odpowiednie - Podanie ładne, przejrzyste, - Wszystko klarownie i szczegółowo opisałeś, - Nie byłeś karany. Jedynym minusem, jest to, że nie grasz już na serwerach MC Zapraszam Cie, do powrócenia. A wracając do podania: Jestem na TAK Życzę powodzenia, pozdrawiam pat277. Muszę dodać, że jesteś pozytywnie zakręcony, ale nie znasz się na żartach, co może Ci utrudnić ustabilizowanie się jako Pomocnik.
Oj, Mogę rozbudować swoją wypowiedź. Ale przekaz pozostanie ten sam. A zatem po co się masturbować intelektualnie tutaj... Niestety z uwagi na to, iż zawsze przebywasz na prywatnych kanałach, których nazwy często sugerują stan AFK lub rozgrywkę w jedną z mało mi znanych gier nie mieliśmy szans porozmawiać. Ale mogę z całą pewnością potwierdzić, iż bardzo często Cie widuję na TS CraftApple. Co z pewnością jest atutem, którego ostatnimi czasy brakuje w ekipie CraftApple. #PostNabity #TS3 #Pomocnik #Podanie
Również jak Three, bardzo często widuję Cię na serwerze TeamSpeak3. Podanie: 4/10 Nie miałem okazji z Tb niestety rozmawiać. Więc ja będę na NIE, wydaje mi się że na chwilę obecną jest wystarczająca ilość pomocników na TS'ie, do tego bardzo aktywnych.. Życzę Ci powodzenia. Pozdrawiam, zNormal
Mimo, że nie przebywam na TS3, to wypowiem się o twoim podaniu: >> Podanie jest krótkie i mało zachęcające. :/ >> Z wyżej wynikających ocen, to jedyny twój atut-plus to czas na TSie, a jak by tak to bardziej rozwinąć, to osób spędzających dużo czasu na TSie jest wielu. >> Tak jak napisał zNormal pomocników jest też już dużo, a za dużo hierarchii to też jest przesada. Ja znam serwer TS3, który był fajny do czasu, kiedy nie pojawił się nowy właściciel, który z większości użytkowników zrobił administrację, od tej pory nie ma tam już takiej przyjaznej atmosfery. Jak dla mnie wystarczająca ekipa pomocników na TSie to max około 6 helperów.:/ Jestem na NEUTRAL i życzę powodzenia!